Baya yakışıklı, uzun boylu kaslı biri. Bende bakımlı sempatik güzel bir kadınım. Maddi olarak ben ondan iyi durumdayım ama uçurum yok. Eee çekici olarak o benden iyi biliyorum. Seviyorum dedi. Aşkını da itiraf edecekti ama içim inanmadı. Duyarsam kabul ederim diye susturdum. Onun bana gerçekten duygu hissetmesini nasıl sağlarım? Reddettiğim için haliyle aramız açıldı ama çok da özlüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sıfırdan basla tekrar ama kesin ve net kararla başla
Nasıl sıfırdan? Ne yapmalı mesela?
Ya işte yeniden görüş kendisiyle ve yeşil ışık yak yakın davran özen göster o da gösterecek ve yakinlasacaktir zaten
Ama bana madem istemiyorsun neden samimi davrandın, makara yaptın emoji attın bana dedi. Ben samimi görüşünce aklım gidiyor, sınır koyamıyorum, rahat biriyim ben dedi. Merhaba nasılsın dışında sohbetimiz olmasın bundan sonra dedi. Bunun üstüne benim hala mesaj atmam yüzsüzlük gibi olmaz mı
Elbette olmaz sen sevdanın peşindesin yani
Bilmiyorum eziklik gibi olacak gibi hissediyorum. Adamı iki kere reddettim , ama farklı yaklaştığını hissettiğim için yaptım ben
Senin tavrın normal aslında bunu tekrar bir araya gelince açıklarsin kendisine
Bir araya gelmek için buluşma planı, onun içinde samimi olmak lazım. Farklı ilçelerde yaşıyoruz , tesadüf karşılaşmamız zor baya
Hadi ya e telefondan ulassan olmazmi kendisine
Ama en son konuşmamızda ben buna dedim, ben böyle biri değilim yapamam dedim. O da bana kızdı madem istemiyordun neden benle samimi oldum, makara yaptık, emoji attın dedi. Samimi konuşunca benim aklım gidiyor bilmediğin şeyler var sorma dedi. Tamam dedim. Ama sesi ses kaydında üzgün gergin geliyordu. Sesinin üzgün gelmesine canım sıkıldı bende üzgünüm bugün baya ağladım dedim. Sadece 1 mesajla ne oldu demiş. Sonra bakmadı 3-4 saat mesaja. Değer verse bakardı sebebi bilmesine gerek yok diye mesajları geri aldım. Tekrar sormadı bile neden ağladın demedi. ya da yazdın neden sildin de demedi.
O yüzden ben adım atarsam yüzsüz gibi hissedicem kendimi
Yani belliki çok kırılmış sana
Ama acaba aklım gidiyor derken neyi kasdediyor onu anlamadim
Yani bu bana seviyorum seni dedi defalarca mesajda ama ben arkadaşça diyorsa atlamayım diye hep bende seni arkadaşım dedim. Bir kere bile ben o mana da mı dedim demedi. Sadece bir kere gıcıksın dedi. Neyse o tartıştığımız günden bir gün önce bana senin çok mu üstüne geliyorum , çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Bazen kendimi tutuyorum yazmamaya çalışıyorum ama bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum dedi. Bana çok iyi geliyorsun, mutluyum senle konuşurken dedi. Pandemi de de böyle olmuştu beni çok rahatlatmıştın sen dedi. Sonra bir ses kaydı atmış diyor ki senin bu kadar üstüne düşmemi yanlız olduğum için sanma, bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile senle yaptığımız sohbetten aldığım gibi tat almıyorum ben filan demiş. Sonra bu ses kaydını silmiş
Önce arkadaş olarak başlamış ama sanki hafiften sevgiye dönüşür gibi olmuş muhabbetiniz bitmiş
