Erkekleeerrr hadi bakın azcık..
sizce unutmak kolay mıdır? senelerce birlikte oldugunuz sevgilinizi kolay unutabilir misiniz?
sizce unutmak kolay mıdır? senelerce birlikte oldugunuz sevgilinizi kolay unutabilir misiniz?
al sana unutmak üzerine bir söyleşi :)
İnsan ne kadar unutmaya çalışırsa çalışsın, geçmişini asla unutamaz. Hep bir iz, bazen küçük, bazense büyük bir iz kalır onda. Bu izleri öyle kolay kolay silemezsin. Kimi zaman da her şeyi unutmuş gibi görünür. Ama hep küçük bir parça vardır, ona tüm geçmişi hatırlatan. İnsan geçmişinden utanmamalı, korkmamalı. Her ne yaptıysa açık açık söyleyebilmeli, sahiplenebilmeli onu. Bazen de işte, onu orada öylece bırakıp gitmek, hiçbir şeyi hatırlamamak istersin. Pişmanlıklarını, üzüntülerini... Çünkü ne kadar bağlı olsan da ne kadar çok sevsen de yoluna devam etmek zorundasın. Ama tabi bunu yapmadan önce kendine sorman gerekiyor; ben her şeyi gerçekten unutmak istiyor muyum?
Kolay değil ama evet unutulabilir.Her şarkıda aklıma gelir, her sabah aklıma gelir, yatarken aklıma gelir, sıkılınca aklıma gelir, buluştuğunuz mekanlara gidince aklıma gelir, hatta kimi zaman öpüşmeleriniz, sevişmeleriniz aklıma gelir.Gelir de gelir, bu süre uzun bir süredir, aylarca aklıma gelir, hatta ayrıldıktan ertesi gün o anki spikolojiyla intiharı bile düşünebilirim ama sonra canımın sokakta bulmadığını anlarım, gittiği için onun pişman olacağını düşünürüm.Çok seviyorum ki senelerce beraberim, ve onu asla birdaha bence böyle kimse sevmez onu.Sonuçta unuturum ama kolay değil.
Çocuk oyuncağı desem yalan olur bence zor unutulur çünkü o artık aşktan öte alışkanlıktır ;)
Neden kızlar unutamıyor mu da erkeklere soruyorsun?.
Beynimiz yokmuş bizim ^_^.
Cevap
20Cevap
ben on yıldır birlikte olduğum sevgilimle ayrıldım bu gün 28 gün oldu onu görmeyeli 19 gün onunla koşmayalı 18 gün oldu. her anım onu düşünmekle geçiyor. kendimi nasıl avutacağımı bilemiyorum. Sapkınlıklara dalıyorum. Çıkamıyorum. Eski kız arkaşlarımı arıyorum. onlarda da bir avunacak bir şey bulamıyorum. şimdide hiç yapmadığım şeyi yapıyorum. internetde kendim gibi kişileri bulup onlarla dertleşiyorum...Unutmak zorrrrrrr.
Erkekler sun net oldugunuz gun untamadigin gibi yada dun aksam yedigini yemegin tadini untamadiginz gi unutulmaz zaten unutmaya da calismamali ozaman hem unutulmaz he de kalp hastaligi yapar ya ne yapmali ders al gec herseyin hayirlisi zaten aradigin o olsaydi goktede yerde de nikah kiyilirdi evlenecegin kisi hayat arkadasin kimse on an daha iyisi yoktur bu dunyada ve geccmis bitmis ve sank hic var olmamis gibi our ve olmali
unuturun hafızamdan bile silerim sadece sarhoşken hatırlarım ben onla doğmadım hayatımın geri kalanınıda ona bağlı geçiremem sürdürmem gereken bi hayat ve bekleyen bir çok kız varken neden eski ye bitmiş olana saplanayımki :)
aradan 3 sene geçmesine rağmen ben unutamadım (ne kadar platonik de olsa) ama alışıyor insan alıştıkça küçülüyor siliniyor gerçi yok olmuyor ama fazla da can yakmıyor
Unutmak kolay olur mu..Zaman aşımı vardır sadece. Akla geldiğinde eskisi kadar acı vermez bir süre sonra..Unutmak diye bişey yok.
Senelerce süren bir birlikteliğim olmadı. En fazla 1 yıl. Ancak 2 aylık ilişkim 1 yıllık ilişkimden daha çok etkiledi nedense. Yani sorun süre değil aslında ne kadar değer verdiğine bağlı.
Unutmak diye bişey yok , zamanla yokluğuna alışılıyo ..
kişinin duygusallığına göre değişir
ben de uzun sürüyor mesela
valla hiç senelerce birlikte olmadım en fazla 6 ay rekorum onunda 3 ayı arkadaş ayağına geçti.
en fazlası 5 hafta olduğum için sıkıntım olmadı !
yen bir aşk olmadan hayır
kolay değil ama alışırsın sadece
unutulmuyor sadece unutmuş gibi yapıyoruz
bi bayan kadar zor olmasa da kolay kolay unutmam.
"hadi bakın azcık" nasıl bir tarz bu :(
Asla unutulmaz her seferinde aklına gelir.
bakıyorum sen yeter de
asdasdasd
dikkatimi çektin baktım gittim
kolay olmasada zamanla unutursun..
Eger gercekten sevdiyse unutamaz
Unuttum gitti
evet unuturum
En İyi Cevaplar