Ben her zaman romantiğim ve hiç bir zaman da odun olmadım. çünkü aşk konusuna değer veriyorum ama ülkede maalesef çoğu kişi kadın erkek fark etmez bana odun gibi geliyor :D hele ki bazı kızlar erkeklerden bile daha kaba. bence bir insan sevdiğine arada da olsa sürprizler yapmalı onu mutlu etmelidir. çünkü aşkın zevki ve güzelliği o zaman daha iyi ortaya çıkar.. keyifli günler.. 🥂💫
Tabikide romantik adamım. Ama tabi her yolda geçen dişiye değil buranın çoğunluğu gibi😂 Zaman geçirmek, ısınmak ve karşılıklı hoşlanma lazım bu romantikliğimin ortaya çıkması için. Ama bir çıkarsa ortaya tutana aşk olsun derim 😂 zaten çok kişi görmedi o halimi sadece iki kişi 😇
Odinden ballıca.🤪 Romantiğim ama herkesin anlayabileceği bir romans yok bende. Mesela çoğu kadın gül ister ama ben özellikle saksıda götürebilen bir yapıya sahibim. Çoğu kişi bunu düz bulabilir ama çiçeği yaşamdan koparmamak yaşayan duygulara sahip olmayı daha çok resmediyor.
Pek romantik değilim galiba. Çünkü romantik şeyler görünce garip oluyorum. Bazen komik geliyor bazen sıkıcı. Hatta utandırdığı da oluyor 😅 ama odun da sayılmam. Sürpriz yapmayı falan severim. İkisinin arasında bir şeyim işte.
Yerine ve zamanına göre. Romantiklik sadece sözle ve bir şeyleri yapmakla alakalı değil diye düşünüyorum. Mesela kadınlar genelde çanta vs ile dolaşır ve bazen sıkıntı yaşarlar. Bu zamanlarda çantasını tutmak. kapısını açmak. Bir engeli geçmesine yardım etmek dahi romantikliktir bir noktada.
Aslında romantiklik bana göre birşeyleri abartmaktır Mesela benim eşime çiçek almam onu anlık mutlu ettirecek ama çiçeği 1 gün sonra unutacak bunun yerine ona bir kıyafet almak bu daha mantıklıdıryada ona güzel olmuşsun demek yerine romantiklik dediğiniz şey bunu abrtarak söylemektir
Aynen ya mesela ben bir sevgilim vardı çok çok romantik adamın her sözü şiir gibi çok sıkıcı ondan ayrıldım sonra bir tane öküzle tanıştım odun resmen bunların ortası yok ki anasını satayım ya çok romantik ya çok odun
Bence gerçekten çok romantik biriyim, ama maalesef şu ana kadar bunu bir kıza gösterme inkanı elde edemedim. Yani birkaç kişiye gösterdim, ama onlar sevgilim değildi; benden birkaç yaş büyük manevi ablalarımdı.
Bu arada " Odun " deyip geçmeyin, o odun olmasa günlük hayatta kullandığınız birçok şey olmazdı. Yani belki odun tek başına pek bir işe yaramaz, ama onun sayesinde birçok şey yapabiliyorsunuz. 😁
Karşımdaki kadının kim olduğuna bağlı. (Romantik de olabilir, duygusuz da olabilir. O kişiden ne kadar çok etkilenirsem o kişiye romantik olma durumum o kadar artar.)
Romantik olduğumu söylerler iyi olduğumu da hani sen çok güzel lerini hak ediyorsun sen bilmem ne sen bilmem ne diye bir sürü şey 🤣 ama daha yapanı görmedim muhtemelen herkes yalancı🤣
Ya Romantik biriyim bence ama aşırı ve uzun süreli romantik durumlarda odun olma modum açılıyor. Artık bunalıyorum yapılan romantiklikler yapmacık gelmeye başlıyor falan.
Kendi halinde çok duygusal, romantik bir insanım da birisi ile olunca bir yapmacık gelmeler, daraltı gelmeler. Sanırım tam romantik birisi ile karşılaşmadım :(
Evlilik yıldönümünde hediyeye gerek var mı diye soraca kadar cesaretli ve bir o kadar romantik , bir o kadar da odundan hallice. Herkesin açığını kapatacak farklı özellikleri vardır🫣😉