Aşk, ilişkide yaşanan tüm sorunları çözebilir mi? Birbirini sevmek yeterli mi?

Aşk, ilişkide yaşanan tüm sorunları çözebilir mi? Birbirini sevmek yeterli mi?

Ne sevmek ne de aşk hiç bir şeye yetmiyor çünkü şimdilerde sadece dilde seni seviyorumlar var davranışlara yansımayan ne bir sözün ne de sevginin benim için hiç bir anlamı Yok.. Sevgi gerçek Sevgi ise ancak belki o zaman yetebilir... şimdilere bakınca bu sevgi Yok iyileştirme gücü yok maalesef...
Yine çok haklı olduğun bir sabah. Günaydın 🌸
Haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum dermişim 😃 teşekkür ederim canım.. sanada günaydın 🌷
O da olacak inanıyorum buna 🤗
her şey paraya ve birde güzelliğe bakıyor ne yazikki
😍🤗
Kimler üzdü seni
Aşk aksine tüm sorunları beraberinde getiriyor
🙏🙏🙏🎈
🌸🌸
Bu hayatta sadece her şey aşk demek değildir bazen hayatın gerçekleri bazen hayatın mantığı vardır böyle hareket etmek lazım böyle hareket etmedikten sonra her şey üstesinden gelebilir diyerek hareket etmek kendine ve çevrendekilere haksızlık olur
Aşka gereksiz anlam ve sorumluluk yüklemeye gerek yok.. Herhangi bir sorunun üstesinden gelemez..
Teşekkürler GüzellikPerisi..
Rica ederim 🌸
Cevap
34Cevap
Hayır sadece aşk duygusu yeterli değil.
Bana göre aşk her sorunun üstesinden gelmesi gerekiyor. çünkü insan aşık odluğu zaman kendi ve sevdiği için her şeyi yapar bunun için her şeyi göze alır ayrıca gerçek sevgi varsa farklılıklar bunu engelleyemez hiç bir şekilde.
Ben inanıyorum aşkın gücüne ve tesir kuvvetine daima inanmışımdır hayat prensibim olarak ✔️
Sevmeye gerek yok değer vermek hoşlanmak bile her şeyin üstesinden gelmeye yeter. Olay şu ki bence karşındaki kişinin hayatının her anında iyi veya kötü yanında olacağından eminsen eğer işte o zaman her şey çözülür, her şeyin üstesinden gelinir.
Gelmiyor kanki gelemiyor yoruyor nefes kesiyor ama bitityor
Aynen knk katılıyorum 🥺
Artık aşk yok yalan çok yetmezmiş gibi deli olduğum konular var
ask her sorunun uzerinden gelebiliyor ama o sorunlar cozulurken birbirinizi yipratirsaniz bir zaman sonra iliskiniz zedeleniyor. degmeyecek bir insan icin sorunlarin uzerinden geliyorsaniz yoruluyorsunuz. o yuzden ask her sorunun ustesinden gelebilir ama dogru insan icin gecerlidir bence
Tüm ilişkiler emek gerektirir, ancak bazen uyumsuzluk gibi iyi niyetle bile düzeltilemeyecek sorunlar vardır. Gerçekte, ne kadar uğraşırsanız uğraşın aşk her şeyi yenemez...
Mantığını hiç göremiyorsan hayır. Duyguları sonuna kadar savunmalı ve yaşamalı ama mantığı tamamen karanlıkta bırakırsan sorunların üstesinden gelmek yerine sorunlardan bir dağın olur.
Değil. Sevgi yetmez yerine göre fedakarlık etmek yerine göre çabalamak yerşne göre o sevgiyi hissettirmek lazım. Oturduğun yerden seviyorum aşığım olmaz.
Aşk, saf bir sevgi olmadığı için her sorunun üstesinden gelemez. Aşk dediğiniz şey hormonların devreye girmesinden ibarettir.
Kuru kuruya aşk hiçbir şeyin süresinden gelemez tahammül, güven, inanç eksikse. Problemler dağ olunca altında kalınır.
Aşk herşeyi affetmez demiş Özlem Tekin… Demek ki çözmüyor
Gelmezzz. Sevgi her zaman her sorunu çözmüyor. Karşılıklı sevgi , saygı, uyum vs şart.
Asla gelemez. O mücadelenin içinde aşk biter, kaybolur zaten.
Gelmez. Tek tarafli yaşanan aşklar olur genel de..
Hayır gelemez.. Sevmek saymak çok güzel ama her şeyi de aşamaz. Keyifli günler..
Evet gelir. İnsan kalpten seviyorsa aşamayacağı bir sorun yoktur
Ne aşkı ya offff aşk diye bir şey yok. Sadece aşık olduğumuzu zannediyoruz
Ya bence hiç bir sorun zorlayıcı değil. Bence şu anlaşılması gerek "doğru kişiyse , yanlış zaman yoktur". Aşk var mı bilmiyorum ama ciddi bir ilişkide sevdiğiniz biriyleyseniz her sorunu çözebilir siniz.
Hayır sorunun büyüklüğü önemli
Bence her sorunun üstesinden gelmez. Aşkın ötesinde bazı şeyler var bu hayatta. Ama aşk ile mantık birleştiğinde çok güzel şeyler olabilir.
Aşka nazaran saygı ve sadakat
tüm sorunları çözer
Aşk değilde bir birinize inanıp çıktığınız yolda asamayacaginiz engel yoktur.
karsilikliysa sevgi çözer başkan
Aynen kanka
Sorunun ne olduğuna bagli
Hayır mesala para gelebilir
Aşk demeyelim biz ona Sevgi diyelim
Gelir
Gelmez gelemez..
Gelemez, bazen sevmek gerçekten yetmiyor
Aşk değil ama sevgi evet.
Aşk tek başına çözmez kişiler çözer.
Öyle bir dünya yok mlsf :D
Gelemez kral öyle bir dünya yok
Aşk her şeyin üstesinden gelir.
Değil benim mesela çözmedi
Getirebilmek önemli o olgunluk önemli canım
Değer vermek … el ele her şey çözülür….
Gerçek aşk ise gelebilir
Bence sevgi saygı anlayış ve empati gelir
Bebce evet
Gelmez
Aşk sorun yaratıyo üstesinden gelmek neki🤗
Gelemez.
Bence gelebilir
Gelemez çıkarsız aşka inanmıyorum
Hayır, gelmez..
gelir
Hayir
gelemez
Kadınlar sevmez saygı duyar
Hayır tabi ki
Maalesef aşk her şeyin üstesinden gelemez.
seks herşeyi çözer
Hayır
Gelmiyor
Elbette
Hayır
Değıl tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?