Hiç sevgilim olmadı, sizce bu kızla mutlu olabilir miyim?

Sınıftan sevdiğim kapalı bir kız var. İlk sene sessiz sakindi çok kibardı ve yardımseverdi. Ben onun bu hallerine aşık oldum. 2. sınıfta çevre edinmek için topluluklara girdi. işine yarayacak insanlarla samimi oluyordu. Çıkarcı birisi olduğu söyleniyor. Kardeşimde sinsi dedi. Yardımsever ve nazik gözükmeye çalışıyor Kaslı, zengin, pilot gibi kişilerle takipleşiyor. Tanımasa bile ekleyip beğendiği kaslı birini takip edip fotoğrafını beğenmişliği var. Bizim sınıfta birisi var işte genelde kapalılarla farklı muhabbeti vardı. Yazın kızın 3-4 yıl önceki fotoğraflarını dahi beğenmiş. Sonra karşılıklı takipten çıkmışlar. En son sevgilisi olan bir erkeğe yürüyordu. bir gün yarım saat erken geldi normalde arkada otururken en öne geçti. Çocukta yan tarafa oturmuştu. Çocuğa sürekli soru sordu. Ama sınıfın birincisi bir kızdı ve bunun hemen arkasında oturuyordu. 2. sırada o da sürekli erken geliyordu. O ders hocanın yazısı kötü olduğu için herkes öne oturmak istiyordu. Çocuğun yeri kenarda olduğu için kız istersen buraya gel burada daha iyi görürsün dedi. Sonra çocuk yanına geçti. Öyle ki en yakın arkadaşını sevgilisi olan bir erkeğe yürümek için o gün yalnız bıraktı. Arada kız çocuğa sorular sordu muhabbet etti. Sevgilisi olan kişi sevgilisi olduğunu söyledi mesafe koydu. Çok samimi değildi. Bir gün çocuk sınıfa geç geldi. Benim kız en sol tarafta 2. sırada oturuyordu önleri boştu. Çocuk geldiğinde en sağ sıraların en önüne oturdu. Kız tenefüste soru sorma bahanesiyle yanına gitti 1 şey sordu sonra defteri orada bıraktı. Tenefüs bitincede çocuğun yanına geçti. Ondan sonra hep yanında oturdu. Çocuğu muhabbet etmek için bir şeyler anlatıyordu. Birde ilgi çekmeye çalışıyor. Övülmeyi çok seviyor. İlgi onda olsun istiyor. Gerçekten aşık oldum duygusal biriyim sizce ne yapmalıyım? Kız hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdi ne yaparsam bu kızı etkilerim. Bu kız ilişkide mutlu olabilir miyim? Çok tecrübesizim ve onu görünce tuhaf oluyorum. Hiç sevgilim olmadı o yüzden bana görüşlerinizi belirtirseniz gerçekten minnattar olurum.

Kızdan uzaklaş
Kıza yakınlaş
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlarım uzak dur üzülürsün diyor
Hiç sevgilim olmadı, sizce bu kızla mutlu olabilir miyim?