Ben l! b! dosuz bir aşk istiyorum. çevremdeki kızların hepsi şey…
saygı duyuyorum ama benlik değil
Ben l! b! dosuz bir aşk istiyorum. çevremdeki kızların hepsi şey…
saygı duyuyorum ama benlik değil
böyle bir ilişki yaşamıştım 1.5 ay kadar. çok ciddi diyorum nasıl göründüğünü bir anlığına bile merak etmemiştim. aklıma gelmemişti. ayrılma aşamasında merak edip fotoğrafını istemiştim. attığında da iyi ki daha önceden istememişim diye düşünmüştüm içimden. belli bir zamana kadar muhabbetini seviyordum çünkü. daha önceden görsem o tatlı sohbetlerimiz hiç olmayacaktı.
ama artık (sanal için söylüyorum) en başlarda fotoğraflar atılmalı şeklinde düşünüyorum. kesinlikle iki taraf için de en iyisi bu.
sorun troll ama yine de ciddi bir şekilde cevaplayayım; ne kadar sadece duygusal bir ilişki istiyor olsa da insan belli bir süre sonra fiziksel şeyler de istediğini fark ediyor. birlikte vakit geçirdikçe fikirlerin değişmeye başlayacaktır
Özele gelsen xperim 2 aga ben mesaj atamıyorumda
yaz ismini
Ateş234
arama motoruna kapatmışsın profilini
buradan da sorabilirsin
Skm ya neyse burdan yazayım
Hiç real ilişkin oldu mu
hayır olmadı
Hiç aseksüel bir kız tanıdın mı?
evet
Cevap
1Cevap
bende böyle birini istyorum cinsellik olmadan ama nerdee
Benim gibi düşünen insanların olması yalnız hissetmediğimi hissettiriyor🥹
Pardon yalnız olmadığımı hissettiryor*
Haha. Kendini tanıttığın bionda burada vs romantik birini istediğini yaz. Kendini öyle tanıt
insan sevdiği kişiyi doğal olarak arzular da. tamam başlarda zaten saf aşk olur ama cinsellik de ilişkinin tuzu biberi. bilemedim yani
Bu bir kural değil olması da ihtiyaç değil
Hic mi cinsellik olmasin
Hiç olmasın
Peki neden yani bir erkeğin bunu istememesi normal değil cunku
Kızlar diyince bir problem yok erkekler diyince neden problem oluyor?
Aga her iki cins içinde normal değil o yuzden dedim tercih senin problem olmaz bro ama yani kendin gibi birini bulamalisin ozmn cunku başka türlü bir kadın illaki senle yakinlastginda etkilenir
Biliyorum temastan hoşlansam da kötü ve iğrenç yakın temaslardan hoşlanmıyorum
Igrenc dediğinde galiba cinsel oluyor yani dedgim gibi ayni kendim gibi birini bul ama gerçekten zor yani böyle birini bulmak
Sktimn hayat kuralları bir onların yüzü gülüyor
😅aga kurallar degil yaratilisimiz gereği karşı cinsten etkileniyoruz e doğal olarak çoğu insan böyle zaten farkindamisin bilmiyorum ama sorun sende gibi
Etkilenme değilde hocam cinsellik ve mıçmıçlık yok bende
Iste bunu istemeyecek kadin cok cok az emin ol
Cogu istemem falan diyor ama onlar evliliği bekleyenler çoğunluk istiyor nadir var senin gibi olan
Yaş kaç?
23
Senlik ne
Sadece duygusal çekim seks yok
Aseksüel misin yoksa
Evet
Aseksüel kişiler çok az. Ne diyeyim umarım bulursun
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?