Tecavüz affedilmesi zor bir kasıt. Eğer affederseniz kendinize çok büyük suç mu işlemiş olursunuz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakın affetmeyin sınırlarınızı bir kez çiğneyen insana izin verip yumuşarsanız aynı hatayı tekrar yapacak yüz bulur sizden Allah korusun
Bana ben evliyken aşık oldu. Unutmak için sevgili yaptı. Ben “ondan olmayan sebeplerle boşandım” sonra zaten takipteymiş ne durumda olduğumun. Onu istemedim. Aslında ona karşı hislerim oluşmuştu ama onu istemedim.. yaptıkları yüzünden tiksiniyordum.. dinlemedi…
Senin deli gibi aşık olduğun adam dokunmaya kıyamaz ya tecavüz ne
Kendini kaybetti.. bu kadar şuursuzluk normal mi? Kişilik meselesi mi?
Karaktersizlik adam kelimesinin olmaması deniyor genelde bu kişilik diyorsun.
Hayır o anlamda söylemedim. Hani kişilik olarak kimi erkek naif olur ya. O öyle biri değil. Eserekli.. kendine hakim olamaması iradesizliği kişiliğinin olgunlaşmış olmamasından mı diye düşündüm
Affedilmeyecek bir şey karaktersizlik idaresizlik vb düşünmüyorum şu an senin o pskolojini düşünüyorum.
Ben onu hiç istemedim. Bizim bir geleceğimiz olamaz dedim. (Yaptığı şey haricinde karakteri çok düzgün biridir) yapmış olduğu tek bir şey yüzünden olmaz dedim. İkna olmadı. Sonra öyle bir şey yaptı tüm olumsuz konuşmalarımın sonucunda. Hiç bir şey düşünmüyorum aslında beynim sıfırlandı sanki. Onu görmek istemiyorum. Onu seviyordum. Ama onunla mutlu olamayacağımı biliyordum bu yüzden istemiyordum (beni unutmak için başka bir kadınla birlikte oldu) onu bu yüzden istemiyordum. Şimdi imkansız.. onu istemem imkansız… affedemiyorum. Seviyorum ama affedemiyorum. Varlığına tahammülüm yok sanki
Aklın nefret ediyor kalbin kal diyor aklını dinle senin beni unutmak için başka kadınla birlikte oldum diye açıklaması yapması çok saçma değil mi?
Bende unutmak istiyorum diyip kadınlamı beraber oluyum karakter yoksunluğu o
Bana ben evliyken aşık olmuştu.. (başka sebeplerden boşandım) fakat yine de takipteymiş beni. Bulamasın diye farklı şehre gitmiştim bulmuş.. imkansız diye yaptım böyle bir şey dedi ben kesin şekilde olumsuz konuşunca öyle bir şey yaptı
Değer göremedin ilgi göremedin bitti sonra ilgiyi gördün gittin. erkeklerde yazsın farklı bir şey derselerse alayını s.. mantık bu kadın boşansın rahat takılırız dert etmezler kafası var. 12 yıllık evliliğini bitirdi arkadaşım 3 çocuklu eski sevgililer falan kıza yazmaya başladı :)
Bende boşandım kanserim diye hayatımdan soğutarak hadi ordan etmeye çalışırken sağolsun beni yormadı hayatına başkasını almış öyle gitti olanlar oldu bitenler bitti gidenler gitti rakım var mezem var bir dostum yok masada fotoğraftan başka dostum olur musun =?
Evlenmek istiyor.. ben onu istemiyorum.. hele böyle bir şey yapmış biri olarak onunla evlenmek kendime yapacağım en büyük saygısızlık olmaz mı? Beni resmen mecbur etmek için böyle bir şeye girişti. Zorbalık bu.. şimdi hiç istemiyorum.. içim almıyor kaldıramıyorum yaptığını
Sen hayatını paylaşacak birisini hayatına alman gerek sana saygısızca tecavüz eden birisini değil.
Hadi diyelim empati yapalım. Kabul ettin evlendin ilerisi neolacak değişecek mi? yedisinde neyse yetmisinde o insan öyledir. Kendine saygını yitirme güçünü yitirme bokunu yesin lan o senin onuda hak ediyorsa tabi :D
Ben üzülünce üzülen biri ama. Nasıl yaptı hala aklım almıyor. Bana şey dedi ama sen bilmiyorsun veli de sana aşıkmış ben seni ilk gördüğümden beri seviyorum o da senin boşanmanı bekliyordu dört gözle böyle bir ihtimale yenik düşemezdim dedi. Veli diye bahsettiği kişi de arkadaşı..
Anlamadım özelden yazabilir misin?
Oradan en yazından yenile yapmadan dinleyebilirim veli kim oluyor orayı kaçırdım
Boş ver yazdığıma da pişman oldum zaten
saçmalama ne pişmanlığı insan içindekileri anlatamadığında geriliyor zaten anlatman daha iyi
asla affedilmez
Tecavüzün affı olmamalı.
Aşıksa etmez bence
Sarhoş değildi ama sarhoş gibiydi
O ne demek oluyor 😂
Delirmiş gibiydi. Yani konuştuklarımı duymuyor gibiydi. İçkili değildi ama sarhoş gibiydi
Azmış yani
Azmış olması için ortamın müsait olması gerekmez mi? Hani parterinin de onu istemesi vs?
Hayır gerekmez
Çok afedersin ama her azmış erkek tecavüz mü eder? Öyle olsa bu genel bir şey olurdu. Hani yadırgıyoruz ya? İradesi zor bir vaka mı bu? Normal mi?
Sevgi bunu affetmez