Konuşmak istemiyorum deyince sen bilirsin diyen erkek hakkında ne düşünürsünüz?

İki aydır konuştugum biri vardi. İki kere görüştük ikinci görüşmede de otururken sarıldık falan iyi de anlaşiyoduk. Motora falan bindik gezdik birlikte ikimiz de iyi vakit geçirdik yani. Sonra birkaç gün sonra akşam denizde otururken kuzenimle kuzenim gidecekti ona da gel sohbet ederiz falan dedim. Oyuna girdim su an ya arkadaşlara ayıp olur dedi çok zoruma gitti on dk önce deseydin gelirdim falan yaptı bı de ve yanıma gelmesi maks on dk sürecekti. Telefonu kapattım. Sonra mesaj yazdı ne yaptın diye görüp bıraktım. Niye yazmiyosun dedi ben de konuşmak istemiyorum artık dedim o da sadece sen bilirsin dedi. O sinirle numarasını silip takipten çıkardım baktım ki sonra o da silmis numaramı. O an hesap sormadigim için aşırı kızdım kendime bir oyun kadar değerli değil miyim ben demedim hcbsey demedim. Şu anda da içimde kaldı neden böyle yaptı bana diye madem değer vermiyodu neden vakit ayırdı begenmediyse beni neden ikinci kere görüştü her işten çıktığında aradı. 5-6 gün oldu konusmayali yazsam mi bilmiyorum düşünmekten rüyama girdi fikir verin ya

Konuşmak istemiyorum deyince sen bilirsin diyen erkek hakkında ne düşünürsünüz?