Benim için önemli değil yani zaten ben evlilik teklifi almam ama alsaydım da sıradan olsa da mutlu olurdum her türlü gerçi kadınlar hiç etmez. ben edersem de romantik olmak isterdim tabi ki de. yine de Evlilik teklifi kişisel tercihler, ilişki dinamikleri ve romantik beklentilere bağlı olarak değişebilir. Sıradanlık veya özgünlük, tamamen çiftin tercihine bağlıdır. Bazı çiftler sade ve samimi bir teklifi tercih ederken, diğerleri daha büyük ve romantik bir jest bekleyebilir. Evlilik teklifi, çiftin ilişkisinin özel bir dönüm noktasıdır ve çiftler genellikle bu anı hatırlayacakları ve anlamlı kılacakları bir şekilde yapmayı tercih ederler. Bu nedenle, teklifin özel ve anlamlı olduğunu hissettirecek bir şekilde planlanması önemlidir. Bazı çiftler, romantik bir ortamda veya özel bir mekanda teklif etmeyi tercih ederken, diğerleri daha sıradan bir ortamda veya günlük yaşamın bir parçası olarak teklif etmeyi tercih edebilir. Önemli olan, teklifin içtenlikle ve sevgiyle yapılması, çiftin arasındaki bağı güçlendirmesi ve karşılıklı mutluluk yaratmasıdır.
Bence gerek yok birbirinizin degerini sevgisini bu gibi hediyeler sürprizler belirleyemez çünkü sürprizin sürprizi hediyenin hediyesi vardır bir öncekinden daha çok büyük bir hediye veya sürpriz bekleyeceksiniz o yüzden bu tür beklentilere girmek sizi hayal kırıklığına uğratir üzer sizi yapmayın kendinize böyle işkenceler hayatınıza aldığınız adamı olduğu gibi sevin beklentisiz sevin böylelikle gerçek sevgiyi saygıyı yaşamış olacaksınız yoksa bu tür beklentilere girmek ise sizi çürütecektir ilişkinizi yok edecektir
Saçma sapan evlilik teklifleri ve dip çökmek gibi tuhaf ritüeller umrumda değil. İnsani değerlerini kaybetmemiş iyi bir insanla dümdüz evlilik teklifi ile hayaı birleştirmeye karar vermek yeterli benim açımdan...