Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
Bence olmaz, olmamalı yani ben gurur yapmam, aşkçıl bir insanım hiçbir şey aşkımdan öte olamaz..

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
Bence olmaz, olmamalı yani ben gurur yapmam, aşkçıl bir insanım hiçbir şey aşkımdan öte olamaz..

Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşkçıl bir insan 😅 Bence normal zamanda ne kadar gururun varsa aşkta da o kadar gururun olmalı. Aşkta gurur olmaz diyerek insanlar kendi değerlerini azaltıyor, bazen normalde kabul etmeyeceği şeyleri sevdiği insan yapınca kabul ediyor. Bu da sevdiği insanın onu normalde olduğundan daha değersiz görmesine sebep oluyor. Sonra da ilişki sona geliyor.. o yüzden hatalıdır yani bu yaklaşım..
Buyrun benim 😅
Normal zamanda bilemiyorum. Mesela kırmayı sevmem, insanları insan olanları insancıl olanları ama en çok çocukları mutlu etmeyi severim küçükleri. Ufak tefek şeyleri sorun etmem. Sert bir insan değilim mesela bana abi diyenlerin çoğu benden ters sert 😂benden korkmazlar kardeşlerimden korktukları kadar. Aslında haklısın gurursuzluk genel olarak değerimizi azaltıyor. Evet tıpkı öyle kabul ediyorum valla 😂 Başıma gelmişti 😂İlişki sona gelmişti 😅Allah'tan tamircilik yapıyorum her nevi 😅Musluk şifon elektrik elektronik bisiklet motosiklet bilgisayar filan😅On numara da kalp tamiri yaparım öyle yaparım ki hiç atmamış gibi ilk defa atıyor muş gibi tıkır tıkır çalışır 😅 Katılıyorum çok güzel izah etmişsin ama yine de içimden gurur yapmak gelmiyor 😅 Yaparsam da blöf yapmış olurum yapmacık olur içimden gelmiyor yani napiym 😂
Gururlu olmak, değerini bilmek karşı tarafı kırmak anlamına gelmiyor ki 😇
Doğrudur gelmez de ben gururu pek araştırmadım 😅Pek bilmiyorum gururu 😂Yani hiç de işime yaramıyor küçüklüğümden beri ekmek parası peşindeyim çalışıyorum hiç lazım olmadı yani kullanmıyorum işte 😂
Mesela şey erkek olarak kızın her istediğini yapıyorum ama kız hiçbir şey yapmıyor fakat erkek yine de elinden geleni yaparsa gurur olur diye biliyorum ben 😅
Olur mu bu
Benim için aşkta gurur olmaz ama şöyle ki eğer karşılıklı sevgi varsa. mesela bir kişi takıntılı veya saplantılı da olabilir bu aşk demek değildir çünkü gerçek aşk karşılıklı olur. diyelim bir kız bir erkeği istemiyor peşimi bırak diyor. ama erkek de sürekli istiyor rahatsız ediyor bu durumda bu gurur yerine aşkı seçmek değildir sadece takıntılı olmaktır. ama iki kişi birbirini seviyor bir türlü açılamıyorsa ya da sorunları varsa gururu bir kenara atıp sorunu çözmek ya da birbirlerini sevmeleri daha iyi olur.
Tabi ki kardeşim karşılıklı sevgi varsa yoksa ne gerek var. Yok o durumda erkeğin yaptığı yanlıştır sapıklığa girer hatta onu severim ben çok pis severim 😂Saksıya çiçek gibi dikerim 😂
Katılıyorum emeğine sağlık 😅
Gurursuz insan, aşkı kısa süren insandır. Çünkü kendine saygısı olmayan gurursuz olan kişiler, çok güzel veya yakışıklı olsalar bile onlara duyulan aşklar uzun sürmez. Çünkü onlar cepte görünürler. En uzun aşklar, imkansız görünen veya imkansıza yakın olan aşklardır.
Güzel bir düşünce kısmen günümüz ilişkilerine göre katılıyorum maalesef ama herkes bir değil herkes aynı değil herkes cepte görmez 😅
Aşkı kısa sürmesine de hiç katılmıyorum yok öyle dünya 😅
Olur hatta en çok aşkta gurur olur. Beni üzecek duruş sergiliyorsa , değersiz hissettiriyorsa, diğer kızlara mavi boncuk dagitiyorsa gururumu katlar valize koyar giderim
Bence de olmalı 😅 Çok güzel düşünüyorsun 😅 Yapıştır gitsin valla 😅
Cevap
6Cevap
Gururun yeteri kadar kırıldıktan sonra artık psikolojik olarak zarar görmeye başlıyorsun ve işte o zaman dur diyorsun.
