Eşimle sorunlu bir evliligimuz var. Yaşı benden epey büyük onu anlayamıyorum. Bana karşı ilgisiz soğuk ama seviyorum aşığım diyor sözde yersen. Ne hediye alır ne güzel söz söyler nede gezdirir tozdurur. Geçen hafta şiddetli kavga ettik ilk dayağimi da yedim iki tanede çocuğum var onları bırakıp da gidemedim ama TripAdvisor attığım için oda bana Trip atıyor şaka gibi. Dün aile terapistine gittik ama hala aynı bana karşı bilemiyorum boşanmak mi istiyor o zmn niye söylemiyor. Sürekli çalışıyor bize ayıracak zamanı bile yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ayrılmalısın dostum soğudunu fark ediyorum genç olmandan ötürü gençliğini yaşa yoksa sende 1 ilgi gördüğünde bu sadece GÜZELSİN kelimesiyle de olur aldatırsın.
0103 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum ama çocuklar var pişmanım evlendiğimde icind3 ama olan oldu boşanirsan bosan diyor bana
Soran+1 yılAma çocuklar için ne yapacağımı bilemiyorum
Soran+1 yılNafaka filan da istemiyorum hicbirsey annem bosan diyor
Soran+1 yılBoşansam daha mı güzel olacak sanki sığınti gibi
- +1 yıl
Soğuduğun bir adamla yıllarca yaşamak sana psikolojik zarar verir. Boşandın güçlü bir kadın olduğuna inanıyorsan aile desteğiyle çocuklarına bakabilirsin. Belki biriyle tanışırsın mutlu da olabilirsin bu biraz da şans ama şu an ki durumdan iyi olursun buna ben eminim sende azıcık düşünürsen ya 1 fırsat var acaba olur mu dersin
Soran+1 yılBosansam tövbe daha kimseyi almam hayatıma hele bir de kiz çocuğum var
Soran+1 yılÇocuklar ne olacak peki
Soran+1 yılOnlar benm yüzümden babalarından ayrı büyücekler
Soran+1 yılEvlendiğimde o kadar pişmanım ki keşke böyle bir hata yapmasaydm
Soran+1 yılSeverek evlendim ailem izin vermiyordu yaşı büyük evlenmiş boşanmış olmasına iyi geliyordu romantiktir ilgiliydi ama evlendikten sonra çok değişti balayında bile kavga ederek bitirdik yildonumlerimizde kavga ediyoruz sebep para para harcamak onun için kötü birsey
Soran+1 yılKaçtım bu arada ailemi dinlemedim mal gibi canım gibi
- +1 yıl
Karına para harcamıcaksan ne için harcıcaksın 4 yaşında cocugun oldugunu okudum yasında 25 20 de felan evlenmişsin tahminimce adamda 33 müş yaş farkı cidden fazla bence cok büyük hata yapmıssın devam da ediyorsun sen güçlü bir kadınsın hayattan kopmamalısın.
Ayrılmak isteyip ayrılamayan bir çok kadın okudum bu KS de hep sebep çocuk ama hayatını maaf ediyorlar
Soran+1 yılSalağım ondan o dönem çok değişikti nasil yaptım böyle bir hatayı anlayamıyorum olacak işte olmsi yaşanması gerekiyormuş bosanirsan sen bilirsin dedi bana daha önce de evlilik yapmış olmamış 11 ay sürmüş ayrılmışlar
Soran+1 yılBunları bile bile evlendim ben annem çok yalvarmisti dinlemedim
Soran+1 yılErgenmisim demekk8 o zmn yas ilerledikce insanın aklı daha farklı şekilleniyor şimdi bir adım atmadan önce 40 kere düşünüyorum
Soran+1 yılDiyorum ya aptallık basiretim bağlanmış gibiydi annem şey diyor mesela kör gibiydin kimseyi duymuyordun sürekli onun için ağlıyordun diyor şimdi keşke zmni geri alabilsem diyorum ama buna da şükür çocuklarıma onlar iyi ki olmuşlar
Soran+1 yılBende zeka olsa bu hayatı yapmazdm hele bide böyle bir adamdan cocuk yapmak yine diyorum şükür çocugumda olmayabilirdi allah nasip etmeyebilirdi ama öyle bir durumdayım ki işin içinden çıkamıyorum boşanmak istiyorum bi yandan korkuyorum da hayatım alt üst olacak çocuklarım zorlanacak daha kötü olur düşüncesi beni yıpratıyor kalsam ölüm korkusu oluştu bıçak çekti o gün birde ya yine olursa düşüncesi beni bitiriyor korkuyorum
Soran+1 yılBöyle bir 5 yıl daha katlanabilir miyim bilemiyorum açıkçası çalışmayı benden daha çok seven biri ile yapılabilir mi katlanılır mi
Soran+1 yılAnnemin yanına gideceğim diyorum sen bilirsin diyor umursamıyor bile
- +1 yıl
Bak şimdi naap biliyor musun yarın aileni ara yarın geleceğini konuşmanız gerektiğini anlat pazartesi için git otur karşılarına böyle böyle de ben artık yapamıyorum ya bana sahip çıkın ya canıma kıyacağım rest çek bence sana destek olacaklar akıl almak istiyorsan her türlü akıl veririm sorun yok .
