AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuşarak elbette ama sorunun ne olduğuna da bağlı.
Örneğin sevgilinin önceden hoşlandığı kişileri ve bir şeyler yaşadığı birini takip etmesi hoşlandığı kıza alıp veremediği hediyeyi bana vermesi gibi bu tarz şeyler.
Eskiyi takip etmesi kabul edilemez. Bırakacak takibi. Eskiye aldığı hediyeyi de atacak çöpe. Eskide kalmış biriyle ilişki zor olur diye düşünüyorum. Konuşarak halledemezsen giderek kesin çözümü elde edersin..
Bilmem ki Konuştum bana dedi ki ilk defa ciddi ilişkim oluyor nasıl davranacağımı bilemedim hediye konusu da ben ona hediye almıştım bende bir şey vermek istedim o an elimde o vardı hediye alacak param yoktu dedi ve o hediyeyi eskiden hoşlandığı kıza aldığını unuttuğunu söyledi.
Son cümle bana inandırıcı gelmedi. Aldığı hediyeyi nasıl unutur biri? Eskisiyle ciddi değil miymiş? Aklımda deli sorular. 😃😃
Sevgilisi değil ki sadece hoşlandığı biriymiş
Bir şeyler yaşadığı biri yazdın yukarıda. Ne yani bu çocuk sırtlan mı?
O farklı kız hoşlandığı farklı
Evet sosyal medya hesaplarından ekliydi kavga ettim hepsini çıkardı sonra da sorun çıkmasın diye kapattı hesabını defalarca özür diledi ama bilmiyorum ne yapacağımı.
İşte ciddi değil miymiş o kişiyle de?
Ben bir erkek olduğum halde aklımda deli sorular var. Ne diyeyim Allah mutlu etsin
Değilmiş ikisi de sevgilisi değil bir şeyler yaşadığı dediğim sexting yani diğeri de sadece hoşlanıyormuş
Sen bilirsin ablacım. Hayat senin karar senin.
İşte kafam karışık bilmiyom ne yapacağımı şu anda güveniyorum ona 1 ay sonra ailesiyle tanışacam ama eskiden yaptığı şeyler de aklımı çok karıştırıyor kafam karıştı bayağı.
Ailesiyle tanış, bir şans ver ama her zaman temkinli ol.
Elbette hayat arkadaşını seçmek çok önemli ben detaylara kadar takılırım bakalım neler olacak.
Ben de çok detaycıyım ama her insan bir şansı hak eder. Bunu nasıl kullanacağına kendi karar verir. İkinci şanslar da tabakhanede verilir.
Bakalım şu anda iyi gidiyor zamanla görecez
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Amin
Konuşarak , anlayarak ve dinleyerek sakince çözebilirsiniz.
Sıkarım kafasina biter
İlk basta konusarak cozulmediyse tartisarak
çözülebilirliği var mı
Sorunun ne olduğuna göre değişir
Örneğin sevgilinin önceden hoşlandığı kişileri ve bir şeyler yaşadığı birini takip etmesi hoşlandığı kıza alıp veremediği hediyeyi bana vermesi gibi bu tarz şeyler.
Açıkça konuş rahatsız olduğun şeyleri
Konuştum bana dedi ki ilk defa ciddi ilişkim oluyor nasıl davranacağımı bilemedim hediye konusu da ben ona hediye almıştım bende bir şey vermek istedim o an elimde o vardı hediye alacak param yoktu dedi ve o hediyeyi eskiden hoşlandığı kıza aldığını unuttuğunu söyledi.
O zaman gidişata bak bakalım
Konuşarak
Örneğin sevgilinin önceden hoşlandığı kişileri ve bir şeyler yaşadığı birini takip etmesi hoşlandığı kıza alıp veremediği hediyeyi bana vermesi gibi bu tarz şeyler. Bunlar konuşarak çözülür mü?
Evet tatlı tatlı konuşup medeni bir şekilde ayrılarak çözülebilir 🙂
Bitirelim diyorsun yani?
Sence sağlıklı bir ilişki mi bu?
Bilmem ki Konuştum bana dedi ki ilk defa ciddi ilişkim oluyor nasıl davranacağımı bilemedim hediye konusu da ben ona hediye almıştım bende bir şey vermek istedim o an elimde o vardı hediye alacak param yoktu dedi ve o hediyeyi eskiden hoşlandığı kıza aldığını unuttuğunu söyledi.
Hediyeden bahsetmiyorum o problem değil. Takip etmesinden bahsediyorum ben
Evet sosyal medya hesaplarından ekliydi kavga ettim hepsini çıkardı sonra da sorun çıkmasın diye kapattı hesabını defalarca özür diledi ama bilmiyorum ne yapacağımı.
İlk kez ciddi ilişki yaşıyorsa bunlar normaldir. Ona düzgünce rahatsız olduğun şeyleri anlat ve bir daha yapmasın. Devam ederse bitirirsin ilişkiyi
Ondan sonra devam etmedi 1 ay sonra ailesiyle falan tanışacam normal mi bu olanlar diye sormak istedim zaten yüz yüze de konuşmak gerekiyor bir kez daha.
Yardımcı olabilirim