Son yıllarda Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti ve ardından Nisan Hakan ve eşi Seda herkes tarafından beğenilen çiftler. Ceyda ve Fırat çiftinin videolarını izlediğimde Fırat'ın Ceyda'yı daha çok sevdiğini gördüm. Kendi fikrimce Fırat ilişkide aşık olan taraf Ceyda ise seven ve sevildiği için biraz daha mantıkla bir evlilik yapmış biri. Aynı şekilde Nisan Hakan'da Seda'yı daha çok seviyor. Fakat bu Ceyda-Fırat ilişkisinde daha bariz belli. Erkeğin daha çok sevdiği ilişki evliliğe gider sözü doğru mu? Erkekler aşık olduğuyla mı evlenmek ister onu en çok seven kişiyle mi? Kadınlar yanlış adamlara aşık olur ve sonunda onu seven erkekle mi evlenir? Ben Ceyda Kasabalı'nın Fırat Albayram'ı çok sevdiğini düşünmüyorum. Fırat böyle olmasa belki de bu ilişki çoktan bitmişti. Nisan ve Seda ilişkisinde biraz daha dengeli gibi. Siz kendi ilişkinizi yorumlayacak olsanız nasıl yorumlarsınız? Kadınlar erkeğe yoğun ilgi verse bundan sıkılıyor mu erkekler? Fırat Ceyda'nın sevgisini yeteri kadar göstermemesinden bir kaç videoda bahsetmişti ama gösterse bu sefer erkekte bence gerileme olur gibi.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer