Arkadaşlar 2 aya yakın oldu ayrıldık ama bu iki ay içinde çoğunlukla iletişim halindeydik. Çoğu kez benim evime geldi takıldık vs. Ara sıra c*insellikte yaşadık. Ama bunu yapmamamızı söyledi en son görüştüğümüzde. Sorun şu ki ben onu çok bunaltmışım sürekli mesaj atmalar nerdesin nabıyosun vs üst üste sorular ve sürekli buluşmak bir şeyler yapmak istemem yüzünden nefes almaya bile izin vermediğimi söyledi. Hesap verme derecesine kadar ilerletmişim bu durumu. Ben başta fark etmedim ama eski mesajları okuyup yaşananları düşününce hakikaten öyle olduğunu anladım. Sırf bu yüzden genel olarak ilişkiden soğuduğunu ve benimle olmayı düşünmediğini çünkü çok fazla üzerine düştüğümü söyledi. Oturup biraz konuştuk. Ki daha öncede bu sebepten aramız belli bir süre bozulmuştu. İşimiz ortak o yüzden ister istemez bazen iletişim kuruyoruz. Ama onun haricinde mesaj atmamayı düşünüyorum. Çünkü ayrı kaldığımız süre boyuncada kafasını dinlemesine ve beni özlemesine fırsat vermediğimi gördüm. Birazda cepte olduğumu fark ettim. Bu durumu nasıl değiştirebilirim. Ona karşı halen duygularım var ve onunda bana karşı duyguları olduğunu düşünüyorum. Açıkca söylemedi ama insan hisseder ya öyle. Duygusal olarak değil çoğunlukla mantığıyla düşünür. Bana karşı ne hissettiğini söylemek istemiyormuş bende kalsın dedi. Sorum şu. Bu durumu nasıl değiştirebilir süreci nasıl yönlendirebilirim. Ve bu ne kadar sürede olur. Onun üzerine gittikce bu durum daha kötü olacak ve uzayacak gibi. Tavsiyeleriniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de bunun kız versiyonundan muzdarip biriyim abla yaa :( Nickime baksana :(
Mesaj at dertleşelim 😂
Fazla ilgi kıçını kaldirmis. Uzaklaş boş kalırsa kalkınca gelir merak etme
Biraz bi yerleri kalktığı doğru. Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıcam. Ama işte kendimi biraz zor tutuyorum. Başka tavsiyen varmıdır
İt gibi davran başka türlü değerin olmaz zaten bu muameleyi hak eden biriymis. Hicbi erkek yattığı bir şeyler paylaştığı bir kadına böyle davranmamali
İşte bir yerde cepte gördüğü için
araya cidden mesafe ve iletişimsizlik girmesi gerek düzelmesi için. yoksa olmayınca olmuyor
Ne kadar süreli bir iletişimsizlik mesela. Ben biraz aceleci bir tipim. Hemen her şey olsun isterim ve duygularımı yönetmekte de zorlanırım bu yüzden
Ayynen oyle bacım no contact
Ne kadar süre vermeliyim peki sence?
aceleci olman daha da kişiyi uzaklaştırır o arayı ben bilemem sadece iletişimi kesmek ise yarıyor
Beklemeyi de hiç sevmiyorum ama mecbur gibi gözüküyor
3 4 ay sonra yazabilirsin fazla beklersen cocuk baskasini bulur. Ama arayı soğutan sen isen senin ulaşman gerekir. Çocuktan uzaklaşıp cocugun sana yazmasını bekleme
Yok anlattığım gibi. Ayrılan ve arayı soğutan o.
O zaman bekleyeceksin
Nasıl bekliycem 😂😂
Kendi hayatınla ilgilenerek
Birden olmuyo o da
Seven varken verene her zaman tercih edilir. ikinci planda olma riskin var
Değişik bir yaklaşım. Ama aramızda zaten o tür bir yaklaşım vardı. Yani sadece onun için beraberlik değildi yaşadığımız. 5 senedir beraberdik
Erkek olarak gördüklerimi söylüyorum 7 senelik ilişkim vardı 1 senede evliydik. Hayatımın kadını dediğim kişi ofisinde evli bir erkek ile beraber olarak aldatmıştı benim artık senelere veya insanlara güvenim yok. devir öyle bir devirki artık her şey cinsellik her şey kaçamak gerçek aşk meşk yok beraberlik artık bağılılığa dönmüş.
Senin için çok zor bir durum olmalı ya. Ben aldatılmadım bilmem ama
:)
Bence soğuyan insan daha sıcak bakamaz
Sana göre belki. Bende ona karşı eskisi kadar sıcak bakmıyorum fakat halen içimde ona karşı bir duygu var sonuçta. Onunda öyle olamazmı
Yani içinde bir şey kalmamak sogumsk değil midir
Eğer içinde bir şeyler varsa hala düzeltilebilir
Senin için nasıl olur bilmiyorum ama hani sevdiğin halde uzak durmaya çalışmak diye de bişey var. Onun duygularını bilmiyorum açıkcası çünkü söylemiyor. Sadece ilişkiden soğuduğunu söyledi. Bende ilişkiye sıcak bakmıyorum ama halen onu düşünüyorum mesela
Anlıyorum seni
Onu düşünmen istemsiz olur
Soguyan bir iliski bitecek diye bir şey de yok
Bitmeye de bilir
Bu sizin birbirinize karşı olan tutumunuza bağlı
Kafandakini topla ve karar ver istiyor musun istemiyor musun
Ona göre davran