geçen hafta pazar biriyle görüştüm. Pazar sevgili olduk her şey çok iidi. Çok kibardı daha sonra hafta içi görüşmek istedi görüştük. böyle çok güzel kokuosun felan ellerimi öpmeler çok fzla romantikti. daha sonra cuma günü akşama kadar yazıştık sorun yoktu. sonra yazdm cevap vermedi instagramdan engelledi wpden engellememiş. bütün ayarlarım bozuldu ne yapacağımı şaşırrdım. Gururumu kırdı gurumu kırmakla kalmadı wpden yazdım cevap vermedi. iş alışkanlığı numarayı heryere kaydetmiştim. şirket numaramdan silmeye çalışırken yanlışlıkla aradım onuda kaydetmiş. ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Sizinden başınıza geldimi böyle bir şey sizce ne duşunuyor olabilir. bu şekilde olduğu için kafam allak bullak oldu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saçma sapan işler. Güzelim ne taktın kafaya. Engelle yol ver gitsin ne takıyorsun. Yeni birini bul
her dakka birirni bulup takılcak mide yok bende
Ne alaka? Eleman bu tavırdaysa gtnde kuyruk mu olacaksın? Bu mide var mı sende peki? Neyse. Tabiki tercihler. Senşn bileceğin iş
o acıdan demedm tabiki. başımad böyle bişey gelmediği için garip işte ya :( sen böyle bişey yapar mısın kaçıosan heryerden engellersin sapık mıyım ben başıma gelmediği için gururum kırıldı. soruların cevabı olmadığı içinde geride bırakamıorum.
Ya bunu gurur meselesi yapma bence. Eleman böyle bir karakter demekki. Şu an bunu yapan kişiden ne köy olur ne kasaba. O yüzden takma kafana başka birini bul dedim. Yani bu kişi senin için vakit kaybı olur. Gururunun kırılacapı bir durum da yok
haklısın zaten kapımda köpek olsa imkansız. ama çok sinirlendim saygısızlık bu. adam gbi söyleyebilir. tipine baksan adam sanırsın. Üstelik numaramı silmemesi ve şirket numaramıda kaydetmesi çok saçma düşündürücü bir erkek böyle bişey niye yapar
Demekki bu da böyle Bi tip. Elemandan hızlı bir şekilde kurtul engelle hayatından çıkar bir daha da konuşma derim
ayy korkutma benii korktum zaten. s konuşmak istemesen bi kızla sen heryerden engellersin dimi. bi yerden engelleyip bi yerde bırakmazsın.
Elemanın hareketler tutarlı değil. Senin onla muhabbete devam etmen sana fayda sağlamaz aksine zarar verir. Ama dediğim gibi bu senin tercihin.
ya bir erkek gözüyle söler miisn dürüstçe lütfen korkmalımıyım sence
sessiz olması korkutucu zaten mesele orada ben engelledim şirket nosundan
Belki sevgilisi engelletmistir
yani sevgilisini benmle mi aldattı diosun.
peki numarayı neden silmiyor. silsin istiyorum. Birde üstüne şirket numaramıda öğrenmiş oldu. onuda kaydetmiş:(
Engelledigi numarayi silmemismi onu nasil anladin
başka bir tele kaydettim profil resmi felan gözükmüo benim kendi numaramda gözüküyor. üstelik kaydettğim şirket numarasındada yoktu aradıktan sonra ordada gözükmeye başladı kaydetmiş numarayı. Beni instagramdan engellemiş numaramdan değil. Merakım o düşünmekten ölcem neden yanii silsin istiorum. korkuttu beni
Aa pardon ben yanlis okudum. Ama gercekten garip bi durum. Konusmak istemese heryerden engellerdi. Belkide gizledigi biseyler var instagramda
tamm olabilir instagramdan gizlediği bişey var engelledi ama yazmıoda telefondan ayy bilmiorum. Umarım başıma bişey gelmez.
Nasil bisey gelcek ki basina
mal başkasını bulmuştur
ya tamm bulsun çok güzel skıntı yok. Ama wpden neden silmedi şirketten silerken numarasını yanlışlıkla aradım onuda kaydetmiş sence bir değişik değil mi korkuttu beni bu durum.