AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Nasıl aynı olsunlar kanka?
Kadınlar da aldatıyor ona bakarsak o zaman tüm kadınlar aynı mı?
Erkek arkadaşımın telefonunda erkek bir arkadaşı ile bir kız hakkında ki mesajlarını okudum. Tamamen cinsel içerikli işte ben olsam böyle yaparım tarzı bu aldatmak olmuyor mu ya ben hayatında varım
O kadar çok aldatma çeşidi var ki bu da sözlerle aldatmak oluyor.. sevgilin varken elin kızını neylemek sana mı düştü dersin yani.. ama erkek muhabbetleri inan ki çok pis. Böyle birbirlerine açık saçık kadınlar bile atıyorlar.. bence yüzüne vur bunu.. ayrılmak istiyorsan da ayrıl yani. Ya telefon vs. Kurcalamayacaksın arkadaşlarıyla özeline girmeyeceksin ya da bu deveyi gütmeye çalışıp ona bunların yanlış olduğunu idrak etttireceksin. Ya bir de böyle şeylerini görünce güven sağlamak daha da zor oluyor.
Acaba tekrar konuşurlar mı , başka ne anlatıyorlar acaba birbirlerine diye insan düşünür durur.
Benim asıl merak ettiğim konuştuğu erkek arkadaşı seni biliyor mu? Yani arkadaşının hayatında bir kız arkadaşı olduğunu biliyor mu?
Eğer bile bile konuşuyorlarsa sıkıntı yani.. benim arkadaşımın sevgilisi varsa ilk önce kendim bu konuları açmazdım.
Buda bin çeşit aldatmak işte beni düşüncelerinde aldatmış, evet erkek muhabbetleri çok pis ya ama hayatında biri varken bunu yapmak aldatmak oluyor işte. Bana sadece erkekler arasında bu muhabbet çok oluyor diyor nasıl olabilir ya insanın bir sevgilisi varken neden bir başka kıza ihtiyac duyup arzulasın ki anlamıyorum
Erkek arkadaşın bencil birisi demek ki. İdrak etme problemi yaşıyor. Bırak hiç uğraşma onunla yoluna bakıp gitsin düşüncelerinde halletsin işini.
Biz erkekler hep cinselligi düşünürüz aksini söyleyen yalan söyler benim tanıdığım her erkek sapık ne kadar düzgün gözükmeye çalışsalar da biliyorum hepsinin hikayesini evet erkekler aldatır kimseye güvenme
Hayır hepsi değil arada nadiren aldatmayan çıkar kapasitesi yoktur garibimin
Bu yasima kadar aldatmadım, umarim o karaktersizliğe erişmem.
Hayır hepimiz aynı değil bunun erkeklik ile ilişkili olduğunu düşünmüyorum
Erkek arkadaşımın telefonunda erkek bir arkadaşı ile bir kız hakkında ki mesajlarını okudum. Tamamen cinsel içerikli işte ben olsam böyle yaparım tarzı bu aldatmak olmuyor mu ya ben hayatında varım
Hayır tabikide herkes aynı değildir
Aynı değil ama benziypruz
Bütün erkekler güvenilmezdir.
evet :D %90 dan fazlamız :D
% 95 aldatır fırsatını bulunca.
Firsatini buldunmu evet 🙂
kadınlar erkekleri geçti.
Fırsatını bulan aldatır
Sevince aldatmaz
Bilemiyorum ben arkadaslarimal öyle şeyler konuşmam
Aynı değil
Erkek arkadaşın ergen sanırım. Benimde öyle ergen gibi tanıdıklarım var. İnstadan kadın kız resimleri atıp duruyor 😀
Kaç defa uyarsamda atmaya devam ediyor artık bende kendi haline bıraktım.
Yaşını başını almış birisi tam aksine
Ruhen almamış belliki
Yani bu aldatmak oluyor değil mi erkekler arasında her zaman dönüyor mu bu muhabbet illa bi kadını arzulamak oluyor mu?
Bu muhabbetler çoğu erkek arasında döner. Ama aldatmak sen varken o kıza yazarsa olur ya da birşeyler yaşarsa. Erkek arkadaşınınki boş erkek zevzekliği
aynıdan kastın nedır
karsımısın cınsellge
Hayır
hayır ne?
Karşı değilim benimle bir şeyler yaşamasına tabiki yaşıyoruz
tabuların mı var
Yok
peki senı erkegını baglarmısın
Bana bağlı olduğunu sanıyordum başka bir arzuladığını hiç düşünmezdim
peki tecrubelı degılmısın
Yani tecrübe ile ne alakası var ki sonuçta ben varım hayatında ve bir şeyler zaten yaşıyoruz bir başkasına neden ihtiyaç duyar neden arzular?
cok fazla ayrıntı var bu konuda dılersen konusuruz
Ne ayrıntısı tam olarak
erkegı baglama ve baskaasına baktırmama
Ben hayatındayım ya daha ne olsun istediği her tür fanteziyi yaptık he şekilde istediği oldu daha ne olabilir ki
Genelleme yapmak hiçbir zaman doğru değil
Bütün kızlar aynı mi
Aynı Ablacım
İstesemde beceremem
ne gibin
Hayır
O erkek arkadaşının karaktersizliği yalan söylemek bile aldatmak geçiyor maalesef ki
Erkekler arasında bu muhabbet her zaman olur mu? İlla bi kadını arzulama sohbeti geçiyor mu? Hayatınızda birisi varken bile geçer mi?
Vallaha bizim ortamda rakı zaman geldi. Arabaya turbo taktırdım yazılım attırdım trakyaya 45 dakika geçtim gibi muhabetler dönüyor o kadar karaktersiz değiliz sanrıım :D
%1500 aldatır
Hayır