Arkadaşlar Sizce Evlilik Teklifine Teklifine Evet Demeli Miyim? Eniştemin Kardeşi Olduğu İçin Bilemedim? Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar ablam ve eniştem Gaziantep-İslahiye'de, 6 Şubat Depremi'nde vefat ettiler. Geriye tek sağ kurtulan 10 aylık yeğenim Aylin oldu. 3'ü birbirine sarılmış halde bulundular. Ablam ve eniştem kendilerini siper etmişler yeğenim ikisinin arasındaymış. Canımız hala çok yanıyor alışmak mı mümkün değil.. Ablam 5 yıldır uzaktaydı Doğu'da öğretmendi ama en azından hayattaydı. Ayda yılda 1 görüşüyorduk, telefonda sesini duyuyorduk. Eş sebebiyle İslahiye'ye gitti orada da bu felaket oldu. Yeğenim çok şükür iyi durumda ablamın ve eniştemin emaneti diye iyice bağlandık. Gül gibi bakıyoruz. Arkadaşlar 3 gün önce eniştemin kardeşi bana evlilik teklifi etti. Sevgili, aşk meşk gibi bir durum yok. Yalnızca denk geldiğimizde konuşuyorduk. Bana böyle teklifte bulundu yeğenimizi beraber büyütürüz dedi ama bilemedim.. zamana bırakmak istedim. Biri annesinin, biri babasının kardeşi. Sizce nasıl olur? Çok kararsız kaldım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Arkadaşlar Sizce Evlilik Teklifine Teklifine Evet Demeli Miyim? Eniştemin Kardeşi Olduğu İçin Bilemedim? Ne Yapmalıyım?