Erkekler, sevgilim istediğimde bile hediye almıyor. Ne yapmalıyım?

• Sevgilimle 2 yildir birlikteyiz ama hediye almiyor. dogum gunu disinda. Ve sorunca da kimseye almadimki hediye omrumde oyle seyler garip geliyor mantiksiz diyor gercektende kimseye almamisti benden once (sevgili olarak) ama ben diyorumki yoldan cicek topla gorursen benim cok hosuma gider ama haber verme diyorum ne gerek var cöpe gidicek zaten diyor orada yaşasin diyor, baska bisey yap diyorum pahali bisey istemiyorum zaten tutumlu oldugunu bilerek. şu ucan balonlardan cok istemistim hic orali olmuyor ve cocuk ruhlu oldugumu biliyor hicbisey yapmiyor. Çok duygusuz o konularda. Onu alinca mi sevgimi belli etmis olucam oyle basitse hic gerek yok sevgiye diyor. tek istedigim o yanimda degilken onun verdigi bi hatirayla uyumak yanimda olmasini istedigimden hepsi aslinda. Diger kizlarin elinde 1 tane gül gorunce bile kahroluyorum onlar istemeden aliyor ben butun sevgimi verdigim insandab istiyorum yapmiyor diye zoruma gidiyor koyuyor insana. cok uzuluyorum 1 tane sevdigim seker bile verse sen seviyosun diye getirdim dese o kadar mutlu olurumki. Sizce kim haklı o cok duygusuz ona gore kendi mantikli ben cok duyguluyum bana gore de kendim hakliyim sizce ne yapmaliyim sevmiyosa da nasil test ederim yeter artik bunu yazarken bile gozumden yas dustu sevdigini anlamak icin milletin aciklamasini beklemek cok koyuyor insana
Erkekler, sevgilim istediğimde bile hediye almıyor. Ne yapmalıyım?