vücudum iyi ama sadece göğüs küçüklüğü bende ozguvensizlik bıraktiriyor kendimi seviyorum ama karşı taraf bu yüzden sevmez mi acaba diyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
La havla bi gogus faciasi daha. Seni seven zaten sevmistir oldugun gibi sevmistir, yani orana gore sevecekse zaten ilk olarak bakip ona gore beraber olursunuz, sever ya hani - mantiken zaten seven sevmistir bi kere iliski basladiktan sonra gogusun kucuk ayrilalim demez heralde kimse...
Seveni vardır illa ki. Bana çok fark etmiyor boyutu😂
İyisin ozaman
Ne açıdn?🤔
Gelecekteki bebeğimizin rızkını düşünmek zorundayız
Nasil
Ne kadar küçük olduğuna bağlı olarak çekici bile olabiliyor
Anlıyorum...
Tamam
Vücudun iyiyse şekilliyse bunu çok takmamalısın kafana..
Vücudum iyi o konuda sorun yok ben acabalarimi sormak istedim
Teşekkür ederim
Rica ederim bazı erkekler büyük göğüs sever o ayrı ama bir çok erkek bunu sorun etmez poponun düzgün olması daha çok erkekler için önemlidir..
Tabiki de etkilemez olmayan şey nasıl etkilesin
Okarda yok değil abartma
Kaç beden oluyor zaten ne kucuk ne buyuk olacak ortasi olacak
Vücudum şekilli sadece bı tık bana küçük geliyor sadece siz erkekler göğüse mi yoksa vucudami bakıyorsunuz anlamadığım dan sordum
Simdi bu erkekten erkege degisir herkesin bir önceligi begenisi var vucuda bakan var sadece goguslerr bakan var sadece kalcaua bakan var sadece yuze bakan var hem vucut hem gogus bakan var hepsine bakan var ama genel olarak göğüsler ön plandadir erkekler icin ilk orasi dikkat ceker bir kiza bakarken once yuze sonra göguslere sonra vucuda bakarlar
Biliyorum yani malum işi yaparken kadini vücudu iyi gogusu küçük olsa ama sana verdiği haz çok iyi ne yapardın yine ararmiydin okadar küçük değil gayet iyi ama ben merak ediyorum takıntı yaptım
Benim öyle takıntılarım yoktur yaa sorun olmaz benim icin diger yandan erkekler ne kadar öyle şu olsun bu olsun dese de baksa da etse de istese de ama olunca da niye böyle niye şöyle oldu benim istedigim bu degil demez bir laf vardir adama derler a. mmm buldund kılsızını arıyon diye
Seven her türlü sever bacım burada memelerini adamlara niye anlatıyorsun
Sadece siz erkekler seks yaparken göğüse bakarak mi istiyorsunuz onu merak ediyorum gogusu küçük olup size verecek bazda okan bir sürü kadın var ama siz sekilcimisiniz daha çok 80 bedendeyim ama merak ediyorum vücutta göğüse bakarak mi seks yapılıyor
Göğüs takıntım hiç olmadı ben daha fazla kalça basen kısmı nasıl görünüyor ona çok dikkat ediyorum
zamanla buyur dert etme cokmu kucuk kaç yasındasın
Boy kilo uyumun önemli bence. Göğüse takılma.