Mantıklı aslında başıma gelmişti ama yinede dur dememiştim 😅Fakat canım çok yanmıştı lakin sonradan her şey güzel olmuştu ancak ben büyüttüğüm için 😅 az güzeldi azıcık 😅
Gururumuzu kıranlar büyütmüyor işte. Hep biz büyütüyoruz. Hep biz emek ve değer veriyoruz.
Katılıyorum doğru söylüyorsun belki de onların sevgiye ihtiyacı yoktur çok da önem değer vermiyorlardır aşk ve sevgi benim için çok kıymetli kendimi bildim bileli küçüklüğümden beri 😊
Bizde kötülük yapsaydık değer görürdük. Heyecan arıyorlar.
Buna da katılıyorum söylüyorum da iyilerin yüzü pek gülmüyor sömürüyor kullanıyorlar kötüler değer görüyor maalesef ama bir kez sevdim ya kıyamıyorum olmuyor ne kadar sinir olursam olayım görür görmez eriyorum 😂
Sevdiğim için de kıyarım, intikam.
İntikam alırım ama çok da zorlamadan tatlı intikamlar alırım ben naz trip gibi 😅
Ne kadar naif düşüncelisin.
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😊İçimden bu geliyor dışımdan bazen sinirlendiğim oluyor ama azıcık beceremiyorum mutlu olmak varken mutluluğu seçmek varken aksini seçmek istemiyorum hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor 😊
Keyifli sohbet için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler mutlu huzurlu ve de serin bir akşam dilerim 😅 Hoşçakalın çok da tutmak istemiyorum 😅
Teşekkür ederim, ben de size iyi akşamlar diliyorum.
Ricalar ve teşekkürler 😊 EyvAllah
Olmalı, seni aldatan, aşağılayan ve hor gören bir insana da aşkını devam ettirmek saçmalıktan başka bir şey değildir..
Sende haklısın 😅 Saçma saçmalık ama saçmalamaktan korkmuyorum 😅Aşkım yanımda olacaksa 😅Sorun yok
Benim gururum yerlere kırmızı halı serilmişse eksik kalsın. O kaybedilen öz saygımı ve mağlubiyetimi hiçbir aşk dolduramaz.
*kırmızı hali gibi
Halı
Her şeyin fazlası zarardır yani şeyini çıkarmamak lazım tabi ki 😅 Haklısınız anladım anladım 😅
Mesaj gittiyse tamamdır kırk saate yazacağım inşallah sjsj
Bana da oluyor bazen hatta çoğu zaman 😂😂
Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅
Aşkı bahane edip gurursuzluk yapan, istemediği yerde duran insanlardan tiksiniyorum. İnsan onuru, gururu için yaşar.
Valla ben onurum gururum için hiç yaşamadım varsa yoksa ailem ve sevdiklerimdi 😅 Onursuz gurursuz değilim de aşk olunca canı cehenneme 😅
Demek ki ben gerçekten kimseyi sevmemişim :d
Yok yahu bende kendimi pek sevmiyorum bu şekilde çok üzüldüm senin gibi olmak isterdim gerçekten 😂
Aşkın gururu olmaz olamaz
Benim derdime çare bulunmaz
Ben çilekeş sen günahkar
Allah biliyor seven yıkılmaz
Kutsi 😅 Severim abi güzel şarkıydı 😅
https://m.youtube.com/watch?v=0KTeQ4MAT04
Yani yok diyorsun abi 😅
Ben verdim bu besteyi kerataya😂
Olmamalı evet ama oluyor maalesef aşkın kanunu bilmeyenler gurur yapıyor bazı şeyleri.
Mecnun leylanın peşinden koşarken namaz kılan bir adamın önünden geçmiş adam bağırmış neden önümden geçtin namazımı bozdun
Mecnun: özür dileyerek ben leylaya olan aşkımdan seni görmedim sen huzurunda olduğun mevlanın aşkından aşkından beni nasıl gördün
Çok güzel bir örnek abi mükemmel 😅 emeğine sağlık katılıyorum 😅İçim ferahladı valla 😅 Günümüz ilişkilerinin Leyla Mecnun ile alakası yok abi 😅
👍😄
😂😂😂😂
Olmaz! Ama aması var. Gurur varsa karşıda o zaman olur.