Soran+1 yılAnnen zaten gel diyor ilk zamandan beri beni dislayacagini zannetmiyorum gitmeyi düşünüyorum zaten ben çocuklarıma yanıyorum onların mutlu ailesi olmayacak bir orada bi bende yaşayacaklar ona üzülüyorum
Soran+1 yılBenm gençliğim filan kalmadı ki kendimi 50 80 yaşında gibi hissediyorum o istedi diye bütün arkadaşlarımı sildim gorusmeyecksn dedi bitti çevrem kalmadı çocuklarım ne olacak
Soran+1 yılYaşayan ölü ha yaşamışım ha ölmüşüm birsey farkeder mi?
Soran+1 yılOnlar için bu çileyi çekiyorum zaten onlar için katlanıyorum şizofreni gibi davranıyor bi iyi bi kötü neye sinirlenecegi belli olmuyor
Soran+1 yılTabak isterler sen peki annen ile babanın ayrı olamsin8 ister misin? Onlarla birlikte vakit geçirmek paha biçilemez değil mi
Soran+1 yılBenim hayatım böyle ipin ucunda olacak hep maalesef ya öldurulecegim ya da kendim öleceğim
Soran+1 yılAz önce yine kavga ettik dönmesinin nedeni benmişim ben nerde kaldn hesap sormusum ondan dayak yemisim
Soran+1 yılYok işte bir hafta attığı dayağın sebebini savundu
Soran+1 yılOnun için benim değerim olduğunu sanmıyorum ki zaten öyle olsaydı savunmazdi pişmanlığını belli ederdi kendini savunmazdi
Soran+1 yılGeleceğimiz için çalışıyormuş 300 lira aldım diye çocuklar pizza istedi diye onun çenesini bile yaptı az önce
Soran+1 yılTamda onu düşünüyorum
Soran+1 yılAnnem çalışıyor babam yurtdisnda cocuklari birakabilecegim kimsem yok
Soran+1 yılAnnemlere gidince bile buzdolabının açamıyorum oraya gittiğimde nasil yapacağım tek değilim ki iki çocuk yük olurmuyuz kaygısı var anlatabiliyormuyum benm derdim eşim değilki zaten bu saatten sonra düzelse ne olur duzelmese yediğim dayak hakaretler bıçak çekmeleri unuturamaz
Soran+1 yılÇocuklarını ver diyor
Soran+1 yılOnları bırakmam söz konusu bile olamaz
Soran+1 yılOnların bana benim onlara ihtiyacm var
Soran+1 yılDiyorum ya işte yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
Soran+1 yılÇalışamıyorum çocuklardan ötürü
Soran+1 yılPetrolde marketi var kira zincir markette mudur yardmcis7 toptanciluk yapıyor içecek satıyor marketlere birde trendtolda içecek satiyor
Soran+1 yılSorsan para kazanıyoruz para bizm degil
Soran+1 yılYani iste
Soran+1 yılBilmiyorum ki nadirdir herhalde
Soran+1 yılÇocuklarım için
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYarın izin günü yarında birsey görmesem pişmanlık ne bileyim bir çaba o zmn annemlere gideceğim ve bitirecegim
Soran+1 yılDüşündüm ve buna karar verdim kendimden ödün vermekren yoruldum 10 gün boyunca bekliyorum bir pişmanlık göremedim çocuklarım içn yarın da bekleyeceğim birsey göremezsem ayrılacağım ve bundan ilk defa üzüntü duymuyorum
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum nedense
Soran+1 yılÖyle alışkanlık varsa şimdi biraz koyacak farkındayım çok üzüleceğim ama sonunda en azından ailemle olmuş olacağım
Soran+1 yılAnnemle konuştum bugün üstü kapalı gel bakarız çocuklara da dedi haftasonlari gormek isterse verirsin dedi
Soran+1 yılAynen öyle birkere döven arkası gelecektir mutlaka ve işin garibi pişmanmis gibi de hiç durmuyor
Soran+1 yılİlla ses mi cikarmm lazım seviyorum seni diyor seven insan sevdiğine zarar verirken canı yanmaz mı hiç?