Bende ertesi günü sen bana attığın ses kaydını neden sildin dedim, o da dinledim abarttım gibi geldim ondan sildim dedi, birine gösterip hava atmam mı sanıyorsun sen sonuçta ben dinledim o kayıtları üzdün beni dedim. Sen ben nelere üzülüyorum bir görsen bilsen dedi. Neyse aradı bu konuşurken dedi yine seni seviyorum diye. Ama sesi çok farklıydı. Ben dondum kaldım. Zaten aşırı hoşlanıyorum ama harcanmakta istemiyorum. Baya derin bir sessizlik oldu. Korkuyorum şu an bu sessizlikten dedim. Sana benim bir şey itiraf etmem lazım artık dedi. İlk gördüğüm günden beri aynı durumdayım ben dedi. Spor salonunda gördüm sonra iş yerinde çok güzelsin sen dedi. Teşekkür ederim ama itirafını duymak istemiyorum dedim. Neden dedi, duygusal boşluktasın pişman olursun belki deme dedim. Hem istediğin cevabı da alamayacaksın benden dedim. Ama ben istediğim cevabı alacağımı biliyorum içimde mi kalsın dedi. Söyleme dedim. Kapatabilir miyim teli dedim kaçıyor musun dedi evet kaçıyorum dedim. Buradaki itirafı ben aşk itirafı sanmıştım
Esas itiraf aşk degilmi yoksa
İtiraf etmedi işte. O kavga ettiğimiz günden 10 gün sonra tekrar konuştuğumuzda da senle samimi olunca benim aklım kayıyor dedi. Samimi olmayalım o zaman bilmediğin şeyler var sorma dedi. Bende sormadım. Sizce aşk itirafı mı bu?
Aklım kayiyor demesi acaba aklı cinsellige felanmi kayıyor o önemli işte
bende cinsel yaklaştığından şüphedeyim, ve senle ilk gördüğümden beri seni istiyorum filan diyecek diye tedirgin olduğumu farkettim. Aşk itirafı değil de hormon itirafı yapacak diye korkuyorum
Adam rahat biri o da olabilir
Bir de itiraf edeceği şey duygusal olsa ağladığımı duyunca dayanamaz arardı ama yatmak istediğin birinin ağlaması zerre umrunda olmaz gibi geliyor
Bak işin bu boyutuda var genel yazdıklarını okuduğumda bakıyorum sanki niyetinde cinsellikte var gibi
Olmayacağını anlayınca da samimi konuşup vakit kaybetmeye gerek yok diye düşünüyor o zaman. Bunun dönüşü olmaz mı dersiniz
Eğer gerçekten niyeti buysa ki bana göre bence niyeti cinsellik dönüşü olmaması daha iyi bence
Sakın sevişme , sevişmeden görüş
Onu beklediğini hissettiğim için zaten susturdum, devam etse iş oraya gidecekti gibi hissettim. Ama bana diyor ki , ben samimi görüşmeye devam edince kendimi kontrol edip sınır koymakta zorlanıyorum, aklım gidiyor benim diyor. O yüzden resmî olalım dedi. Baya da sinirlenmiş istemiyordun da neden benle bu kadar samimi konuştun filan diye kızdı bana baya. İstemiyor değilim ki ben. Ciddi olmayan tek gecelik takılmacalık olarak istemiyorum. Beğendim diye herşeye razı olmak zorunda mıyım
Aklım gidiyor vs demelerine kanma. ona normal bir zamanda iletişimde olacak isek konu cinselliğe gelmemeli asla birlikte olmam sevişmek de açıkça. niyetini de öğrenmiş olursun
Dedim zaten sanırım ciddi istemediği için uzaklaştı. İçgüdülerim beni korudu aslında da hala neyin aşıl etmesiyse
:) iletişim kurma. söylediklerini de ciddiye alma. seni öyle kandırmaya çalışıyor. aklım gidiyor falan inanma
Ben iletişim kurmazsam dayanamayıp yazar mı, o çünkü tercih yap, istersen silebilirsin hayatından da sosyal medyandan da dedim. Bana cinsel yaklaşma dedim. Tercihtik bir durum yok ama bundan sonra samimi olmayalım merhabana merhaba dedi. Samimi olunca ben omu farklı algılıyorum bilmediğin şeyler var sorma dedi. Bende sormadım öyle diyince, duymaktan korkuyorum dedim. Tamam dedim , ama sesi çok üzgün geliyordu ses kaydında. Bende çok üzgünüm bugün baya ağladım dedim. Sadece bir mesajla neden demiş. Cevap yazdım baktım 3/4 saat geçmiş bakmamış bile geri aldım mesajları. Sormadı bile tekrar , bence sevmiyor filan yalan söyledi
Bence de rol yapmış , yalan söyledikleri. ara ara yazar fikrin değişmiş mi diye.
