Kilomu söylemediğim için?

1 yıllık ilişkim var ve hiç buluşamadık. 1 hafta sonra buluşacağız. Kilomu önceden sormuştu, söylemiştim ben de. Sonra kilo aldım baya, kilomu az söyledim ( kilo sevmediği için çok çekindim) . 2 ay geçti boydan atmayalı ( attığım zaman da biraz shop yapiyordum), zaten buluşacağız diye 2 aydır da boydan atmadım. Kilomu sordu geçenlerde, söylemek istemiyorum kilo aldığım için, memnun ve mutlu değilim kilomdan dedim, ısrar etti, söylemedim ve soğuk davrandı. Sonra düzeldi aramız ve ertesi gün gene sordu söylemedim, bu kez ayrılıkla tehdit etti.. O zaman utanırım ben, seni arkadaşlarımla tanıştırmaya, arkadaşlarım yanıma yakıştırmaz seni, zayıf birini yakıştırır, sözde ilişkimiz ciddi dedi. Ardından koskoca 1 yıl olmuş, göremiyorum, buluşacağız diyorsun başlarım 1 haftasına falan dedi. Sonra çevirmeye çalışıp sanki kilon için seviyorum, o zaman bende çalıştığımda kazandığım parayı söylemem falan dedi. Sen ciddi düşünmüyorsun o zaman, o kadar evlilik falan konuştuk hepsi boş, ciddi değil ilişkimiz, evlenmeyeceğiz, böyle bir konuda ilişkiyi kavgaya sürüklüyorsan ciddiyetine inanmam dedi. Senle evlenilir mi , evlenene Allah yardımcısı olsun dedi. Sevmiyor değil mi beni?
Kilomu söylemediğim için?