Soran+1 yılO da bir seçenek tabi sevgisinden de pek emin değilim işte göremiyorum işi sevgilisi ben en son plandayim ya da yokum
Soran+1 yılOldu evet ama bu bambaşka birsey sevgiliyken gibi değilsin evlisn bir kere
Soran+1 yılÖyle bu saat oldu mesela hala evde yok
Soran+1 yılHayir yok
Soran+1 yılTelefonunu kontrol ettiğimde birsey görmüyorum he tabi varsa orasını bilemem
Soran+1 yılAcik
Soran+1 yılSanmam iciyordur büyük ihtimalle
Soran+1 yılKüçük
En İyi Cevaplar
+1 yılBence biraz agirligini koy bide Sen GERCEKTEN amacinin size daha iyi bi hayat sunmak oldugunu dusundugunu goruyosan biraz daha sabret su dayak seysine cok sinirlendim ama cocuklarin icin cok korkuyosun sanirim okudugum cevaplarindan oyle anladim, daha da olmuyo hemen bosan cocuklarini al baska eve tasin calis cocuklarina bakarsin biraz zor ama oyle yapamazsan bi arkadasin, akraban birileri varsa, gercekten yakin oldugun orada, kal biraz kendini toparla is bul, ailen varsa annen baban Hala yasiyosa, ayni sehirdeyseniz veya araniz bozuk falan degilse onlarin yaninda Kal aklima bunlar geliyo kendine yazik etme bosu bosuna insallah hersey istedigin gibi yoluna girer ❤
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten yorumun için. Aynen öyle çocuklarımı için doğru karari vermek istiyorum annem baştan beri bosan diyor gel diyor ama imi tane çocuk oldu kendi isteklerim için onların hayatlarını kotulestirmek istemiyorum kafam allak bullak oldu çok kuculer biri 2 biri 4 yaşında
- +1 yıl
Onlarla konus dicem ama yaslari gercekten cok kucukmus yani bence bosanmalisin annen de gel diyomus cocuklara biseyi belli etmeden, Hani onlara travma olabilicek seylerj onlara hic yansitmadan yasatmaya calisabilirsin istedikleri zaman babalariyla gorusturursun Ben O kadar buyuk sikintilar olucagini dusunmuyorum Rica ederim yardimci olabiliyosam ne mutlu bana ❤❤❤
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana kadınlığını bile yaşayamıyorsun hele Üstüne bir de Şiddet ne kadar kötü umarım en kısa zamanda hayatın olağanına döner
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kabusun içindeyim 2 tane çocuk evliyim ama eşim yok var ama yok bahanesi işlerim çok
- +1 yıl
Yani işte bu çok kötü kadınının en güzel dönemlerinde kadınlığını yaşayamıyorsun Halbuki senin de mutlu olmaya Yüzündeki o gülümsemeye o kasılmalar o Huzura ihtiyacın var
Soran+1 yılNe katılması neyden bahsediyorsun sen kendine gel
- +1 yıl
Ne diyorsun anlamadım
Soran+1 yılKonuyu nereye bağlamak istedin onu anlamdım
- +1 yıl
Konuyu bir yere bağlamadım kadın olmandan bahsediyorum herkesin sevilmek ilgi görmek üzermek ister şiddet istemez
+1 yılErkeklere evlendikten sonra rahatlık gelir , zaten duygularını gösteren erkek çok az , uzun bir sürece ihtiyacı var eşinin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye ihtiyaci var
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan lafta kalmaz. Hali tavrı ilgisi alakasıyla bunu hersekilde gösterir ve hissettirir. Lafta kalıyorsa bsyler eksiktir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence anlamak istemiyorsun baska nelerden muzdaripsin sen seviyormusun
00 Yorumla
+1 yılsizin seks hayatınız bitmiş ilgi bitmiş yaş sendromu başlamış aldatma korkuları başlamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılŞiddet görmüşsün ötesi var mı?
