Kalmadı ama ne bileyim bir fırsat geçse elime aşkı çok güzel yaşarım, yaşatırım. Çok güzel severim, sevmesini bilirim. Aşktan mahrum kaldığım için taze bir inancım yok. Ben yıllarca aşk hayalleri kurdum, aşkın beni daha güzel bir insan yapacağına inandım. Ama yok yani olmadı. Pek çok sebebi olabilir bunun.
Merhaba, Aşkın sevginin sahtesi olmaz, aşk aşktır ve gerçektir. Sahte olan kişilerin insanların aşkı ve sevgisidir. Fakat insanların sahte duyguları yüzünden aşkı ve sevgiyi suçlayamayız. Aşkı bağlamaz..
Evet aşka ve sevgiye inancım var fakat genel olarak kişilere kişilerin aşkına ve sevgisine pek inanmıyorum...
Hayır gerçek aşka inancım kalmadı benim de zaten yıllardır yoktu ama şu an da da yok. çünkü kimse karakteri sevmiyor çoğu kişi dış güzelliğe bakarak seviyor ya da cinsellik olduğu için evleniyorlar bu gibi etkenlerden dolayı da artık saf sevgi ve aşkın varlığına inanmıyorum hiç bir şekilde.
Uzun boylu ve zengin değilim o nedenle sevilmeyeceğimi bilirim ama insanların birbirini sevip beğenmesini görmek de mutluluk verici... 😊 Herkese sevdiğiyle mutluluklar bana da huzurlu yalnızlıklar... 😊
Ahahah Allah bilir nelerine denk geldin ama sana bir sırrım War o atıp tutanlar warya sole yapıp böyle yapanlar bir gin bir aşık oluyorlar bir bakmışsın🤣süt dökmüş kuzu bütün yapdiklarina cekiyorlar 🤣
Karılarını sewgililerim demişsin erkeklerini görmedim ne bileyim🤣 yani yapan çok ama bakınca hayatın kendisi zaten aldatmaca biz işimize geleni anlyip işimize geleni sewen warliklariz normal degilmi bunca aldatmacanin için de doğru aramakda sanki bir saçmalık..
Ben her kıtadan arkadaşım oldu kız erkek kesinlikle sevgiye inanmıyor herkes güç ve paraya bakıyor surat önemli değil güçlü erkek sever kadınlar erkekler geneli güzellik ön plandadır aşk ne yazikki bacak arası
Bir tık ya.. Bir yerlerde bekliyor beni givi hissediyorum daha zamanı gelmiş gibi. şu an imtihan sürecinden geçiyorum. Ne zaman ağır imtihanlar yaşasam karşıma çıktı bazı şeyler.
Geceler, gündüze çiçekler böcekler, suya güneşe, büyüdükçe insan, başının çaresine bakınca tabi hayata destek için saracak bir dost eli bir sevgili arar. Henüz ben doğmadım. Sevgi denen içimi ısıtacak o güneşe muhtacım. Niye inancım olmasın ki..!