Gerçekten seven bir erkek kabul görmese bile en azından neden ağladın üzülme demez mi? Sonuçta onunla gerginliğimiz yüzünden iyi olmadığımı da anladı. Yalan gibi hissediyorum bende
Senin duygularınının hiç önemi yok belliki. kendini ve kendi duygularını , isteklerini ön planda tutuyor. uzak durmalısın. yalan bile söylüyor. başkalarını da bu palavralarla ikna ediyor olabilir. kızlara çok özel akıl alıcı bir hali oldklarını söylüyor belki
Bunu bana ilk tanıştığımızdan beri yapıyor aslında ama ben bu ara duygusal boşluktayım sanırım, kanmaya başladım. Ama ben normal bir arkadaşım bile ağladım dese bir arar sorarım nasılsın diye. En azından bir mesaj atarım nasıl oldun diye.
Bence yazmaz bu adam tekrar
Kişi bencil olunca sen ne halde olursan ol. umurunda bile değildir. istediğini vermeyeceksen yoksun
Yüzde yüz cinsellik için olduğunu buradan anlayabiliriz o zaman, silmeme sebebi ne peki, olur da bir gün cinsellik için gidersem diye değil mi, anladı çünkü hoşlandığımı
evet fikrinin değişebileceğini düşünür. sana aklımı alıyorsun gibi cimleler söyleyip aklında kalıcı ifadelerde bulunmuş. ve ikna olursun diye bekler
Adam işi biliyor , nasıl baştan çıkaracağının da gayet farkında da bende çok dirayetliyim işte. Sizce bu kadar iltifat sevgi sözcüğü , instagramda seri like bunlara atlamamış olmam da onda ufakta olsa bir zor olduğumu gösterip, aklında yer edinmemi sağlamaz mı dersiniz?
yok sanmıyorum. belki sonra yazar bir zaman geçince
Neyi sanmadığınızı anlayamadım kusura bakmayın 🙏🏻
Aklında yer edinemezsin. sadece zükmek istediği iknaya çalıştığı ama red yediği birisin
Owwwww çok sert oldu bu. Biz reelde aynı yerde çalıştık ama 2 yıl. 4 yıldır tanıyoruz birbirimizi. Ama bunların da bir önemi olmaz tabş
bu kadar tanımışlık var iken böyle ise hiç bekleme. balık tutmaya çalışmış o :)
Bundan mesajda bekleme atmaz diyorsunuz o zaman 😃
Yani bu bana seviyorum seni dedi defalarca mesajda ama ben arkadaşça diyorsa atlamayım diye hep bende seni arkadaşım dedim. Bir kere bile ben o mana da mı dedim demedi. Sadece bir kere gıcıksın dedi. Neyse o tartıştığımız günden bir gün önce bana senin çok mu üstüne geliyorum , çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Bazen kendimi tutuyorum yazmamaya çalışıyorum ama bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum dedi. Bana çok iyi geliyorsun, mutluyum senle konuşurken dedi. Pandemi de de böyle olmuştu beni çok rahatlatmıştın sen dedi. Sonra bir ses kaydı atmış diyor ki senin bu kadar üstüne düşmemi yanlız olduğum için sanma, bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile senle yaptığımız sohbetten aldığım gibi tat almıyorum ben filan demiş. Sonra bu ses kaydını silmiş
