Aşk İlişkileri Herkesin flörtü, sevgilisi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sitede sadece ben yalnızım gibi hissediyorum bazen ajjsndndn Güncellemeler+1 yıl Abi kimsenin yoksa bu sevgilisi olanlar kimm wjjsjdbbdbdbdvvd Herkesin flörtü, sevgilisi var mı? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Canım beni kimse sevmedi sen ne diyorsun 😂😂 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Oyyy oyy kiyamam gel kaderdaşim jsndjdnd Yorumla maviayyyyy +1 yıl 🫂🥲 Yorumla maviayyyyy +1 yıl Sapıklar knk sapiklar Yorumla Soran +1 yıl Evet ya 🙄 Yorumla maviayyyyy +1 yıl boş ver biz doğru yoldan gidelim Yorumla Soran +1 yıl Gidelim dostum Yorumla maviayyyyy +1 yıl 👊🏻 aferim dostum Yorumla Nickolatesla +1 yıl Bende sizdenim : ) Yorumla maviayyyyy +1 yıl @Nickolatesla sen de erkek knk bul ona sarıl Yorumla Soran +1 yıl @maviayyyyy ahahha ayn ya. d Yorumla maviayyyyy +1 yıl 😄 napayim Yorumla Nickolatesla +1 yıl Benim yaş 30 ama geç kaldım Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Herkesin yok, hatta bazılarının hiç olmamış. Arada sorularına denk geliyorum. 1 4 Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl Hiç olmamış olanda bence bir sorun vardır 20 yaş üstünde Yorumla melikenilayy +1 yıl @anakinSkywlker Belki dogru insani bulamadi Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl Belli bir yere kadar olabilir ama bir yaştan sonra kesin sorunu vardır Yorumla whiteraven01 +1 yıl @AnakinSkywlker hiç bir sorunum yok alındım gücendim 😁 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Var gibi yapıyorum ki flörtle uğraşmayayım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Birtakım varsayimlar jsndjdh dikkat et kendin de inanma Yorumla Hayalsizyaşam +1 yıl Yo inanmam o konuları aştımda geldim dağı taşı dolaştımda geldim Yorumla Soran +1 yıl Nereye vardın peki Yorumla Hayalsizyaşam +1 yıl şu an iş yerine vardım aradılar yoksa halen dağı taşı geziyor olurdum Yorumla Soran +1 yıl Kolaylar gelsin. d hayirli işler abi Yorumla Hayalsizyaşam +1 yıl Eyvallah reis Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Haha yanlış tabi yok öyle bir şey 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yalnız değilsin ajsk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu oldum teşekkürler. d Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Online nikah yapariz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kiminle? Jejdhdb Yorumla MrYurtman +1 yıl Aday da yok ortada mk 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Of çok yazik sjsjdbbdhd Yorumla MrYurtman +1 yıl Boşa rollendik mk 🤭 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. benim yok tabii 1 8 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl en güzeli demi Yorumla Soran +1 yıl Boşluk hissini unutursak iyi tabi jsnsjs Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl valla unutuyorsun emin ol Yorumla Soran +1 yıl Ben bu ismi çok önc3den hatirliyorum sanki ya Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl benim kayıp psikopat nicklerim hep vardı doğrudur Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl ama tanışıyor olabiliriz Yorumla Soran +1 yıl Eski hesaplarımdan birinde konustuk herhalde. d Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl olabilir :) Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yalnızlık İyidir ;) 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi yalnizsin brütüs Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl İçimde Bi Ben Daha Var Bana Yol Gösteriyor Beni Benden Daha Çok Seviyor O Yüzden Yalnızlı İyidir Shsjsjssjsjjs 🤓 Yorumla Soran +1 yıl Sen kendinin mentoru olmuşsun helal Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Ee Yani Şaka Maka 🙃 Düzgün İnsanı Bulduğumu Düşünüp Hep Yanılmışım O Yüzden Yalnız Takılıyorum Ve Gayette Memnunum O İnsanların Pis Yüzünü Görünce 🫤 Yorumla Soran +1 yıl Ben de yanılmışım ne kadar ortak noktamiz var (!) wjdnjdbdbdbbd, hepimize iyi yalnızlıklar diliyorum Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Teşekkür Ediyorum O Yüzden Yalnız Bir Yıl Olma Dileğiyle He Sen İstemiyorsan Sakın Onaylama Yorumla Soran +1 yıl Yok yok bir süre tek tabanca takilmayi tercih edicem, evlenene kadar falan. d Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Ohohohoho İyi İyi Sende Bizdensin Ama Ben Sözümden Dönebilirim Belli Olmaz Evliliğe Kadar Uzun Olabilir Benim ki 🫤 Yorumla Soran +1 yıl Olmayabilir demek istedin herhalde jejdjdh Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Aynen Dikte Etkin Olunca Kendi Kendine Kelimeleri Düzeltiyor Benim O Kadar Uzun Olmayabilir Sürecim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalnızlığını benle bitirebilirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok abi kalsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalnız değilsin merak etme 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu olduk teşekkür Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Benimde yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim yok 1 3 Yorumla mustafa201 +1 yıl Ne kadar çok ortak yönümüz varrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mustafa201 😄 Yorumla mustafa201 +1 yıl Bu ortak noktaları pekistirmemiz için konuşmamız gereken konular varrrrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Canım beni kimse sevmedi sen ne diyorsun 😂😂
Oyyy oyy kiyamam gel kaderdaşim jsndjdnd
🫂🥲
Sapıklar knk sapiklar
Evet ya 🙄
boş ver biz doğru yoldan gidelim
Gidelim dostum
👊🏻 aferim dostum
Bende sizdenim : )
@Nickolatesla sen de erkek knk bul ona sarıl
@maviayyyyy ahahha ayn ya. d
😄 napayim
Benim yaş 30 ama geç kaldım
Herkesin yok, hatta bazılarının hiç olmamış. Arada sorularına denk geliyorum.