Karşıda varsa olsun yani 😂her şey karşılıklı 😅
Amin inşaAllah 😊 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Gurur önemli benim için aşkta ama iste burada gurur yapacagim konu önemli 😀
Benim için de önemli de konu aşk olunca pek de önemi kalmıyor örnek senden olsun herhangi mesela 😂
Konu herhangi bir konu olabilir şu an aklima gelmedi o an gururuma dokunacak olan şey diyebilirim 😀
Örnek çok önemli misaller 😅Mesela lazım 😅Benim de aklıma gelmiyor şimdi djdjd
Olmaması lazım. Araya gurur girerse soğukluk da girer. Fazla gurur... vurur.
Katılıyorum kanka çok güzel düşünüyorsun yakışır 😅Her türlü saksıya çiçek gibi 😂
Manası çok derin 😂😂😂
Hemde nasıl hemde nasıl öyle böyle değil 😂
😂😂😂
😂😂😂😂
Aşkta gurur olmaz zaman kısıtlı. gez eğlen sev olabildiğince
Hımm 😅 Mükemmel katılıyorum bence de hayat kısa su misali akıp gidiyor zaman 😅 Yapalım o zaman dejdj
Tabi haklıyım hzhsbsb
Yakışır 😅 Gönlünce olsun 😅
Olmamalı ama ben aşık olsam gururdan adım atamazdım.😅
Adım atmamak normal bir şey çekingenlik utangaçlık filan 😅O daha şey olmamış ilişkide yani evlilikte filan gurur 😂Daha başlamadan şey olmaz 😂
Ve bence de 😅
Fazla gurur yüze vurur demişler. 😅 Hak ettiğini düşünüyorsam gurur murur hikaye.
Evet kardeşim katılıyorum 😂Çok güzel düşünüyorsun her türlü 😅
Teşekkürler.
EyvAllah 😅
Eyvallah bizden agaaaaa
😂😂😂😂
Olması gereken yerler elbette var..
Mesela örneğin 😅
Yalan söyler aldatırsa beni Yok sayarsa gururumu hiçe sayıp seviyorum deyip devam etmem.. arkamda bırakır yoluma devam. ederim
Mantıklı bu şekilde olursa bende gururu yok sayamam yani ihanet yalan ardı arkası kesilmez 😅
Rabbim korusun göstermesin 😅
Aşkta gurur olur
Nasıl olur mesela 😅
Küser gidersin
Biraz daha açsan 😅Mesela neye gurur yaparsın 😅
Her şeye trip atarım ben
Bende atarım çok severim atmayı da atılmasını da 😂
Aaa 😁
Yaaa 😂😅
Olmamalı bence
Bence de kanka 😅
Olmalıdır birisi için herseyi yapmak saçmalıktır
Saçma aslında ama ne bileyim içimden geliyor 😂😂
Hehehe 😂 EyvAllah 😅 Elimden gelse değiştircem ama içimden gelmiyor işte 😂 Sağolasın gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
EyvAllah 🫡🫡🫡
Gurursuz birini sevmezdim
Sevmezsen sevme bize sevenler yeter 😂
Gönlünce olsun 😅
Gurur ne tam olarak bilmiyorum
Valla bende tam olarak bilmiyorum demek ki çok da önemli bir şey değil 😂
Bu aslında özgüven eksikliği çekingenlik utangaçlık bence 😅
Gurur mesela 😅
Sürekli her şeyi senden bekleyen biri senin her şeyi yaptığın ama onun hiçbir şey yapmadığı ve sende hâlâ her şeyi yapman gibi bir şey 😅
Of of of katıl bana 😂
😂😂😂
Her durumda gurur olur. Keyifli günler..
Gurunuz aşkınızdan öte mı yani 😅 Keyifli günler dilerim bende 😅
Evet öte. Kimse benden daha değerli olamaz. Teşekkürler.. :)
Güzelmiş 😅Bende çok isterdim böyle olmayı 😅 Ricalarımı iletiyorum
olur
EyvAllah 😅
Olmas
EyvAllah 😅
Olur
EyvAllah 😅
Why not
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?