Çok güzel denilen bir kızım. Çok sessizim dışarıda çekingenim de. Instagram da 105 takipçim 125 takip ettiğim var mesela. Egllu mu duruyorum diye çok düşünüyorum. Beni sonradan tanıyan herkese sordum çok iyi bir kızsın temizsin masumsun diyorlar. Çekingenim diye egolu duruyorum rahatsız oluyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En ufak birşeyde insanları tersleyen kişiler bana göre egoludur sizin yaklaşımınız nedir bilemem
Çok güzel deniliyor kibar da soğuğum. Soğukluk derken bir ortamda herkes konuşur kaynaşır pek konuşmam. Ben konuşunca susar bakar herkes nasıl bir kız bu diye o kadar sessizim
Bunun egoyla ilgisi yok, o ortamda olsam içine kapanık biri derdim, ve konuşmalara her zaman herşekilde o kişiyi dahil ederdim
Duruş ile alakalı sanırım bilmiyorum ya. Benim baba tarafı mesela. Tanımıyorum çok beş altı kişi oturdum bir kızı tanıyorum sadece kızlı erkekli oturuyoruz. Herkes konuşuyor falan ben bir laf söyledim durdu herkes merak edip baktı. Anne tarafım da çok kibirli duruşları falan. Sanırım genlerini aldım :D Bende öyle duruyorum ama asla öyle değilim sonra başka yerde tekrar konuştuk daha çok açıldım çok sevdiler beni çok samimisin dediler
Egolu insan hiç sevmem anne tarafından çektim de biraz. Herkes kibirli diyor onlara. Onlardan durmam itici dğwmdeğmc
Farklı ortamlarda bulunmanızdada fayda var, Egolu insanları Ben hiç sevmem eğer öyle olduğunuzu anlamış olsaydım direk uzaklasirdim gerçi yine uzaklaşıcam ama sizle ilgili değil iyi geceler:)
İyi gecelerr
ilerleyen yıllarda kurtulursun bu çekingenlikten acelesi yok vıcık vıcık olmandan iyidir.
19 yaşındayım. Küçüğüm evette rahatsız olmaya başladım iyice. Bir de çok masum duruyorum :D alakam yok
içinde fırtınalar koptuğu halde mi öylesin yoksa hissettiğin şey de bir huzur bir sakinlik mi
İçimde fırtınalar kopuyor 😶
bana sorarsan sen yine böyle devam et bi gün hayatının aşkını bulduğunda ona gösterirsin o taraflarını. herkesin içinde ağır takılmak avantajdır.
Ama bana da çok mülayim kişiler denk geliyor ben sakinim diye :D Küçümsemiyorım yanlış anlaşılmasın ben öyle biri değilim de ondan. Bir dönem açıldım o zMan tam istediğim kişiler geldi de ne bileyim ya ağır olmanın avantajı yok
merak ettim nasıl bir görünüşün var gerçekten.
Aura sanırım Avşar arası var demişlerdi :D çok dikkat çekiyorum da işte sakinim. Tanıyan herkes çok farklısın diyor annem de çok güzel kadın mesela mavi gözlü kıvırcık saçlı güzel giyinimli hiç sevgilisi olmamış alakam yok tipimle
çok fazla hata yapmamışsın deneyimin yok @ptal cesareti de yok sende bilmediğin derin sulara girmiyorsun çünkü risk alırsan hayat dengeni bozma ihtimalin olduğu için bekliyorsun, ayrıca casanovayla işin olmaz sen beyaz atlı prens istiyorsun valla ne diyeyim bilemedim.
Doğrudur da yok öyle biri Buse nasip
vardır da henüz karşına çıkmamıştır vicdanın merhametin ve adaletin onu karşına çıkaracaktır bir gün
Aynen daha var vakit gibi de saldım çokta tınnn
bende saldım naparsan yap her şey olacağına varıyor
Kesinlikle
Bir de artık bitti diyorsun karşına çıkıyor. Ümidini kaybettiğin an
en son 7 yıl önce falan aşık olmuştum harbiden dünya toz pembe oluyor
Hıhıı bende en son sanırım 6 sene önce aşık oldum. Bir kere de sevdim 2 yıl önce. Zaten zor seven birisiyim o sevgiyi de hiç gereği olmayan birinde tükettim. Daha rahat 10 yıl sevmem
senin önünde yıllar var ben napıcam zaten gelmişiz 31 yaşına xd
Ben çok yaşlı hissediyorum :(
Kısmetin ne zaman çıkacağı belli olmuyor ki :D benim bir kadın akrabam vardı 35 yaşında aşkı buldu evlendi hemde zengin birisi ile
Hayatta kalıp yaşamaya devam etmek gerçekten insanı yoran bişey. Zor yani, ama aklını kullanıp hayattan göreceğin zararı minimuma indirebilirsin. hiçbir şey yapmamak @ptalca bir şey yapmaktan daha iyidir.