5 ay önce internet üzerinden tanıştık. Alman bir adam ve Almanya'da yaşıyor. Ben 21 yaşındayım, o 36 yaşında. Onunla tanışmak için Almanya'ya gideceğim. Pasaport sürem sadece 3 ay. Ama o benimle ömür boyu yaşamak istiyor. Ve Almanya'ya gittiğimde benimle evlenmek istediğini söyledi. Tekrar Türkiye'ye dönmemi istemiyor. Şu anda üniversite öğrencisiyim, uluslararası ilişkiler okuyorum. Biraz kıskanç ve baskıcı birisi. Dışarı çıkmamı pek istemiyor. Şu anda bu durum hoşuma gitse de daha önce pek fazla yaşamadım bunu. Yaşadığım hayat ve bulunduğum evde mutsuzum. İyi bir hayatım ve düzgün bir ailem yok. Ama oraya gitmek istememin tek sebebi bu değil. Ondan gerçekten hoşlanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sahipleniyor kıskanıyor olması hoşuna gitmiş ancak sen bu adamla gidip evlensen seni evden dışarı tek başına bir kere bile çıkartmaz. İki üç çocuk yaparsınız çocuklara bakmakla ömrün geçer gider. Sence hak ettiğin hayat bir evde kapalı kalarak çocuk büyütmek mi
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu anki hayatımdan çok daha kaliteli çok daha huzurlu çok daha iyi şartlardadır bu bahsettiğin
Soran+1 yılLüks hayaller güzel hayatı olan insanlara mahsustur
- +1 yıl
Emin ol sana yaşatabileceği şeyler hiçte öyle basit şeyler olmaz. Her zaman önceliğin kendi ayakların üzerinde durmak olsun ve hayatına seni her zaman destekleyecek, kapı gibi arkanda durabilecek birilerini almanı öneririm
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Üniversiteyi okuyacağım ne olursa olsun. Evlendikten sonra tekrar Türkiye'ye gelirim onu da ikna ederim o da gelir ve ben üniversiteyi bitirince o nerede isterse orada yaşarız.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba internetten tanistigin birisine guveniyormusun cidden? belki sahtekar isi gucu ne kim bu belki imamnikahli evli ve cocuklari var haberin yok kim oldugunu hicbiryerde sorgulayamazsinda türk degil belki bir suclu ? veya gocmen multeci? 36 yasinda birisi neden 21 yasindaki bir kiz cocuguna ilgi duygun bu adam pedofili mi ? ayrica neden sen 2 ayda tanistigi birine hemen evlenme teklif ediyor ? kim kime internette tabistigi birine 2 ayda evlenme teklif eder Bence sen bir doktora görünmelisin , kardesim sen bu soylediklerin akli basinda bir insanin soyleyecekleri ve soracaklari şeyler degil ,
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama gerçek bir sevgi var aramızda
Cevap sahibi+1 yılBak simdi gerçek sevgi olsaydi gelip burada bu soruyu soramazdin, ayrica gerçek sevgi olmadigi okadar belli ki 2 ayda tanidigin bit insani sevemezsin guzelim ayrica seni kiskanmasi ve bu tarz davranislar seni sevdigi anlamina gelmez , ben seni uyardim ileride basina birsey gelirse kimseden bir yardim bekleme ,
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç ve baskıcı bir insanla yapamazdım. Şu an birlikte olduğum kişi de yabancı ve yarı alman diyebiliriz. Hiç öyle bir insan değil. O tip biri ile çıkmıştım o da yabancıydı neyse hiç güzel gitmiyor. Her erkek sorun oluyor onlar için. Normal arkadaş olarak bir erkekle sohbet etmeyi bırak su bile alamazsın yani her şeyi onlar halletmek ister vs. Cidden yaşanmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha zor şartlar altında yaşadım bu beni ı kadar da üzmez.
