Sevgilim mi haklı yoksa ben mi?

Selamun Aleykum herkese arkadaslar 2 yil sevgilim var uzaktan telefonda hic gorusmedik bir kez bile olsa Ben yabanci ulkedeyim o turkiyede hep diyordum sen gel yok diyor param yok ekonomi kotu zaten bende biliyorum Ama hic calismiyor isi de yok bizim kavusmamiz lazim diyom diyo Sen gel benim ailem beni brakmiyorlar zaten yasim 18 sevgilimin yasi 27 daha mantikli O gelse eger bende para da yok gitmek icin hep babamin parasi yiyom zaten diyor kac gel nasil kacacam hem param yok hem hastaligim var panik ataklarim var yalniz nasil gelecem bide okadar yol hic yalniz gitmedim bir yere O hemen kiziyor bilmem ne oyleymis boyleymis kac evleneljm dedim Sen gel burada evlenelim diyor yok senin ailen izin vermez zaten kavusursak evlenecez de bilmiyorum yani hep kiziyor bana calismiyosun da diyor bilmem ne hakaret ediyor asagliyor ayrica beni bugun onun kuzenin sevgilisi gelmis uzaktan bana diyo bak O nasil geldi Sen gelemiyorsun senin aile seni brakmiyor ayrica bu cok aciti beni yani O kiz giti ne guzel sevindim cok kuzeni ve kizi icin Ama O bana oyle sozler diyor ki aciti beni resmen asagladi ne yapmam lazim Şu an? Panik ataklarim olmasa zaten kacardim Ama param bile yok bence onun gelmesi lazim oyle degil mi Ama O hep diyor Sen gel
Sevgilim mi haklı yoksa ben mi?