Benim kuzenimin sevgilisi ondan bu nedenle ayrılmış 😐😔
Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim kuzenimin sevgilisi ondan bu nedenle ayrılmış 😐😔
Çocukları çok seven birisiyim ve çocuğum olsun istiyorum bir bakıma zor bir soru olsa da sevdiğim kadından sırf bu yüzden vazgeçmem tabi ki evlat ediniriz.
Evlat sevgisinin nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen kişi ayrılmam der. Bunu yaşamadan anlamak gerçekten çok zor. Bu dünya da yaşamanız gereken en büyük nimettir evlat. Ancak Allah vermiyorsa bir sebebi vardır tabii ki. Hayırlı bir evlat olmadıktan sonra olmaması tabii ki daha iyi. Ben ayrılırım dedim çünkü evlat sevgisini tatmış bir baba olarak bundan mahrum kalmak asla istemem.
bende kısırlık var fakat eşim asla beni bırakmayı düşünmedi Evlendikten sonra öğrendik. Bana tek dediği deneriz çocuk olur ya da olmaz. Önemli olan sensin dedi ban canım ya.
Zor bir soru. Yaşanmadan atıp tutmak doğru gelmiyor bana. Çocuk istememek ayrı, çocuk yapamamak ayrı.
Cevap
9Cevap
Nişanlılık evresindeysek durumu değerlendirirdim. Çünkü bu bir fedakarlık demek. Buna hazırsam devam ederdim.
Evli isem, yarı yolda bırakacağımı sanmam.
Çocuk için evlenmiyorum ki. Elbette herkes hayırlı bir evlat sahibi olmak ister ama olmuyorsa napabiliriz ki. Evlatlık alırız bizde 🤷🏻♀️
Hayatımın aşkını bu kadar kolay kaybetmezdim
Yok ya gerçekten seviyorsam, bir hayatı paylaşacaksam bunu sorun etmem diye düşünüyorum
Yaşamadan objektif cevap vermem imkansız. Versemde atıp tutmadan öteye gitmez.
ben ayrılmam cocuk istemiyorum zaten sadece cinsellik istiyorum
Tam tersi direkt evlenirim gibi geliyor. Bu yaştan sonra evlilik zorda çocuk dahada zor
Ayrılmam niye ayrılayım , Kadere iman etmişim.
Hayır asla çocuk için evlenmiyoruz sonuçta o mutlu olsun tüm dünyaya bedel.
Çocuk istemeyen biri olarak hayır ayrılmam canım 😊
Ben cocuk yapmak ıçin evlemiyorumki eger cocumuz olmasada evlatlık alırız 3 4 tane 😻😊😍⚘🖤💞💚💙💜💟
tam tersi rahat rahat takıl mis gibi
Ayrılmam.
Ayrılmam.
Hayır
Hayır elbette
Asla ayrılmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?