Soran+1 yılO kadar da*
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
+1 yılAlman. Belediyelerinde evlenip oturum icin basvurabilirsiniz.. internet onunla. Hangi dil ile anlastiniz? Ama gorunen Almanca. bilmeniz. sart. Ilk oturma izni ve calisma. Izni. Aliyorsunuz.. nasil. guvenilir Bir kisi mi.. belli etmeden. sorular sorun. Guvenliyse. evlilik yolu en kolay oturum ve vatandaslik yolu... Eminseniz. O kisiden. Kacirmayin sorular 1-bir ISTE calisiyor mu? 2-kendi evi var mi kirada mi? Sorun.. bu iki sorunun cevabini bulun. Hayirli olsun
00 Yorumla
+1 yılŞua seni baskı yapıp kıskanan adam ilerde başına daha çok iş açar buradaki en büyük etken aile yapısı yaptrigin yanlış yinede sen bilirsin.. çünkü o adam yaşından doakyi güzelliğinden dolayı hep sana sıkıntı açacaktır
20 YorumlaYanı diyorsun ki cehennemden cehenneme atlama niyetindeyim.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılYaşıtınız olsa şaşardım 30 undan büyüklerde ne buluyorsunuz diyeceğim benimki de soru para tabii ki
02 Yorumla- +1 yıl
Orada sevgi saygı yok cıkarlar var kendin diyorsun ne olacağı belli k*paması yapacak özgürlük benim için önemli paradan yurt dışından daha önemli hatta kendi istediğim gibi yaşayamayacaksam ne anlamı var sus payıda rüşvet ki bir süre sonra ilgini bile çekmeyecek
Soran+1 yılKendisini satacak bir insan değilim ve ondan hiçbir şekilde para istemedim ve almadım. Uçak parasından pasaport parasına kadar da hepsini kendim karşılıyorum.
+1 yılMerhaba bence sosyal medya ilişkileri çok yanlış insanlar klavye üstünden isteği kadar yalan söyleyebilir önemli olan reel kişilik
01 Yorumla
Soran+1 yılReelde de söyleyebiliyorlar
+1 yılBence vazgeç bu sevdadan baskıcı ve kıskanç diyorsun ayrıca evden çıkmanı da istemiyor, sahte Alman sanırım Türk ruhu var😂
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında Almanlar hiç söylendiği gibi geniş değil bence. Daha önce de bir Alman tanıdım onunla buluştuk ama o da genel olarak takıntılı birisiydi.
- +1 yıl
Knk boş ver bence gitme eve hapsedecek seni
Soran+1 yılŞu anda da evde kavgadan gürültüden dırdırdan sıkılıp evden kaçmak için dışarı çıkıyorum birkaç saatliğine. Geldiğim an yine kavga çıkıyor. Orada evde de dursam en azından başımda dırdır yapan kavga çıkaran birisi olmayacak. Sürekli dışarı çıkmasam da olur. Zaten dil bilmiyorum, onunla çıkacağız birçok zaman.
- +1 yıl
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak terimini iyice araştır
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudum hep aile sıkıntıların olduğu için gitmek istediğini belirtmişsin senle aynı durumdayım diyebilirim evde kavgadan huzursuzluktan başka bişey yok hep aklıma kaçış fikri gelmiştir ama sabrediyorum suanlik sende sabret güzel bir işin olur ileride suanlik okulu bitirmeye bak
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılAma okul okumak bile huzuru yerinde insanların yapacağı bir şey
Cevap sahibi+1 yılO da doğru heves olması lazım seni destekleyen güç veren birilerinin olması lazım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adı soyadı belli mi, işi gücü ne? Sahtekar olmadığından emin olman gerekiyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılAdı ve soyadı doğru, iş yerini de biliyorum. Baskıcıdan kastım, o yokken dışarı çıkmamı istemiyor ve bana birkaç saat ulaşamasa tedirgin oluyor. 2 ay önce kafede işe girmiştim garsonluk yapıyordum ve hiç istememişti.
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEvet ama hayat standartlarım zaten yerlerde. İşi de o dediği için değil, başka bir sebepten dolayı bıraktım
Soran+1 yılBen çıkar ilişkilerinden nefret ederim. O kadar ahlaksız bir insan olsaydım da zaten evden ya da yaşadığım hayattan kurtulmak için bir insanı kullanmak yerine genelevde hayat kadını olurdum.