010 Yorumla
Soran+1 yılÖtesi yok bıçakla çekildi öldürebilirdide ama 2 tane çocuk var karar vermek cor zor
- +1 yıl
Senin için en iyisi çalışmıyorsan kendi ayaklarının üstünde durup biraz birikim yapıp bu adamdan kurtulmak
Soran+1 yılBoşanmak istiyorum deli gibi bana dokunması bile itici geliyor artık ama iki tane çocuğum var onları düşünmek zorundayım çok küçükler kime verip çalışabilirim ki biraz daha beklesem kendimden ödün vermiş olacağım çıkamazzn içindeyim kurtulamiyorum
- +1 yıl
Ailen peki? Sen çalışsan onlar çocuklara göz kulak olmazlar mı? Vallahi çanakkaledeysen gel ben bakarım diyesim geliyor şu an
Soran+1 yılCok tatlısın sağol. Babam yurtdisinda annem de çalışıyor kardeşlerim de çocuklara bakacaklarin8 sanmıyorum çünkü ikiside ergen benden başkanda kalamiyorlar annem bosan diyorda yük olmak var birde tek başıma değilim ki
- +1 yıl
Of Allah yardımcın olsun, bir şey lazım olursa çekinme yaz lütfen, elimden geldiğince yardımcı olurum
Soran+1 yılÇok tatlısın beni anlayan dertlesen birine ihtiyacım var aslında mental olarak çökusteyim
- +1 yıl
Elimden ne gelirse, istediğin o olsun💖
Soran+1 yılÇok tesekkurler
Soran+1 yıl❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karşılıklı konuşun amacını ögren
04 Yorumla
Soran+1 yılAmacı bize daha iyi hayat sunmak mis öyle diyor ama kendisi yok ortda
Soran+1 yılNe bileyim kafayı yicej
+1 yılSorun git gide artacak
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gorunuyir
- +1 yıl
Cocuk var mı
Soran+1 yıl2 tane 2 ve 4 yasinda
- +1 yıl
Yavas yavas seni ihmal edecek ve en önemlisi yetmeyecek sana
Soran+1 yılBana yetmeyecek değil önemli olan ne yapmaya çalışıyor
- +1 yıl
Yetmediği için sinir stres yapıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaç yaş var aranızda o kaç sen kac
022 Yorumla
Soran+1 yıl13 ben 25 o 38
Soran+1 yılEvet sevdim yanildm galiba bilmiyorum o zmnlar duygularım yukseti şu an ne hissettiğimi bile bilmiyorum
Soran+1 yılEvet sanırım öyle bir duygum yok ama çocuklar için gidemiyorum annem bosan diyor sürekli ama ben ne yapacg7mi bilemiyorum
Soran+1 yılHayır öyle birsey yok ben sadece çocuklarımı düşünüyorum bosandigimuz zmn onlar daha iyi mi dahaa da kötümü olacaklar
Soran+1 yılOnlara karşı iyi ama onlarda zmn ayırmıyor tabi
Soran+1 yıl2 ve 4
Soran+1 yılNasil üstünden kalkicam 2 cocukla bilmiyorum çok korkuyorum aslında boşanmak da istiyorum ama
Soran+1 yılBilmiyorum bosluktayim
Soran+1 yılDoğru galiba
Soran+1 yılAlakası yok benim önceliklerim farklı iki çocuk olmasa zaten çoktan benim için bitti kafamda bitti ama ben iki çocuğumu düşünüyorum yanında olmamın sebebi de şu an onlar için doğru kararı vermek
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun.
