Bence bunun doğru yolu dozunda ilgi dozunda kıskançlık, yerinde sevgi ve sadakat olarak geçtiğini düşünüyorum.
09 Temmuz, 2023 Pazar 21.42

Bence bunun doğru yolu dozunda ilgi dozunda kıskançlık, yerinde sevgi ve sadakat olarak geçtiğini düşünüyorum.
09 Temmuz, 2023 Pazar 21.42
Sevgilim yok ama olsaydı Onu mutlu etmek yanında olmak, hiç bir zaman terk etmemek , Aşık olduğum kişiye sevgimi ve saygımı gösteririm. . Küçük jestler, sevgi dolu sözler veya onunla ilgilendiğimi gösteririm. ama her ilişki kişisel ve her birey farklıdır. Herkesin memnuniyeti ve mutluluğu için farklı şeyler önemli olur zaten. Bu nedenle de, karşı tarafın özel ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak ve ona göre davranmak lazım kısaca, mesela İlişkinizde sürekli iletişimde kalarak, birbirinizin memnuniyetini sağlamak ve karşılıklı olarak mutlu olmak için birlikte çalışabilirsiniz sevgilisi olanlara diyorum
Benim memnun etme yolum onu dinlerim, ilgilenirim, onu sahiplenirim, en sevdiği yemeği pişiririm😋, ya da en sevdiği restorana götürürüm, ona romantik nasıl olunur gösteririm.
Teşekkür ederim✌🏻
Rica ediyorum kardeşim
O seni her hatırladığında yüzünde gülümseme oluşsun yeter
Böyle birisi şu anda yok 😊
Cevap
5Cevap
En sevdiği yemeği hazırlayıp, gecemi bir güneş gibi aydınlatmış gibi 😅 herrr saniyemiii ona odaklanarak geçiririmmm☺
Sen işi biliyorsun abla
Kadınlar erkeği mutlu edip köle yapmayı bilir 😅
çok iyi bilir evet ;) :D
https://www.youtube.com/watch?v=-Ns6sJIFKic
😊😊
Herkes için tek bir yol yoktur. Her insana farklı yol gerekebilir
Çok severim. İlgimi eksik etmem. Koyduğu sınırları aşmam. Her ihtiyacı olduğunda yanında olacağımı bilir.
Saygı duymak
Saygı göstermek
ve saygılı olmak...
Çok sevmek…
Evet öyle
Kimse yok
Anlayis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?