Beni aldatan koca müsvettesi ile arkadaşımı gizlice kaydettim sizce videoyu +18 bir sitede paylaşmalı mıyım?

kocamın beni aldattığından şüpheleniyordum ki doğru çıktı geç saatte eve gelmeler saatlerce tuvalette telefonla kalmalar telefonunda da hiç bir şey yok şifreyi değiştirmemiş kendini uyanık sanıyor bir gün uyurken aldım telefonu ne var ne yok kurcaladım bir uygulama var resimlerin depolandığı canım oraya şifre koymayı unutmuş birbirlerine attıkları selfiler piknik resimleri buluşmalar hediyeler en kötüsü de bu pislik benim yardımcı olduğum bir kadındı Türkiye’ye geldiğinde yardımcı oldum misafir ettim birlikte yedik oturduk içtik o meğer kocama göz dikmiş tabi sadece kadını suçlamıyorum ama insanın güvendiği arkadaşının böyle yapması çok acı beni canım yerine koymaları çok ağrıma gitti o yüzden çok güzel bir plan hazırladım bu kızı eve davet ettim koca müsvettesi gelmeden bir iki saat önce eşimin gelmesine yakın kızı evimde bırakıp annem çağırıyormuş gibi çıktım dedim ki sen burada kal akşam yemeğini yiyelim ben yarım saatte gelirim sonra eşimi aradım hayatım arkadaşım bizde annem çağırdı beni rahatsızlanmış ben gecikicem diye arkadaşıma da sen yemeği ye ben gelirim çay keyfi yaparız dedim kamerayı da zaten kurmuştum telefon uygulamamdan bir güzel izleyip kaydettim bunlar işi pişirdiler güzelce şimdi ben bunların soluduğu havayı zehir etmez miyim o videoyu alıp +18 bir sitede paylaşıcam iyice rezil olsunlar sizce paylaşmalı mıyım? İkisi rezil olsun istiyorum o kadın da o aşağlıkta düşsünler sitelere o kız da yesin damgayı görsün insan kazıklamak neymiş

Beni aldatan koca müsvettesi ile arkadaşımı gizlice kaydettim sizce videoyu +18 bir sitede paylaşmalı mıyım?