Arkadaşlar sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık
2 haftadır ayrıyız bi ara bu bana yazdı napıyosun diye sonrada aradı başta açmadım engelledin mi diye kontrol ettim dedi
Sonra moralim bozuk falan dedi anlattı işte ailevi falan dedi genel vs
Bende teselli ettim öyle konuştuk normal
Sonra en son konuşma bitince bi yabancı gibi
teşekkür ederim dinlediğin için dedi
Bende rica ederim dedim
Ertesi günü ben yazdım napıyosun diye
Kuzenlerleyim falan dedi bende tamam müsait olunca ara dedim 12 gibi müsait olursan dedim oda tamam olursam ararım dedi aramadı
O gece 2 de müsait olamıyorum ya yazmış
Bende sorun yok dedim ertesi gün akşamüstü aradı konuştuk 10 dk normal arkadaş gibi sonra kapattık
Bende gece aradım konuşmak için müsait değilim dedi ev kalabalık dedi bende tamam dedim saat gece 3 gibi uzun bi mesaj yazdım içimi döktüm
Oda uzun bi mesaj yazmış
Zaman ver bana mantıklı düşünmek için dedi
Ben ertesi gün öğlen gördüm mesajı dedimki bana olumlu olumsuz düşünceni söyle kafamdan silicem durumu dedim tamam dedi
Akşam üstü 5 gibi bi sigara fotosu attı buldum sonunda dedi ben dedim bilsem gönderirdim falan
Yok istemiyorum yazmış
Sonra ben sana yazmayı unuttum galiba yazmış
napıyosun falan gibisinden konuştuk 2 3 dk mesajda ben sen müsait olunca konuşuruz sonra dedim
Tamam yazmış
Bugün dönüş falan yok sizce ne alaka
2 haftadır ayrıyız bi ara bu bana yazdı napıyosun diye sonrada aradı başta açmadım engelledin mi diye kontrol ettim dedi
Sonra moralim bozuk falan dedi anlattı işte ailevi falan dedi genel vs
Bende teselli ettim öyle konuştuk normal
Sonra en son konuşma bitince bi yabancı gibi
teşekkür ederim dinlediğin için dedi
Bende rica ederim dedim
Ertesi günü ben yazdım napıyosun diye
Kuzenlerleyim falan dedi bende tamam müsait olunca ara dedim 12 gibi müsait olursan dedim oda tamam olursam ararım dedi aramadı
O gece 2 de müsait olamıyorum ya yazmış
Bende sorun yok dedim ertesi gün akşamüstü aradı konuştuk 10 dk normal arkadaş gibi sonra kapattık
Bende gece aradım konuşmak için müsait değilim dedi ev kalabalık dedi bende tamam dedim saat gece 3 gibi uzun bi mesaj yazdım içimi döktüm
Oda uzun bi mesaj yazmış
Zaman ver bana mantıklı düşünmek için dedi
Ben ertesi gün öğlen gördüm mesajı dedimki bana olumlu olumsuz düşünceni söyle kafamdan silicem durumu dedim tamam dedi
Akşam üstü 5 gibi bi sigara fotosu attı buldum sonunda dedi ben dedim bilsem gönderirdim falan
Yok istemiyorum yazmış
Sonra ben sana yazmayı unuttum galiba yazmış
napıyosun falan gibisinden konuştuk 2 3 dk mesajda ben sen müsait olunca konuşuruz sonra dedim
Tamam yazmış
Bugün dönüş falan yok sizce ne alaka
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neler yaşadığınıza ve neden ayrıldığınıza göre değişir. Kafası karışık olabilir
Mesele çok basit aslında
Benim antalyaya gitme olayım vardı oraya gidersen senden ayrılırım dedi bende dedim böyle basit bişey için beni çok kolay silebiliyosun demek dedim
Zoruma gitti açıkcası
Sonra özür falan diledi ama 4 gün falan soğuk yaptım istemeden konuşasım gelmedi buda bitirelim dedi
Çok doğal çatışmalar bunlar onun da zoruna gitmiştir. Bence sen net ol aranızdaki ilişkiyi ve ona olan hislerini ona anlat sonra ikinizin de zoruna giden şeyler olduğu için bu gibi tepkiler verdiğinizi açıkla. Böyle basit bir sebepten dolayı ilişkinizi bir kenara atmanın mantıksız olduğunu söyle. Ben netim senin cevabına göre şekillenicem de. Sen de istersen iliskimizin arkasında dururum istemezsen tamamen çıkarız hayatımızdan de. Sonra da onun kararına göre adım at. Ama en önemlisi net olman, bir ilişkiyi her zaman erkeğin netliği kurtarır
Dediklerinin hepsini herşeyi anlattım bu sebepten dolayı ilişki bitirirsek çevredekiler bize güler dedim aldatma yok bişi yok dedim
20 30 satır yazı yazdım mesaj olarak
Oda uzun uzun yazmış işte seviyorum diyende gidiyor falan filan zırvalamış boşa hayal kurduruyosun bana falan demiş
Sence amacı ne bunun
Arada bi yazmalar aramalar sonra ortadan kaybolmalar sonra ben sana yazmayı unuttum sonra bilmem ne
Önecelikle ilişkiniz ne kadar süredir var kız seni seviyor mu hissettiriryor mu bunu ona göre yorum yapabilirim
3 aydır vardı evet hissettiriyodu seviyodu geceleri bazen ben uyuduktan sonra beni sevdiğini ayrılmak istemediğini kaybetmek istemediğini falan yazıyordu
O zaman şöyle arkadaşları akıl veriyor olabilir. Geç yaz şimdi yazma sonra unuttum de falan gibi. Çok yaparız yani bu bir ihtimal
Amacı ne sence
Tahminen
Neden Antalyaya gitmeni istemedi? Kıskandığı icin mi belki de güveni sarsılmıştır o yüzden böyle yapıyordur
Kıskandığı için
Ama bana saçma gelen şey bunun son zamanlarda yaptığı hem umut vermiyor hemde yazıyor
Ben diyorum bana düşünceni söyle bana akşamüstü sigara fotosu atıyor buldum sonunda diye
Sonrada yazmayı unuttum falan diyo
Yani kız kıskanmış senden onun üzerine özür de dilemiş sen onun üzerine de uzatınca ilişkinin geleceğini sorgulamış bence. Her seferinde aynısı mı olur diye. Kapılmaktan korkuyor olabilir yine aynıları olursa ve daha kapılmış olursa daha kötü etkilenir falan diye
Ama kızı tanımıyorum duygusal birisi değilse sadece kafasına estiği için peşinden koşturmak için de yapıyor da olabilir
Duygusal biri aşırı
Evet geleceği düşündüğünü söyledi arkadaşının tek lafına dedi gidiyosan dedi beni hiçe sayarsın falan dedi
Her zaman yol yapıyor payını da hesaba kat bence. Belki de ayrı olduğunuz 2 hafta ona çok da koymadı o yüzden böyle rahat rahat davranıyor. Bence seven biri için ayrılma sebebiniz yeterli değil
Bu arada niye bu kadar ileriye odaklı sen ona güvence verecek bir şey yapmadın mı hiç sevdiğini hissettirmedin mi
Merhaba bugün bu kız beni aradı bende açamadım 15 dk sonra geri aradım meşgule attı sizce?