Bulabilir
Bulamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiçbir kadın güzelliği ile birini elde tutmaya çalışmasın çünkü her zaman daha güzel bir kadın çıkacak. Güzellik görecelidir bu arada. Bir bakmışsın, seni çok beğenen o erkek birden başka bir kızın saçlarına kapılıyor veya bakışına ya da gülüşüne, duruşuna. Ondan dolayı aşırı güvensiz bir alan. Ayrıca güzellik anlayışı zamanla değişiyor da.
Sevgilim yok ama eğer olursa benden daha yakışıklısını, daha zenginini, daha uzununu bulabilir ama daha sadık, daha gerçekçi, daha romantik ve daha bakımlı birini bulamaz.
Cevap
6Cevap
Benden daha yakışıklısını bulabilir daha zenginini bulabilir ama benden daha çok sevenini ve gerçekten aşık olanını bulamaz.
Aynen en çok sevenin biraz zor bulur bence. Hepsi her türlü bulunur ama bence gerçekten seven insan bu devirde çok zor bulunur. O yüzden ben gerçekten seven birini bulamaz diyorum..
Benden güzelini bulabilir ama yeteneklisini asla bulamaz😈😏
Arasa tabiki bulur önemli olan aramayı tercih etmeyişi
Evet bulabilir ama sevgilim yok
Evet bulabilir
En iyisi benim diye bir iddiam yok
Bulur tabi, enleri yaşamıyorum sonuçta..
herkes herkesten iyisini bulur mesele bu mu
Bulur tanı bulmasına ama güzel seveni bence zor bulur. Malum bu devirde gerçekten seven insan sayısı ne yazık ki artık o kadar çok az ki. Bence gerçekten seveni biraz zor bulur.
sevgilim benden daha guzelini niye arasin
Erkekler bazen maalesef hayatında biri varken be bir arayışa giriyor istersen dünyanın en güzel kaşını seni çok sevsin ama bazen o gözü ne yazık ki dışarıda olabiliyor.
Elbette bulur
Sevgilim yok
Bulamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?