Sevgilim daha önce beni aldattı, ocakta evleneceğiz ama hala kırgınım. Ne yapmalıyım?

Sevgilim beni ilişkimizin 3 . Ayında aldattı şu an nişanlıyız benden önce aile baskısından dolayı mantık evliliği düşünmüş ve biriyle görüşmüş o zamanlar ben ortada yoktum ama ablamla arkadaşlardı o zamanlar ablama anlaşamadığını sevmediğini söylemiş neyse sonra ben omdan hoşlanıp adım attım beraber oldık o zamanlar ayrılarmıs ama araya bi kaç kişi girince barişmişlar ve ailesinin o kızdan haberi vardı benden haberi yoktı tabi kızla yüzleştik kızın ailesi erkek arkadaşımın ailesi benim ailem yüzleşti orada beni sevdiğini vs söyledi kızda hala beni istemeye gelin tarxında komusuyordu ben o sıra bitirdim kız hala beni babam namussuz olarak görcek diyordu tabi ben duygularıma yenik düştüm afettim onu aradan zaman geçmesine rağmen yüzüne vurup kabullenemedim her dediğimi yapıyor beni benden çok düşünüuor sevgisini iliklerime kadar hissediyorım düşünüuorum benden ne çıkarı olanilir ki bunları yapıyor daha önce kimsenin sevgisini böyle hissetmedim ama ona kırgınım ocakta düğününüz var kızla mesajlarını gördüğümde onu başından attığını cevap bile vermediğğni gördüm ama benden korkuyorduda ilgilenşyordu ona sorduğımda bu olayı bana anlatmicakmıydın dediğimde hayır bu olaydan kendimi bi şekilde sana söyletmeden halletmek istiyordum dedi yani kızdan ayrılıp ailesine işin yürümediğini sevgi her şeye yetermi bilmiuorım hala güveniyorum ama kabullenmeyip bazen her şeyi bırakasım geliyor uzaktanda sevebilrim diye
Sevgilim daha önce beni aldattı, ocakta evleneceğiz ama hala kırgınım. Ne yapmalıyım?