çalıştığım yerdeki kız benden hoşlandığını söyledi daha 3 hafta oldu tanışalı
190 boyunda 80 kiloyum, spor yapıyorum. çok kaslı olmasam da hafif kol var. yakışıklı olduğumu düşünmüyorum hatta burnum yüzüme göre büyük. çok konuşkan değilim. gülmek de yakışmıyor. iyi biri olduğumu düşünüyorum. hayvanseverim.
sizce o kız neyimden hoşlanmıştır. uzun zaman sonra ilk defa biri benden hoşlandı bu yüzden merak ettim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sandigin kadar çirkin degilsindir. Bazi çirkinler kendini oldugundan güzel zannedebiliyor, bazi guzeller de kendini oldugundan çirkin zannedebiliyor sende de o vardir belki
Hoşlanmak sadece dış görünüşü beğenmek değildir birinin karakterinden de hoşlanabilirsin sonra kötü gelen herşer gözünde güzelleşir
3 haftada karakterimi nasıl bilebilir, çok konuşkan da değilim
Biz ne desek boş aslında bunu ona sormalısın ana kaynadığından kesin sonuçlara varabilirsin
konuyu kapattık, hem bu sorulmaz bence ayıp olur. beni öv der gibi neyimden hoşlandın diyemem
Boyun uzun hafif kas. Kilon da uygun yani genel olarak görünüşünü ve boyunu beğenmiştir
kız güzel biri mi ondan mı şaşırdın yoksa uzun süre sonra birinin teklif etmesine mi? yani kızın güzelligini merak ettim su an 😄
çirkin değil güzelliği ortalama diyebilirim
yani bence özgüvensiz davranma ego yapar ama sende havalara girme bu bana baktıysa herkes bakar gibisinden bence
öyle biri değilim zaten
ben kendimi beğenmiyorum zaten, bu yüzden hiç istemedim kız arkadaş vs.
öyle düşünme ya kimler kimlere aşık oluyor. o söylediklerimin sebebi de şeydi, ben bi çocugu seviyordum, arkadaslarım hatta onun arkadasları bile bu cocuga nasıl baktın deyip dalga geçtiler. buna ragmen cocuk beni defalarca terk etti enayi gibi kabul ettim her seferinde. yani aşık olmustum ama onun bana tavırlarından sonra kimseye öyle hissedemedim hissetmem de. yani ego yapma dememin sebebi buydu kimse kırılsın istemem yasadım cünkü 😌
anladım demek istediğini, sağ ol
Karakterini sevmiştir
ama hoşlanmak dış görünüşü beğenmek değil midir, sonuçta 3 hafta önce tanıştık iş yerinde. beni tanımıyor karakterimi bilmiyor.
Hoşlanmak dış görünüşü beğenmek değildir ki mesela benim de bir arkadaşım bir çocuktan hoşlanmıştı ama çocuk gerçekten çok çirkindi ama karakteri çok iyiydi çok yardım sever dürüst bir insandı benim arkadaşım da bu özelliklerini görünce ona aşık oldu
3 haftada bir insanı ne kadar iyi tanıyabilirsin, karakterini bilebilirsin ki
Anlıyorum ama bunu hoşlanmak dış görünüşü beğenmek değil midir dediğin için bunu dedim yani sen burada ben çirkinim falan demişsin ama belki de o kıza yakışıklı gelmişsindir herkesin güzellik anlayışı farklıdır
Saydıgın özelliklere göre iyisin işte
ama hoşlanmak dış görünüşü beğenmek değil midir, sonuçta 3 hafta önce tanıştık iş yerinde. beni tanımıyor karakterimi bilmiyor.
Daha once hıc konusmadınızmı
hayır, iş yerinde tanıştık. 3 hafta önce, dün de hoşlandığını söyledi
Tamam tipini begenmiş işte sen begenmıyosun dıye o begenmemek zorundamı :D
Herkesin güzellik algısı farklıdır
bilemiyorum, çok konuşkan da değilim aslında.