Soran+1 yılEe bu bahsettiğin sebeplerden dolayı çıkar ilişkisi mi olmak zorunda? Aşk değil huzur istiyorum ama aşk da olabilir görüştükten sonra neden olmasın ki. Ayrıca aşık olmadan sadece güçlü bir sevgiyle, bağlılıkla da çıkarsız bir ilişki yürütülebilir.
Git bence bi durum olursa ora turkiyeye benzemez gemen boşanirsin
02 Yorumla
+1 yılyani simdi ablacim sen de soru sormuşsun ama istediğin cevabı vermeyenleri ikna etme cabasina girismissin ne diye soruyosun ki o zaman
bana kalırsa da diger arkadasların dedigi gibi sadece internetten ve bu kadar süredir
02 Yorumla- +1 yıl
ay yanlislikla entera bastim
bu kadar az suredir tanidigin biriyle evlenmek bana mantikli gelmiyor acikcasi ve saydigin ozellikler de cabasi yani ilerde daha sıkıntı olur senin icin
+1 yılBu bir alman olamaz seni tuzağa çekecekler gibime geliyor kötü yollara düşmeyesin orada?
00 Yorumla
+1 yılBak kuzu Almanlar kadınlarına karşı o kadar kıskanç değiller. Yani demem o ki sana baskı kuran erkekten olmaz. Türkiye'de böyle bir erkekle evlenir miydin onu düşün. Ve buna göre karar ver. Geleceğini yakma
10 YorumlaBence güvenmemelisin ve gitmemen iyi olucak ayrıca dışarı çıkmanı nasıl istemiyor böyle giderecek baskıcı olucak
00 YorumlaBence hiç gitmemelisin kendini ateşe atıyorsun nasıl güveniyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten kötü bir hayatım var kaybedecek bir şeyim yok
Soran+1 yılBenim yaşadığım ev ortamındaki çektiğim sıkıntıların onda birini çekenler şu an genelevde hayat kadını.
Soran+1 yılBeni herkes ahlaksız diye suçlayıp küfür ya da hakaret ederken her gün işkence çektiğim evde çaresizce kalmamın tek sebebi de namuslu olmamdır belki de.
Soran+1 yılHayır ama üniversite zaten okuyacağım. Sadece şu an yaşadığım evde okumak istemiyorum.
- +1 yıl
Genelevde. Calismak zor
Bunu. Son care diye anlatma
. adamin evi var mi isi var mi? Dusun. Issiz evsiz birisi. Bir suri bayana. Gel evlenelim Vatandasi ok diyor..
Suri bayan Turkiyeye geliyor. Adamin evi yok isi yok BURADAN bak birde. Almanya gidiyordu adam ac? Sen ona ucak bileti ve para yardimi. Yapmasini. Soyle. Bakalim ne kadar. Romantic. Ve gercekci..
Kızım manyak mısın davul bile dengi dengine 10 sene sonra sen çıtır olacaksın o kokuşmuş olacak
00 YorumlaSeviyorsan git ama önce adami dene seni seviyormu diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hapis hayatı yaşarsın, sosyal hayatın sıfır olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılOlsun şu anki hayatımdan iyidir. Cehennem gibi bir şey zaten.
Soran+1 yılBenim zaten Türkiye'de de pek fazla arkadaşım yok
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim evet marka giysiler giyebiliyorsun, son model iPhone ve ekipmanlarını alabiliyorsun, hergün et yiyebiliyorsun.
Babam'ın şahsi arabası var arabayı veriyor al gez diye ama kimse yok gezebileceğim dil bilmeyince olmuyor çünkü, ingilizce konuşuyorum onuda anlayan var anlamayan var.
İngilizce bilenlerde basic ingilizce konuşuyor, advanced yani ileri derecede ingilizce konuşan çok az.
Soran+1 yılTek istediğim huzurlu olmak ve sevdiğim bir insanla yaşamak. Orta düzey bir hayat yaşamak benim için yeterli.
