Ve amacı belliyse? Kendi yaşıtlarıyla sevgili olmayı istemiyormuş 37 yaşında ki kadınla ilişki yaşıyormuş ve eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyorlarmış hala ayrıldıktan beri ve birbirlerini görüyorlar hemen hemen hergün ve bu çocuk eşli sevgilisini izliyormuş hatta iş için de arada konuşuyormuş yani konuşmaya başlamış bu çocuk şeyinin keyfinde peki ama neden eski sevgilisini hala neden merak ediyor ve izliyor olabilir? ( ben arkadaşıyım o kız değilim )
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani cinsellik benim içinde evli ve olgun kadınlar daima bir adım önde özellikle 30-40 yaş arasj
İyi de neden ama ciddi bir gözle mi yaklaşıyordur yoksa o amaç için mi?
Ben cinsel amaçlı olgun kadın severim tecrübeli olduğu için birde eğer eşi ile bu konuda bir sorunu var ise sana her türlü zevki yaşatıyor
He oda o kadınla ciddi düşüneceğinden değil sadece cinsel amaçlı kadınla birlikte o zaman peki neden sürekli eski sevgilisini merak edip izliyormuş ki
Yani eski sevgilisi ile unutulmayacak şeyler yaşamış olabilir gereksiz şeyler yüzden ayrılmış olabilir onu kıskandırmak için kadın ile olmuş olabilir
O kızla yani eski sevgilisiyle yatmamış istemiş ama o kız evlenmeden yapmak istemiyorum demiş madem seviyorsa neden aynı çalıştıkları yerden başka 29 yaşındaki dul çocuklu kadınla aldattı o zaman sizce o kadından ayrılıp 37 yaşında ki kadınla çıkmaya başlamış ama bu süre zarfında da o eski sevgilisinden gözünü almıyormuş sürekli izlemiş hatta onu bazı arkadaşlarına sormuş ama yine de o kıza geri dönmüyormuş şu an da 36 yaşında ki kadınla çıkıyormuş o şey işin yani ama yine de kıza bakıyor ve kızla iş için arada o konuşuyormuş kız hiç muhatap olmuyormuş
Ve bu çocuğun eski sevgilisi yani o kız hala çocuğu seviyormuş çocukta bunu biliyormuş
Bu konularla ilgili bilgi sahibi değilim maalesef. Konuyla alakası yok bana yardımcı olabilir misin sence benim yüzüm tipim çok mu çirkin profil fotoğrafıma bakabilir misin objektif bir şekilde yorumlarsan çok mutlu olurum 25 yaşındayım
Kendini neden küçümsüyorsun ki seni seven olduğun gibi sevsin seni kabul eden de olduğun gibi kabul etsin kimse için değişme ayrıca da çirkin de değilsin ☺️
Başka fotoğraflar atsam onları yorumlar mısın rica etsem mesaj atabilir misin
Çocuğun kafa gidik. Veya sadece bel altı çalışıyor bunun akıl
Kanı kaynadığı için belaltı çalışıyor olabilir evet ama neden gözü hala eski sevgilisinde o zaman neden merak ediyor ki madem ki 37 yaşında ki kadınla ilişki yaşıyorsa sizce? Ve bunlar aynı yerde çalışıyorlarmış hala
Sevgilisinden iyi zevk almıştır, veya seviyordur unutamadı
O kızla yani eski sevgilisiyle yatmamış istemiş ama o kız evlenmeden yapmak istemiyorum demiş madem seviyorsa neden aynı çalıştıkları yerden başka 29 yaşındaki dul çocuklu kadınla aldattı o zaman sizce o kadından ayrılıp 37 yaşında ki kadınla çıkmaya başlamış ama bu süre zarfında da o eski sevgilisinden gözünü almıyormuş sürekli izlemiş hatta onu bazı arkadaşlarına sormuş ama yine de o kıza geri dönmüyormuş şu an da 36 yaşında ki kadınla çıkıyormuş o şey işin yani ama yine de kıza bakıyor ve kızla iş için arada o konuşuyormuş kız hiç muhatap olmuyormuş
Ve bu çocuğun eski sevgilisi yani o kız hala çocuğu seviyormuş çocukta bunu biliyormuş
Erkek ondan istediğini alamadığı için içinde ukte kalmış, kız onu sevmiş diye de etkilenmiş
Peki bu erkek o eski sevgilisini seviyor mudur dicem de sevse barışmak işin uğraşırdı ben hiç duymadım öyle uğraşmaya çalıştığını ama o kız da evlenmeden yapmak istemiyor bunu biliyorum ben o kızla konuştum
Birde kızın ilk sevgilisiymiş bu erkek yani çok saf temiz duygularla sevmiş çocuğu belli
Yok erkek sadece hedef odaklanmış yatmak istiyor. Farklı olduğu için herkesle aynı davranmadı için dikkatini çekiyor, fazla konuşmaya gerek yok yani
Yani erkek o kızla evlilik düşünmez sadece yatmak istiyor öyle mi? Haklısınız sizi yorduysam kusura bakmayın ama o kız da evlenmeden yatmam demiş zaten neden hala istiyor ki sizce
Alışılmamış durumla karşılaşmış. Onlar iyi olmazlar. Erkek istediği aldıktan sonra gider. Yani sadece Bi heves.
Yani olan o kızın saf temiz duygularına olur zaten kızı başka kadınla aldatmış şimdi yine hala 36 yaşında ki kadınla cinsellik yaşamasına rağmen hala eski sevgilisinde sanırım aklı yani o kızla evlenmez değil mi sadece heves dicem de kız evlenmeden istemiyor çocuk ne için hala istiyor olabilir ki
Boş iş dedim ya. Onlardan bir şey olmaz. Gelecekleri yok. Zevkini almak istiyor heves dedim
Peki şu an 36 yaşında ki kadınla o şeyi yaşıyor o kıza yani eski sevgilisine geri döner mi ama onlar ayrılalı bir buçuk sene olacak neredeyse ama hep birbirlerini gördüler zaten aynı yerde çalışıyorlar hala ne bilim
Dönmez. OLURU YOK.
Ee neden o kıza hala bakıp bakıp duruyor neden merak edip arkadaşlarına soruyor ki
Neden izliyor sürekli
Yazdıklarımı okumuyor musun? Cidden soruyorum. Heves diyorum, onu arzuluyor diyorum, zevk diyorum, sapıklığa başlamış yani. Anla bunu.
Tamam teşekkür ederim kusura bakmayın 🙏
Soruyu anlamadım o kadar virgülsüz ki
Bu çocuk Kendi yaşıtlarıyla sevgili olmayı istemiyormuş kendisi 23 yaşında ve 37 yaşında ki kadınla ilişki yaşıyormuş ayrıca da eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyorlarmış , ayrıldıktan itibaren birbirlerini görüyorlarmış ve bu çocuk eski sevgilisini izliyormuş hatta iş için de arada konuşuyormuş eski sevgilisiyle bu çocuk şeyinin keyfinde peki ama neden eski sevgilisini hala neden merak ediyor ve izliyor olabilir? ( ben arkadaşıyım o kız değilim ) eski sevgilisi de 23 yaşında