Bende ertesi günü sen bana attığın ses kaydını neden sildin dedim, o da dinledim abarttım gibi geldim ondan sildim dedi, birine gösterip hava atmam mı sanıyorsun sen sonuçta ben dinledim o kayıtları üzdün beni dedim. Sen ben nelere üzülüyorum bir görsen bilsen dedi. Neyse aradı bu konuşurken dedi yine seni seviyorum diye. Ama sesi çok farklıydı. Ben dondum kaldım. Zaten aşırı hoşlanıyorum ama harcanmakta istemiyorum. Baya derin bir sessizlik oldu. Korkuyorum şu an bu sessizlikten dedim. Sana benim bir şey itiraf etmem lazım artık dedi. İlk gördüğüm günden beri aynı durumdayım ben dedi. Spor salonunda gördüm sonra iş yerinde çok güzelsin sen dedi. Teşekkür ederim ama itirafını duymak istemiyorum dedim. Neden dedi, duygusal boşluktasın pişman olursun belki deme dedim. Hem istediğin cevabı da alamayacaksın benden dedim. Ama ben istediğim cevabı alacağımı biliyorum içimde mi kalsın dedi. Söyleme dedim. Kapatabilir miyim teli dedim kaçıyor musun dedi evet kaçıyorum dedim. Buradaki itirafı ben aşk itirafı sanmıştım
Sen doğru davranışı sergilemişsin zaten. boğazına tıkmışsın cümlesini. doğru da yapmışsın.
okuduklarımdan anladığım sırf sevişmek için seninle laf çevirip duruyor net cümleleri yok. gel gitli düşünceler , şunu dersem ikna olur mu bunu dersem ikna olur mu diye sürekli kurmuş bence. ondan sana mutluluk gelmez. yazsa da irtibat kurma bence. o fiziğini beğenmiş
Fizik olarak çok güzel de değilim biliyor musunuz? O benden çok daha gösterişli biri. Sanırım zeki olduğum için adama bir sürü yol denettim ama olmadı. Bana en son beni yoruyorsun dedi, zaten açık açık rahat rahat konuşamıyorum da sana söyleyeceklerimi dedi. Sen bana birşeyler söylemek istiyorsan seni dinliyorum da dedi.
Eminim güzelsindir. öyle kendini kusurlu görme. evet zekisin çok kıvranmış :) rahat nasıl konuşulur ki , seni zükmek istiyorum ama ciddi düşünme sadece fiziki olarak çok beğendim seni :) bu cümleleri rahatça söyletmemişsin adama.
Benimle konuşurken sınırlarıma dikkat et, yoksa seni anında çıkartırım hayatımdan diyip durduğum için bana böyle bir cümle kuramaz ama bu düşünmediği anlamına gelmez tabi. Aşk itirafı olsa seviyorum diyen adam bence rahatlıkla aşığım da derdi. Kesinlikle o cinsellikle bağdaştırılacak bir itiraftı. Zeki olduğum konusunda mütevazı olamam, kanıtı var ama güzel olmamın diyenler dışında bir kanıtı yok, bir de kalıcı bir şey de değil :)
:) evet güzellik kalıcı değil ama hem zeki hem güzel hemde mütevazi olmak bir ayrıcalık.
bence artık onun saçma davranışlarıyla aklını meşgul etme.
Daha akıllıca cümleler kuran ve seks istiyorsa da bunu açıkça ifade edebilen biri olabilir hayatında. böyle labirentlere girip çıkmana gerek yok
Ben sadece cinsellik isteyen biri ile zeus olsa muhattap olmam ama açıkça söylesin ki onun da zamanı gitmesin benim de.
:) Evet tabiki. böyle kandıran tiplerden daha onurluca ama :) belki sadece öpüşelim der
Sevgili olmadan ne öpüşmesi ya el ele bile tutuşulmaz bana göre