Alakası yok küçük göğüs daha güzel doğal ve daha çok severim
Avucu dolduruyorsa bence iyi. ve uclari dikse problem olmaz. cok büyük göğüsleri sevmeyiz
Mesela 80 beden iyi mi
Seven sırf memesi küçük diye takılmaz ayrıca estetiği var bunun kendini çok beğenmiyorsan
Kendimi begeniyorum karşı cins alacağı hazzı göğüsleri bakarsk mi belirliyor yani büyük giguslu olup haz veremeyen ama sırf gogusu büyük diye kızlara giden erkekler olduğu için biraz şüphe duydum acaba mi istemez mi diye yoksa alacağı haz çok iyi
Her çeşit insan var kimisi büyük sever kimisi küçük sever bence karşındaki zaten sadece ona takılıyorsa boş ver
Önemli olan genel güzellik
Ben çok seviyorum göğüs ucu olsun yeterli benim için büyük sarkma yapıyor
Ideali esasında sendekiler
Çok mutlu ettin ama aslında malum işi yaparken erkekler aldığı hazzı göğüsün büyüklüğüne göre mi bakarlar yoksa kiz iyi yani vücut vs sadece 80 bedene bana küçük geldiği için siz erkekleri anlayamıyorum sadece göğüse bakıp mi seks yapmak istiyorsunuz
Ben ayak fetisiyim mesela benim için öncelik kadının ayağının güzelliği ilk de ben ona bakarım ikinci baktığım gözlük küçük ve dik olmalı başkalarını bilemem
Pek etkilemez sevmek önemli
Cansin
Aşkın hiçbir şekilde karşılığı yoktur kadının kusuru veya erkeğin kusuru bunun önüne geçmez eğer geçiyorsa orada aşk yoktur çıkar ilişkisi vardır. Sana göğüslerin küçük muamelesi yapan biri seni zaten sevmiyordur. Bunlara takılma pek fazla
Beni sevene denk gelemedik daha bakalım işte siz erkekler istediğinizi aldığınızda da çekip gidiyorsunuz hep biz her şeyi düşünüyoruz daha bir şey olmadan bile acaba sever mi diyoruz aradaki fark..
Kişiden kişiye değişir genelleme yapmamak lazım. Ben 1 defa terk edildim bir defa da aldatıldım. Çok üstüne düştüm çok önemsedim gitmek istediği her yere arabamla götürdüm evine bıraktım sonuç olarak biri eski sevgilisine döndü diğeri de çalıştığı yerdeki adamla alkol içmeye gidip aldattı.
Ne kadar küçük o önemli
80
Fena değil yine
Popo iyiyse o açığı kapatır 2-0 da öne geçer
Siz erkekler vucudami yoksa göğüse mi bakarsınız o malum işte onu merak ediyorum vücudum iyi
Vücut çok daha önemli.
Boş yere takıntı yapıyorsun bence
Tamam teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Hayir oyle dusunme seven her halinle sever
Adamsin
Hic bir baskasi icin kendini degismeye degmez 😉
İşte böyle senin gibi her halimizke seven birini bulsak iyi ama malum iş olunca göğüse bakarak mi seks yapılıyor erkekler ona göre mi seks yapıyor onu merak ediyorum vücuda bakmıyorlar mi
Ben bakmam yani karsimdaki da insan sonuçta degilmi
Öyle dusunmeye kes milleti dinleme bak sen hayatina allah oyle yartmistir
O kadarda küçük değil 80 beden ben vücuda mi yoksa göğüse mi daha çok odaklanilir onu merak ediyorum
Aslinda bakin 80 beden iyi ideal ama bir erkek cidden severse vucuda bakmaz kalbe bakar o önemli ve genllikle sapiklar bedene bakar
En güzel yorum buydu.. teşekkür ederim ama işte sevmiyorlar.
Sevmiyolar degil kimseye kendinizi sevdirmeyin demkki hala deger bilen cikmadi yas kac
25
Tamam daha guzel yasindasin yasa hayatini güzellik takilma kucuk detaylara fizigin güzeldir bence 😌
Öyle evet teşekkür ederim ☺️
Rica ederim gezinme buralarda harcama kendini
Gezinmiyor merak etmiştim aldım cevaplarimi
Pki
Nasıl göründüğün önemli
Benim bir kızda ilk aradığım özellik
Bence çok güzel bir şey moralini falan bozma
Moralim bozuk değil sadece siz erkekler vücudun şekline bakıyorsunuz yoksa tek onemsediginiz göğüs mu onu merak ediyorum
Diğer erkekleri bilmiyorum ama ben düzgün fizik olsun gerisi önemli değil diyorum
Mesela düzgün fizik diyince ne isterdin
Fazla kilolu olmasın yani orantısız falan
Bence saçma şeylere tutulma haz falan ne önce seni bi sevsin karakterini
Doğru karakter
Seni sevene denk gelirsin inşallah
Aslında istediklerimiz aynı sanki seven biri
Sevmez
80 sevmiyorsa ben de onunkini hiç sevemem
Silikon yaptırman gerek
Sever
Severim
Ben küçük severim