Gizli Üye(18-24)+1 yılManyak mısın adam fotoğraf bilr atmıyor goruntulu konuşmuyor güvenip nasıl gideceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü onun için değer
Cevap sahibi+1 yılSaf olma lütfen gerçek bile gözükmüyor kendine yazık edersin
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kaçırma valla hemen evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmala bence pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılbanada bulsana
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bi yabancı bulup kaçayım diyorum
Soran+1 yılTehlikeli
- +1 yıl
olsun be
Muhtemelen alman değil
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAdınız çıktı derken? Ucuzluk ne alaka ayrıca 😂 adamla vatandaşlık almak için evleneceğini düşünüyorsun?
Soran+1 yılEvleneceğimi*
Soran+1 yılEğer öyle bir düşüncen varsa şunu da söyleyeyim. İlk ben onu Türkiye'ye davet ettim, o gelse burada da yaşardık hiç sıkıntı değil. Ama kendisi Almanya'ya yaşamak istiyor ve sadece 3 ay değil kalan zamanımızı beraber geçirmek istiyoruz. Bunun için de pasaport yetersiz kalıyor. Benim onunla beraber yaşayabilmem için evlenmem lazım devletle alakalı bir durum bu. Mesele Almanya'da yaşamak değil, onunla yaşamak.
Soran+1 yılOrada yaşayan bir yabancı değil. Gerçek Alman.
Soran+1 yılHayır ya konumu adresi falan her şeyi var işi de var adı soyadı da var belgelerle kanıtlı. Bu çıkarıma nereden vardın merak ediyorum.
Soran+1 yılAlmanya'da yaşamak veya Alman vatandaşlığına sahip olmak değil amacım. Sevdiğim insanla düzgün ve huzurlu bir hayat yaşamak. O Türkiye'ye gelse ben gitmek zorunda kalmam zaten.
- +1 yıl
Gelebilse emin ol gelirdi. Çünkü gelmeye kalktığında ülkesine sınırdışı edilecek. Çetelerin nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Eğer böyle bir canım yapmaya kalkarsan mutlaka orada ki Türk konsolosluğuna gidip geldiğini haber ver. En azından haber alınamayınca senden, çabucak harekete geçilebilsin.
Soran+1 yılAslında mantıklı. Her şey olabilir. Bir de adam bana sadece 2 tane fotoğrafını attı. Bir tanesi 15 sene önce çekilmiş. Görüntülü bile konuşmuyor.
+1 yılsansini iyi kullan evet burdanda kurtulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama okulu bırakmak da istemiyorum. Burada durasım da yok.
- +1 yıl
orada cok iyidir burdanda cok iyidir avrupada iyi yasarsin kurtulursun bi igrenc ülkeden
- +1 yıl
uyudun mu
+1 yıl15 yas fazla be arada
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuvenme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaban yaşında adam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz
00 Yorumla
+1 yılTürk mü
021 Yorumla
Soran+1 yılHayır Alman
- +1 yıl
Alman 36 yaşında baskıcı😂 tamam mikip bırakacak işte
Soran+1 yılÖyle bir derdi olsa buna 5 ay zaman harcamazdı bence Almanya'da kadın mı yok 😂
- +1 yıl
Var ama işi bilmiyordur
Soran+1 yılBilmesine gerek yok ki. Orada fuhuş olayları bile buradaki kadar yaygın değil. Orada seks yapmak için insanların birbirini kandırmasana da gerek yok. Bizde "iğfal" denilen durum orada direkt tecavüz olarak nitelendirilip suç sayılıyor (tehdit şantaj ya da fiziksel şiddet olmasa bile).
- +1 yıl
Ben zaten yurtdışında yaşadım bana anlatmana gerek yok😂
Soran+1 yılAma zihniyet değişmemiş. Abazan gibi düşünüyorsun aklın sadece tek bir yöne çalışıyor.
