Aşk İlişkileri Omuzunuza atıp kaçırmak istediğiniz biri var mı? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bırak beni istemiyorum seni imdatt 😂 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/IXugcpwDi1Mİyi akşamlar Güncellemeler+1 yıl İyi geceler.. Omuzunuza atıp kaçırmak istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır yok şu an. 1 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Omzuma atıp kaçırmak değil de. Biri istese başımın üstünde gezdiririm. 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Omzunada alırmısın Yorumla IEpinEphrinEI +1 yıl İsteyen olursa neden olmasın Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Omzuma atmam, sevdiklerimi ceplerim. Bazı kitap karakterlerini cepleyesim geliyor 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde omuzumda olmasını istediğim biri olunca direk omuzuma alıyorum 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kaçırmak istemiyorum insan gibi olsun 1 0 Yorumla
MehmetBegovic Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen kaç kilo? 🤔 1 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 55 kilo ben 😬 Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Ozaman ben seni kaçırabilir yani 😊 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Nereye🤦♀️ Yorumla MehmetBegovic +1 yıl Jablanica benim eve 🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır yok şu an.
Omzuma atıp kaçırmak değil de. Biri istese başımın üstünde gezdiririm.
Omzunada alırmısın
İsteyen olursa neden olmasın
Omzuma atmam, sevdiklerimi ceplerim. Bazı kitap karakterlerini cepleyesim geliyor
Genelde omuzumda olmasını istediğim biri olunca direk omuzuma alıyorum
Yok benim belim ağrır :D
Kaçırmak istemiyorum insan gibi olsun
Yok bea başa bela almaya gerek yok
Sen kaç kilo? 🤔
55 kilo ben 😬
Ozaman ben seni kaçırabilir yani 😊
Nereye🤦♀️
Jablanica benim eve 🙈
Olabilir 😄
Yoktur
Olsa kosa kosa kacirirdim😄😄