Sadece erkekler yorum yapsın istiyorum?

Sevgilim tatile gitmişti arkadaşlarıyla dönüşünde buluşacaktık ben hevesli hevesli hazırlandım 5 te tam buluşacaktık ben yoldayken mesaj attı 6 da yanından gidicem ne kadar gec gelirsen senin zararına diye gideceği yerde arkadaşının ablasının kınası erkekler bi yarım saat duracakmış orası içinmiş bende okey git ama davetiyeye yazılan saatten bir saat sonra başlar dedim beni azarlamaya başladı ben 6 da gidicem sen ne b*k yersen ye diye normalde o kınaya beni de götürecekti son gün hiç götürcem lafı yapmadı unuttum senle gideceğimi dedi bende götürmeyecek diye özensiz giyindim gitmesen olur mu dedim arkadaşımın ablasının kınası olmaz moduna girmiş ben mezuniyetime çağırınca gelmemişti bile 5 senelik sevgilisi olmama rağmen ama tanımadığı kızın kınası icin beni tek basıma bırakıp gidiyor ve azarlayarak üzerek umrumda değilsin imajı çiziyor sebepsiz yere. bu işin özetiydi o gün bir saat yanımda kalıp gitti o bir saatte de artist artist konuşuyor ben tatil dönüşü hediye al bana dedim almamış bir şey sordum almadım ayrılırsan ayrıl diyo durduk yere sonra şakasına dedim diyor o gün kendimi cok değersiz hissettim dediğim her şeyin sonunda ee napiyim ayrıl istersen diyo o kadar sallamıyor kş beni bi sorun çözmeye çalışıyorum eee napiyim ayrıl diyo direkt napmam lazım yardım edin cok bunaldım cok üzülüyorum

Sadece erkekler yorum yapsın istiyorum?