- +1 yıl
Sana bir teklifte bulunduğumu hatırlamıyorum. Buradaki kimse umrumda değil. Git gör ne diyeyim😂
Soran+1 yılBir erkekle ilişkisi olan her kadına "tek derdi seni mikmek" gibi yorumlar yapmanız zaten zihniyetinizin bir göstergesi 😂 çünkü ben burada bu konuya dair bir şey yazmadım. Bilmediği bir şey hakkında yorum yapan insan işi kendinden biliyordur :) cinsel ilişki teklifi yapmana gerek yok abazan olduğunu anlamak için.
- +1 yıl
Ben çok bir şey yazmayım sen git kendin dene gör 😂
Soran+1 yılProfilinden bile belli ne mal olduğun hâlâ iddialı konuşup boş laf anlatıyor ruh hastası sapık
- +1 yıl
Bunu bana diyenin sorduğu soruya bak. Hayal aleminden kurduğu olayları buraya yazıp cevap bekliyor. Git tedavi ol
Soran+1 yılYazdıklarım gerçek fakat hayal olduğunu düşündüğün bir şeye bile sapıkça cevap yazdığın için bence sen tedavi ol
- +1 yıl
Almanlar düşündüğünüz kadar geniş değil... şunu yazan bir insanı ciddiye alacak değilim. Senin ingilizce seviyen ne de almanla konuşuyorsun da bunları anlıyorsun😂
Soran+1 yılGeniş değiller zaten :D ve ingilizce konuşuyoruz
Soran+1 yılAnlama kapasiten olmadığı için sen kendi haline yan
- +1 yıl
Tamam tamam😂
- +1 yıl
Bir sus artık mq ne çene var koca karı gibi
Soran+1 yılGörüş atan sensin yarım erkek kaybol
- +1 yıl
He he ezik sorunlu psikopat seni😂
Soran+1 yılAbazan 😂
+1 yılSakın
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yurtdışında türlü pislik var gidince başına her şey gelir. Üstelik adam sağlıklı değil anlattığına göre
Soran+1 yılTanıdığım diğer insanlardan daha iyi görünüyor
- +1 yıl
Bak ben senden büyüğüm. Bir çok erkek tanıdım. Ağır psikopatik olanlar başta o kadar iyi yaklaşıyorlar ki kesinlikle anlamazsın. Bence yapma
Soran+1 yılTanıdığım tüm erkekler başta iyi yaklaştı ama 1 ay içinde foyaları ortaya çıktı. Bu adam 5 aydır aynı.
- +1 yıl
Uzaktan yazıştığım kadar biliyorsun sadece. Çeteler var organ mafyası falan bile olur kızları nasıl tuzaklarına düşürecekler böyle böyle.
Soran+1 yılYaşadığım hayat ölümden de kötü o yüzden fazla cesurum.
- +1 yıl
Üniversiteden birini bul bari
Soran+1 yılÜniversitemdeki insanlar hep benim yaşımda ve benim yaşlarımdaki insanlar gerçekten aşık olamazlar çünkü hâlâ ergenlik dönemindeyiz. Bu yaşlarda aşk zannettiğimiz hiçbir duygu aşk değil, duygularımızı karıştırıyoruz, bunu da çok sonradan anlıyoruz. Biliyorum, aşk da mutsuz edebilir bir insanı. Hatta birbirine aşık olan iki insanın anlaşamaması, aşık olmadan sadece güzel bir sevgiyle ilişki yürüten fakat bu insanların kimi zaman anlaşamamasından ve zıtlaşmasından daha zordur. Çünkü aşk insanı başta iyi hissettirse de o insanı kısa sürede anlam aramaya ve belirli konularda takıntı oluşturduğundan şüpheye iter, şüphe dozunda iyidir ama aşırı şüphecilik de insanı mutsuz eder. Ve aşık olan insanlar birçok zaman bundan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyler. Aşık olmadan sadece çok severek bağlılıkla ilişki yürüten insanlar da var. O yüzden mevzu sadece aşk da değil. Biz o adamla ruh ikizi gibiyiz. Ama gerçek bir aşk yaşanırsa da fena olmaz. 😄
Git seviosan
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnternet tanıştığım yabancı uyruklu bir adam benimle evlenmek istiyor. Sizce kabul etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler