Hangisi daha önemli sizin için? Bence arkadaş.
Arkadaş
Sevgilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim şu an için yok ama olursa benim önceliğim o olurdu çünkü ciddi bi ilişki istiyorum. Hayatımı birleştireceğim adam tabiki arkadaşlarımdan öncelikli olacak ama bu demek değil ki arkadaşlarımla irtibatı kesicem.
Zor soru olmuş sevgili nasıl bir sevgili ilerisini hedeflediğimiz mi yoksa takıldığımız mı :D
İlerisini hedeflediğin ya takıldığınla zaten belli değil mi cevap 😀
Aynen öyle valla ya haklısın. Sevgilin de kazık atabilir dostum dediğin adam da inşallah çıkmaz öyle insanlar karşımıza çok vahim bir durum
Cevap
3Cevap
Sevgilim
Nedenini açıklayabilir misin
Ilk oluldan beri arkadas dedigim insan, hayat yoldasimi buldugum icin triplere girdi ona daha az vakit ayiriyorum diye. Sonra sacma bir nedenden dolayi konusmayi kestik. Annem vefat etti, ulasmaya calisti bi kac gun yazdi etti, annemi defnettigimiz gun anca konusabildim. Nasil oldu ben durumu iyiye gidiyor saniyord filan dedi. Sonuc mu? Kasimin 4de konustuk mezarliktan sonra, sonra numarami tekrar sildi birdaha da haber alamadim. Ilk okul ikiden beri tanirim.
Esim ise aramizda ki binlerce kmye ragmen her dakika yani basimdaydi.
Arkadasmis peh! Kanindan olmadigi surece benim icin yabancidir her daim
Vay anasını çok ayıp etmiş gerçekten üzücü ve gıcık bir durum. Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin anneniz için
Amin tesekkurler.
Kinci bir insan olmama ragmen ne numarasini sildim ne wpda hergun yazistigimiz konusmayi. Barisiriz diyodum tartismamiz cok sacma bi konudan dolayi basladi cunku. Ustelik ozurumu de dilemistim ama uzatmayi tercih etti. Hic biyerden silmedim onun heryerden silmesine ragmen. Ama annemden sonra bana gram destek cikmadi ya, kendime geldigimde herseyini sildim. Son damla gozyasina kadar aglasa ben onu tamamiyle sildim. Ölümde bile yanimda olmayan bir insana selam dahi vermem artik
Valla diyecek bir söz yok, yapabileceğiniz bir şey de yok zaten elinden geleni yapmışsın. Benim de aynı benzer bir olay başıma gelmişti. Suçlu taraf bendim hep sevgilinlesin, bize gelince ne telefon açılıuor ne mesaj, ne cevap gereksiz boş yere arkadaşlığımızı bitirmiştik. Sonradan ben çok üzüldüm tabi ama iş işten geçmişti 3 ay sonra falan aradım açmadı telwfonlarımı dedim bunda da bir hayır vardır yaptıklarınla yüzleşmen gerek bu hayatta dedim kendime. Sonra hiç beklemediğimiz bir yerde karşılaştık ve hiçbir sorun olmamış gibi devam edebiliyoruz şu anda arkadaşlığımıza. İnşallah bişey de olmaz. Hayat garip gerçekten. Senin yaşadığında da bir hayır vardır elbet ama
Arkadaşım yok sevgilim daha önemli olur ama sorun şu ki sevgilim de yok xD
Aga bee. Bende bir zamanlar öyleydim ya hiç arkadaşım yoktu çok yalnız hissediyordum kendimi. Şimdi sevgilim yine yok ama çevrem genişledi baya. Umarım hayat seninde karşına birilerini çıkartacaktır inan buna. Kurslara falan katıl, kulüplere sosyal aktivitelere vs. Bileyker bul sosyalleşirisin
Okuyor musun?
Üniversiteden mezunum yabancı dili kendim öğrendim yabancılarla konuşarak tek aktivitem fitness onda da zaten kimseyle muhattap olmuyorum sırf sosyal aktivite olsun diye vaktini harcamayı sevmiyorum asosyal biriyim insan sevmiyorum yabani bir hayvan gibiyim ahah xD
Ahahha yani o zaman halinden memnunsun boşuna tavsiye veridk sana. dd
Bir sevgilisi olsun istiyor insan arada üzülüyor ama sonra geçiyor
Nsjsjsjs ne değişik bir karakterin var ya senin
Yalnızlık hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok. İyi mi bçyleee 😅😅
İkisinide ayrı seviyorum
Herkesin ayrı bir yeri var. Kıyas yanlış.
arkadaş
Neden peki
Hiçbiri
Niyeee
Hepsinin canı cehenneme
😀 kusura bakma güldüm ama komiğime gitti yanlış anlama sakın. Seni yarı yolda falan mı bıraktılar bişey mi oldu neden öyle dedin? Mahsuru yoksa tabi senin için
En yakın arkadaşımla evlenecegim insanı aynı yatakta yakaladım o yüzden kimseye eyvallahim yok yeterli bir cevap oldu mu?
Offf yaaa fazla bile olduuuu Allah kahretsin gerçekten canları cehenneme onların 🥺😤😬
Sevdiğim kişiyi daha çok önemsiyorum
Yakın arkadaşım
İkiside
Seçilmez dimi yerleri ayrı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?