Hiç olmamış olanda bence bir sorun vardır 20 yaş üstünde
@anakinSkywlker Belki dogru insani bulamadi
Belli bir yere kadar olabilir ama bir yaştan sonra kesin sorunu vardır
@AnakinSkywlker hiç bir sorunum yok alındım gücendim 😁
Var gibi yapıyorum ki flörtle uğraşmayayım
Birtakım varsayimlar jsndjdh dikkat et kendin de inanma
Yo inanmam o konuları aştımda geldim dağı taşı dolaştımda geldim
Nereye vardın peki
şu an iş yerine vardım aradılar yoksa halen dağı taşı geziyor olurdum
Kolaylar gelsin. d hayirli işler abi
Eyvallah reis
Hiç sevgilim olmadı 🤷
Gel yalnizligini alayimm
Haha yanlış tabi yok öyle bir şey
Yalnız değilsin ajsk
Mutlu oldum teşekkürler. d
Online nikah yapariz
Kiminle? Jejdhdb
Aday da yok ortada mk 🤣🤣🤣🤣🤣
Of çok yazik sjsjdbbdhd
Boşa rollendik mk 🤭
benim yok tabii
en güzeli demi
Boşluk hissini unutursak iyi tabi jsnsjs
valla unutuyorsun emin ol
Ben bu ismi çok önc3den hatirliyorum sanki ya
benim kayıp psikopat nicklerim hep vardı doğrudur
ama tanışıyor olabiliriz
Eski hesaplarımdan birinde konustuk herhalde. d
olabilir :)
Yalnızlık İyidir ;)
Sen de mi yalnizsin brütüs
İçimde Bi Ben Daha Var Bana Yol Gösteriyor Beni Benden Daha Çok Seviyor O Yüzden Yalnızlı İyidir Shsjsjssjsjjs 🤓
Sen kendinin mentoru olmuşsun helal
Ee Yani Şaka Maka 🙃 Düzgün İnsanı Bulduğumu Düşünüp Hep Yanılmışım O Yüzden Yalnız Takılıyorum Ve Gayette Memnunum O İnsanların Pis Yüzünü Görünce 🫤
Ben de yanılmışım ne kadar ortak noktamiz var (!) wjdnjdbdbdbbd, hepimize iyi yalnızlıklar diliyorum
Teşekkür Ediyorum O Yüzden Yalnız Bir Yıl Olma Dileğiyle He Sen İstemiyorsan Sakın Onaylama
Yok yok bir süre tek tabanca takilmayi tercih edicem, evlenene kadar falan. d
Ohohohoho İyi İyi Sende Bizdensin Ama Ben Sözümden Dönebilirim Belli Olmaz Evliliğe Kadar Uzun Olabilir Benim ki 🫤
Olmayabilir demek istedin herhalde jejdjdh
Aynen Dikte Etkin Olunca Kendi Kendine Kelimeleri Düzeltiyor Benim O Kadar Uzun Olmayabilir Sürecim
Yalnızlığını benle bitirebilirsin
Yok abi kalsın
Yalnız değilsin merak etme
Mutlu olduk teşekkür
Benim hiç olmadı
Bende yalnızım merak etme knk
Benimde yok canım
Benim yok
Benimde yok
Benim yok
Ne kadar çok ortak yönümüz varrr
@mustafa201 😄