Aşk İlişkileri SSitede hoşlandığınız birisi var mı 🤭🤭 ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sitede hoşlandığınız birisi var mı? Varsa kim? 🤭🤭 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç SSitede hoşlandığınız birisi var mı 🤭🤭 ? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İstemsizce Bi Hoşlanma Vardı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kim kimm Yorumla Chngrkrl0034 +1 yıl Valla şu an sohbetin tadı kaçtı. 😀😀 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl boş ver burada Konuşamam İfşa Olurum Yorumla Soran +1 yıl En fazla sover Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Vardı Ama Hesabını Kapattı yasemino1 Buydu Yorumla Soran +1 yıl 😪 Ah yasemin ya ahh Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Aslında Hesabı Var Ama Herşeyini Kaldırmış Belli Bu Uygulamayıda Silmiş O Yüzden Artık Kimseyle Konuşmuyorum Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum ama ins olursunuz Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Kanka İmkansız Kıbrıs’ta Okuyor İzmir’de Oturuyor Ama Kıbrıs’tan Gelsede İzmir’de O Yüzden İmkansız Ufak Bi Konuşmuşluğum Var Sadece Yorumla Soran +1 yıl İmkansız yoktur knk Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Kesinlikle Yoktur Hatta Hayatımda İmkansıza İnanmam Ama Bu Öyle O Yüzden Daha Konuşasım Gelmiyor Bu Konuyla Alakalı Yine de Motivasyonun İçin Saol Yorumla Soran +1 yıl Bir sey demedim sende saol Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anayasa kimm kıss Yorumla Soran +1 yıl Ayayay Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var var 0 47 Yorumla Soran +1 yıl Kim kimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyleyebilirim ama buraya yazamam Yorumla Soran +1 yıl Baş harfi bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyorum😀 Yorumla Soran +1 yıl Vazgecti 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo geçmedim. Sen cesaretliysen normalden yaz söylim Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀bırak ya çok cesaretsiz çıktın sen 😉 Yorumla Soran +1 yıl Yersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanılıyorsun. Öyle lokma yenmez 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yenir. Baş harfi b mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ısrarcı çıktın 😀ama burdan olmaz. B mi tam hatırlamıyorum 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yalancı 😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an yalan konuşmaya gerek var mı sence. Bence yok. Lütfen dil çıkarma 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Neden tatlı çocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla şu an sohbetin tadını kaçırdın 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😔 Peki şımarık kız anlamında atmıştım dil de çıkarmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben dil çıkarmada takilmadim ki 😀😀Sen şaka yi da kaçırır oldun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Şakaydı ya hoşuma gitti bir anda 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normale gelsene bi burdan havalı havali konuşuyorsun 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yoo sen hayırdır 😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀hayır ya neyse iyi günler yoruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam tatlı çocuk iyi günler 😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı demesen artik Yorumla Soran +1 yıl Tamam tatsız çocuk tuzlu çocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatsız tutsuz olan sensin Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bir kıza denir mi bu kalbim kırıldı off Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç inanmam 😀😀kırıldı mı diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kırıldı 😒🥺 Yorumla Soran +1 yıl Biraz şımarık davrandım özür dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz mi 😀😀neyse bida olmasın kardeş Yorumla Soran +1 yıl Tamam coktu evet.. olmaz abicim valla söz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmasın tabi. Burası özel mesaj kutusu sanki. 🤣🤣Özel felan kalmadı. Yorumla Soran +1 yıl Ay ne konuştuk sanki 😅 sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok konuştuk bence😀 Yorumla Soran +1 yıl Peki yeter diyorsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Peki 🙂😕. İyidin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla inanmam Yorumla Soran +1 yıl Niye ki kötü müsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ben kötüyüm sen iyimi Yorumla Soran +1 yıl Herkesin içinde gram da olsa kötülük vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalden konuşmak ister misin. Yorumla Soran +1 yıl Yok kimliğimi belli etmek istemiyorum hemde çok üzgünüm kalbim 15 bin parçaya bölündü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki o zaman iyi akşamlar Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstemsizce Bi Hoşlanma Vardı
Kim kimm
Valla şu an sohbetin tadı kaçtı. 😀😀
boş ver burada Konuşamam İfşa Olurum
En fazla sover
Vardı Ama Hesabını Kapattı yasemino1 Buydu
😪 Ah yasemin ya ahh
Aslında Hesabı Var Ama Herşeyini Kaldırmış Belli Bu Uygulamayıda Silmiş O Yüzden Artık Kimseyle Konuşmuyorum
Tanımıyorum ama ins olursunuz
Kanka İmkansız Kıbrıs’ta Okuyor İzmir’de Oturuyor Ama Kıbrıs’tan Gelsede İzmir’de O Yüzden İmkansız Ufak Bi Konuşmuşluğum Var Sadece
İmkansız yoktur knk
Kesinlikle Yoktur Hatta Hayatımda İmkansıza İnanmam Ama Bu Öyle O Yüzden Daha Konuşasım Gelmiyor Bu Konuyla Alakalı Yine de Motivasyonun İçin Saol
Bir sey demedim sende saol
Hayır.
Yok.
Evet var
Anayasa kimm kıss
Ayayay
Var var
Kim kimm
Söyleyebilirim ama buraya yazamam
Baş harfi bari
Şaka yapıyorum😀
Vazgecti 😅😅
Yoo geçmedim. Sen cesaretliysen normalden yaz söylim
Yooo
😀😀bırak ya çok cesaretsiz çıktın sen 😉
Yersin
Yanılıyorsun. Öyle lokma yenmez 😀
Yenir. Baş harfi b mi
Çok ısrarcı çıktın 😀ama burdan olmaz. B mi tam hatırlamıyorum 🤣
Yalancı 😝
şu an yalan konuşmaya gerek var mı sence. Bence yok. Lütfen dil çıkarma 😀😀
Neden tatlı çocuk
Valla şu an sohbetin tadını kaçırdın 😀
😔 Peki şımarık kız anlamında atmıştım dil de çıkarmadım
Ben dil çıkarmada takilmadim ki 😀😀Sen şaka yi da kaçırır oldun 😀
Şakaydı ya hoşuma gitti bir anda 😅😅😅
Normale gelsene bi burdan havalı havali konuşuyorsun 🤣🤣
Yoo sen hayırdır 😝
😀😀hayır ya neyse iyi günler yoruyorsun
Tamam tatlı çocuk iyi günler 😝
Tatlı demesen artik
Tamam tatsız çocuk tuzlu çocuk
Tatsız tutsuz olan sensin
🥺🥺🥺
Bir kıza denir mi bu kalbim kırıldı off
Hiç inanmam 😀😀kırıldı mı diyorsun
Kırıldı 😒🥺
Biraz şımarık davrandım özür dilerim
Biraz mi 😀😀neyse bida olmasın kardeş
Tamam coktu evet.. olmaz abicim valla söz
Olmasın tabi. Burası özel mesaj kutusu sanki. 🤣🤣Özel felan kalmadı.
Ay ne konuştuk sanki 😅 sende
Çok konuştuk bence😀
Peki yeter diyorsun.
Aynen
Peki 🙂😕. İyidin
Asla inanmam
Niye ki kötü müsün
Aynen ben kötüyüm sen iyimi
Herkesin içinde gram da olsa kötülük vardır
Normalden konuşmak ister misin.
Yok kimliğimi belli etmek istemiyorum hemde çok üzgünüm kalbim 15 bin parçaya bölündü
Peki o zaman iyi akşamlar
İyi akşamlar