036 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım 2 tane çocuğum var çok küçükler daha
Soran+1 yılDefalarca konuşuyorum sizn için çalışıyorum diyor
Soran+1 yılDaha ne detayı duymak istiyorsun pardon?
Soran+1 yılHayir gelmediğine eminim 4 5 ayda bir gezersek geziyoruz onuda para harcamak olarak görüyor
Soran+1 yılYani çok zenginiz de diyemem çok fakiriz de orta Halice çok şükür
Soran+1 yılHaksız değil haksız olduğu konu bizimle zamn geçirmek istemiyor fırsat yaratmıyor birde üstüne dayak bıçak bile çekti öldürebilir di de
Soran+1 yılYani ben onu anlayamıyorum göremiyorum ne hissettiğini ne düşündüğünü sorsan seviyorum diyor ama yaşattıkları çok farklı insan eşine zmn ayırmaz mi?
Soran+1 yılÇok geç gelmişti nerde kaldın telefonun niye kapalı diye sorduğum icin
Soran+1 yılBen daha nasıl anlayışlı olayım zmn geçirmek istiyorum kocam yani ne olalım evi otel gibi kullanıyor sabah göremiyorum gece geç geliyo 4 işte çalışıyor ama para yok diyor nasil bi anlayış göstermen lazm
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBi gün öncesinde kavgasıdır zaten bana söz verdi gezdirircekti bizi iş yerine gittik işi uzadı bekle dedi bekledim 2 saat en sonunda ne zmn gidecez gtmiyecekmiyiz dedim akşamına tartıştık ertesi gün bununda bahane etti
Soran+1 yılUstune giden yok ki ben o yokmuş gibi davranıyorum o ben yokmuş gibi
Soran+1 yılBence biraz ayrı kalmak en mantıklısı gibi geliyor ama o kabul etmiyor gidersen olmaz diyor
Soran+1 yılKafam karışık olduğu için zaten destek almak için yazdım mantıklı düşünemiyorum çevrem herkes bosan diyor ama ben iki çocuğumu düşünüyorum ya da fazla duygusal bakıyorum olaya bilemiyorum
Soran+1 yılBu şekilde nasıl yaşayacağım ölümle tehdit edildim ya sonrasında kurtulma gibi şansım olmasa kafayı yicem o gün durdu sebepsiz ya sonra durmasa psikoloğa gittik devamlı gelin diyor oda işlerini bahane etti her zmn vakit bulamam diyor
Soran+1 yılHicbirsey yapmadım aksine çok sakin durdum kafasnda benim soulemedigim şeyleri sen bana erkekliğime babaligima laf ettin dedi savunmasında halbuki öyle bir konuşma geçmedi bile aramizda
Soran+1 yılBunlar dövmek için bahane değil o zmn herkes birbirini dövsün yumruk atsın öldürsün
Soran+1 yılEvet. İnsan hiç karısına değer vermez mi tek bir bildiği var çalışmak he insan sevdiğine zmn ayiri vakit ayırır mutlu etmeye çalışır bizde öyle bir şey yok ben akşama kadar çocuklara bakay8m o çalışsın ve bize zaman ayrimasn geldiği gibi tv izlemek yatmak ben gelmişsiniz gelmemismiyim hiç önemli değil onun için
- +1 yıl
insan ne için çalışır ne için yaşar dini boyutu bir yana ailesi için kendisi için yaşar çalışır çabalar. Ailenle mutlu olamadıktan sonra evinde huzurun olamadıktan sonra çocuğun babaya eşin kocasına hasret olduktan sonra kazandığın paranın ne kıymeti amacı var. önemli olan kıymet bilip elindekilerle mutluluğu huzuru yakalamak insanlar hayat gailesinde kendilerini o kadar kaptırıyor ki birşeyleri kaybettikten sonra anlıyor bu kimileri için zaman, kimileri için sağlık, kimileri için eş, çocuk aile, kimileri için idealleri. Bir çok şey sayılabilir. önemli olan kıymet bilmek...
