Bundan sonra hiçbir şey yazmadı acaba yoğun mu, ben bir şey yazmalı mıyım? Bu arada konuşmalar düne ait.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bundan sonra hiçbir şey yazmadı acaba yoğun mu, ben bir şey yazmalı mıyım? Bu arada konuşmalar düne ait.
Ben hiçbir şekilde yazmam bana görüldü atan birine. En sinir olduğum şeydir mesaj attığım zaman ya görüldü atması ya da kısa bir cümle yazması o zaman hiç mesaja girip bakmasın. Benim için engelleme sebebi bu vallahi hiç dayanamam en kızdığım şeydir. Umursamıyorsa beni hayatımdan cikar gider uğraşamam ben şahsen öyle biri ile..
Cevap
18Cevap
Bende görüldü atarım yani yazmam bir daha
kendi başına ilişk iyürütemiyorsan
sevme
aşık olma
kreşe geri dön
kendi ilişkinin kararlarını kendin ver
yoksa cesaretin
girme bu işlere
Ben görüldü atmamak için. Görüldü yazıyorum 😂 görüldü ne demek diye soruyor gördüm iste yazıyorum ordan da bi muhabbet açıyorum 😂
Çok takmayın böyle şeylere, özellikle kadınlar görüldü olayına çok yakışıyor 🤔 Relax ol olabilir yazmıştır işi vardır vs
Ben görüldü atan insanları bir süre sonra böyle yapıp duruyorsun, bir daha yaparsan silerim dedim ve sonuç sildim kaç kişiyi
görüldü atana. "o görüldüyü g0tne sok" derim her zaman
Bence konuşmak istemiyor, darlaniyor gibi hissediyor..
Görüldü ne? Görüldü çocuğu! Gayet makul bir tepki bence
Gerçekten soğuma sebebi.. seni bir yerime takmıyorum demek
cevap verecegi yerde görüldü atiyorsa yol verin gitsin : not: okumadım yazışmaları
Görüldü atmak kadar beni ayar eden bişey yok ki ben hayatımda 5 defa yapmışımdır şakasız 5 defa oda aceleden olan bişeydi görüldü atana görüldü atarım anlar anlamaz o ayrı o yazana kadar da yazmam
Bende bu sabah arkadaşım tarafından görüldü yedim üstelik girip çıkıyor ama hiç 1 dakika bile ayırıp yazmadı anlamış değilim neden böyle bir şey yaptı soğudum açıkçası hayal kırıklığı oldu bende değer verdiğin bir kişiden gelince bu
Hayatta bidaha yazmam bokumu ye sen benim derim shshs
Bende diyeceğim az kaldı
Daha demedinmi😱
Belki adamin işi çıkmiştır. Görüldü atip insanlari dışlamaniz çok saçma.2. cisi ruhsal bir skintisimi var post sahibinin diye düşünmeden edemiyor insan.🤷♀️
O benim eski kiz arkadaşımda yapiyordu. Çok önemli biri degilse gozunde yazma sende. Onami kaldin gerçekten? Ondan daha iyilerine layik oldugunu bil. birisi için saç ağartmaya degmez. yinede sen bilirsin 🤷♀️
Ne kadar meşgul yahut yoğun olursan ol istediğine zaman ayırırsın. İşine gelene daha doğrusu. O yazana dek yazma
bence sal ipini gitsin bu çocuğu bundan adam olmaz.
Adam olmayacağını nerden anladın?
Görüldü at sende uzun süre yazma çok geç cevap ver cevaplarına sitemli olsun
Ay bu nasil konusma ya cok sikici
Bende goruldu atıyorum
Yazana kadar bir şey yazma
Direk engellllll direkkk
bir daha mesaj atmamalı
Görüldüden sonra mesaj yazmam.
Hiçbir şey söyleme
Görüldü ne görüldü çocuğu gibi söylemler olabilir
Görüldü normal artık
Takmamalısın