Kafede yalnız başına oturan fiziği iyi , ortalama üstü bir tipi olan bir erkek düşünün masada oturan bir kızı beğendi nasıl yaklaşmalı kızdan olumsuz bir tepki almamak için yani reddedilmekten öte yanlış anlaşılmamak için nasıl adım atmalı ne yapmalı, kızlar nasıl bir yaklaşım beklersiniz ya da ne beklemezsiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tek başına oturan kızların rahatsız edilmesini tasvip etmem. Grup halinde oturanların içinde birini seçip takılabilirsin, ilkin reddedecek ama sonrasında sana şans verecek.
Grup halinde oturan kızlardan birine direk gidip seni beğendim demek biraz absürt değil mi
Bence daha cesurca!
Önce grubu gözlemle sonra en zayıfa saldır.
Avcılar hep böyle yapar.
Senin saldırın en zayıfı onure eder.. Kazandığın nokta tam orası olur işte.
Ya abi düzgün yaklaşırsanız Kızlar sizi azarlamıyor şu şeyi kafadan atın. Ben size ne zaman azarlanırsınız onu söyleyeyim gidin bir erkeği izleyin kadına nasıl yaklaşıyor, kadın hayır diyor adam ısrar ediyor hala işte o adam tam dayaklık
Haklısın ama o kadar olay oluyor ki nasıl bir kız olduğunu bilemeyiz belki bağırıp çağıracak meydan dayağı yicez durduk yere ahsksls😂
Yok gerçekten öyle olmuyor. Merhaba diye konuya girersin hayır falan derse tamam kusura bakmayın dersin. Cümle şöyle bi şey olsun… merhaba kusura bakmayın sizi çok beğendim acaba tanışma şansımız var mı vs vs… sonuna da rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Grup halinde oturan kızların yanına gidip söylenir mi 😂
Evet
Yanlış anlaşılma olmaz mı yani diğer kızlar ne düşünür o kız hakkında ya da tanışmak isteyen kişi hakkında ya da bir şey yaparlar mı
Düşünme bu kadar hatta diğer kızlar kıskanır bile
Kızı başka masaya mı davet etmek lazım yani o kızların yanında mı konuşulur
Kardeşim sen bi şey yapma kahveni iç çık valla bak
Ben kendim için sormuyorum bi arkadaşım için soruyorum 😄
Kafeyi bilemedimde yolda giderken yanaşmayın çok saçma oluyor
Onu ben de biliyorum ama bişey sormak istiyorum bugün sabah otobüsle işe giderken durakta yanımda bi kız vardı otobüsü bekliyordu sonra bindik ben en arkaya karşılıklı duran koltuklardan birine oturdum kız da otobüsü ortalarındaki koltuklardan birine oturdu otobüste 4-5 kişi falan vardı hepimiz, kız2-3 durak sonra kalktı geldi tam karşıma oturdu kız da güzeldi kulaklığı takmış telefonla ilgileniyordu acaba dedim kimse de yok bişey desem mi sonra saçma geldi
Otobüste giden kızlara açılma arzusu neden :) bende metroda oturan birini beğeniyorum bazen çok saçma geliyor ama
Açılma değil tanışma, beğendiğim biri ile tanışmak isterim ama tanıştıktan sonra ilişki olup olmayacağı belli olur
Anladım :)