Soran+1 yılÇok güzel özetledn araftaym işte eksileri artilarindan fazla ama iste cocuk var onlar olmasa vur kapıyı çık
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sonrada erkekler diyor eşim neden aldattı
08 Yorumla
Soran+1 yılAldatma gibi bir niyetim yok ama anlayamıyorum derdini dayak yediğim halde çocuklarım için yanında kaldm ama aynı hala Bn onun için bi önerim yokmuş gibi
- +1 yıl
onun için bu durumda onemi yok kadın ne yaparsa ne kadar haksız da olsa vurmak acizlik
Soran+1 yılEvet kendimi çok kötü hissediyorum kac gündür ağlamaktan harap oldum
- +1 yıl
yaşlarınız nedir bu arada?
Soran+1 yıl25 ve 38
- +1 yıl
çokta yaş farkı yok aslında eşinle akran sayılırım fakat seninki başka model cıkmış
Soran+1 yılEvet bahanesi 4 işte çalışıyorum ama sorsan her zmn param yok diyor gezdirme tozdurma da yok
- +1 yıl
anlasıldı amacı sadece seni yatakta kullanmak o zaman
+1 yılherkes sözde seviyor hissettirebilmek önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaybetmeyecegini biliyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ama normal mi davranması sevmiyor mi yani
- +1 yıl
Derin mevzular
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tercih yapsaydin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte tanıdığımda böyle biri değildi evlendikten sonra degisti
- +1 yıl
Hic değişmeyen insanlar girsin hayatiniza iyi günler
+1 yılAfedersin belasını... yani, o kim yani, kim.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim
- +1 yıl
Pardon ben size söylemedim
- +1 yıl
Yanlış anlamayın yani ben kendim için dedim
Soran+1 yılAnldm
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hepsi aynı iyisi yok
09 Yorumla
Soran+1 yılOnun bende farkındayım da madem böyleydin niye kendini farklı tanitirsn hic 5 senedir evliyim bir tane cicek aldığını bilmem mesela çocukları dogurdugum zmn bile hediyesini görmedim
Soran+1 yılBoşandıniz mi
Soran+1 yılYeni mi cocuk filan varmıydi
Soran+1 yılAllah bağışlasın
+1 yılCocuk var mı
07 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane
Soran+1 yıl2 4 yaşında
- +1 yıl
Zor durum siz çalısıyor muanz
Soran+1 yılBırakacak kimsem yok maalesef
- +1 yıl
Boşanın yani evliliğiniz baya aıkıntılı
Soran+1 yılFarkndyum ama iki cocugum
- +1 yıl
Öyle zor ozamn işinix
+1 yılKaç yaş büyük
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 ve 38
- +1 yıl
Yaştan dolayıdır, yaşıt birisine ilgi göster
Düzelir
Soran+1 yılO ne demek o aldatmaya girer kendime yapılmasını istemedigimi ondada yapmak
+1 yılkaç yıldır evlisiniz
010 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır
- +1 yıl
bence bir terapiste gidin birlikte
Soran+1 yılGittik dün ama aynı
- +1 yıl
bir kereden bir şey olmaz zamanla düzelir.
Soran+1 yılDayak yedim bir özür diledi kendini affettirmek çabası yok
- +1 yıl
konusun başka çaresi yok
Soran+1 yılKonuştum beni tehdit etme diyir brn bir daha yaparsan gider8m bu sefer diyorum tehdit etme diyor
- +1 yıl
birbirinize zaman verin
Soran+1 yılBen yokum zaten o yokmuş gibi davranıyorum evin icinde
Bana engel at cabuk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ex im gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki yaklasm nasl cinsellik faln
07 Yorumla
Soran+1 yıl15 20 günde bir
Cevap sahibi+1 yılCiddimsn
Cevap sahibi+1 yılYani ondadami kaba davranr yoksa normal mi
Soran+1 yılNorml her zmnki hali
Cevap sahibi+1 yılBi ricam olablrmi
Soran+1 yılAnlamadim
Cevap sahibi+1 yılGizlden cksam biraz konusmaya izniniz olur mu biseyler sorcam
Laf olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Onla olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sadece sözde seviyorum deyip davranışları tam tersi olan bir eş, neden böyledir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler