Çok ilginç bir şekilde reddedildim anlatacağım konunun sonucuna göre sizce neden devam etmek istememiş olabilir?

İnstagram üzerinden beni ekledi ve tanıştık. Profilimde çok fazla fotoğrafım yok yine de iyi fotoğraflarım olsa da gerçekteki halimden biraz daha canlı duruyorum ve hafif daha zayıfım.

Konuşmaya başladık ve sohbet sardıktan sonra WhatsApp'a geçtik. 3 hafta boyunca her gün özellikle her gece saat 22:00 ile sabaha karşı 03:00'a bazen 05:00'a kadar sohbet ettiğimiz oldu ve bunu hep kendisi istiyor ve kendisi beni arayıp soruyordu. Gerçek hayatta hiç karşılaşmamış olmamıza rağmen aramızda duygusal bir bağ oluştu. Her gün ona biraz espirisine ve birazda gerçek anlamda çıkma teklifi etmemi istiyordu. Kendisi de bana çıkma teklifi etti arada beraber dizi izlediğimiz oldu vb yani ilişki yaşıyor gibiydik çok fazla ortak yanımız oldu ve kendisi ile ilgili herşeyi tahmin edişimden ve çok benzediğimizden. Burçlardan tut hobilere kadar her şey çok uyuyor. Tek problem onun 22 yaşında ve benimde 31 yaşında olmam.

İzmir de yaşadığı için bayram tatilinde İzmire tanışmaya gittim. İlk buluşmada beni bir kafeye çağırdı ve en sevdiğim tatlıyı söylemişti ve bana hediye almış olarak karşıladı beni. Ona yüz yüze çıkma teklif ettim ve deneyelim eğlenelim birbirimizi tanıyıp zamanla ne olacağını görelim tarzı başladık. İlk buluşmada 12 saate yakın beraber vakit geçirdik İzmir merkezde biraz dolaştık oturduk.

Ertesi gün akşama doğru buluştuk 5 saat görüştük ve 1 gün sonra 5 saatlik daha bir görüşmemiz oldu akşam. Pazar günüde ben İstanbul 'a döndüm. İlk buluşmada her şey 3 hafta boyunca telefonda konuştuğumuz gibi benzer sıcak iletişimde gitti. Son akşam da birbirimize sarılarak vedalaştık herhangi bir yakın temas olmadı.

Ben İstanbul 'a döndüğüm gün ve döndükten sonra bir kelime bile yazmadı ve arayıp sormadı. Normalde hep arayıp sorardı ben İzmire gelmeden önce. Birkaç gün bekledim ve bir terslik mi oldu diye sordum.

Oda çok güzel sohbetlerimiz ve paylaşımlarımız oldu teşekkür ederim dedi. İnsanlar birbiriyle görüşür ama elektirik almazsa olmaz yürümez ilişki dedi. Ben senden yüz yüze oturup vakit geçirdiğimizde bir elektirik almadım telefonda sesli konuştuğumuz zamanlardaki gibi bir elektirik olmadı ben de dedi ve her şey bitti.

Sizce neden elektirik almamış olabilir?

Güncellemeler
+1 yıl
İzmire tanışmaya gitmeden önce 3 hafta kadar hep WhatsApp instagram üzerinden her gün (bir gün bile ara vermeden) sürekli konuştuk geceleri sabahladık telefonda sesli olarak konuşarak bu tür bir iletişimimiz vardı.
Güncellemeler
+1 yıl
Elektirik almadım genelde dış görünüş olarak seni beğenmedim diyemedikleri için yerine uydurdukları bir kılıf cümle oluyor genelde ondan kafam karıştı. O anlamda mı diyor yoksa enerji anlamında uyuşmuyoruz anlamında mı bilemedim.
Çok ilginç bir şekilde reddedildim anlatacağım konunun sonucuna göre sizce neden devam etmek istememiş olabilir?