Bazen gitmek istersin gittiğinde seni bekleyenin olmayacağını adını bildiğin halde. Ve pişman olmaktan delice korkarsın...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen gitmek istersin gittiğinde seni bekleyenin olmayacağını adını bildiğin halde. Ve pişman olmaktan delice korkarsın...

Benim için gitmek kolaydır çünkü anlamı yoksa ya da istenmiyorsam giderim tabi ki de ama her insan farklıdır Bazı durumlarda, ilişkinin sonlandırılması gerekebilir çünkü ilişki sağlıksız hale gelmiş, değerler uyumsuzluğu yaşanmış veya mutsuzluk hakim olmuştur. Bu durumda, ayrılık kararı almak, uzun vadede daha sağlıklı bir seçenek olabilir. Ancak, bu kararlar genellikle zorlu ve karmaşık duygularla birlikte gelir. Diğer durumlarda ise, bir ilişkiyi sonlandırmak duygusal zorluklara, bağlılık hissine ve başkalarına zarar verme korkusuna yol açabilir. Bu durumda, ayrılık kararı vermek ve ayrılmak daha zor olabilir. İnsanlar, bağlantıları ve alışkanlıkları nedeniyle bazen ayrılmaktan korkar veya vazgeçmek zor gelebilir. Her durumda, ayrılık süreci duygusal bir dönüşümü içerir ve bireylerin kendilerine ve diğerine saygılı bir şekilde hareket etmesini gerektirir. Destek almak, duyguları ifade etmek ve sağlıklı bir şekilde iletişim kurmak önemlidir.
Gitmek için gereken sebepler daha fazlaysa ve gidebiliyorsan, kalmak vakit kaybı gibi geliyor bana. Kalsan da gitsen pişmanlıklar olacak. Bu hayatı yaşamak istiyorsan şuna karar vermelisin, eylemde bulunmak veya bulunmamak. Her ikisine bilinmez. Yıllar sonra geriye dönüp baktığında anlarsın iyi ki veya keşke. Gitmen gerekiyorsa Allah aziğın bitmeden hayra ulaştırsın inşallah.
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Kalmakta gitmekte yerine göre kolay zor olabilir. Genel olarak bakarsak ikisi de kolay. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur. İmkanları imkansızlaştıran insanlardır..
Kalmak için bir sebep yoksa kal diyen yoksa gitmek gerekir. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur, oluruna bakmalı! 😅
Immm nerden icap etti bu soru🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?