İşyerine tek tük gelen bir müşteri var. İlk görünce etkilendim ama içim yandı ve gözlerim dolmuştu. Dün akşam yine geldi, yoğunluğun ortasında onu farkettim. Yine gözlerim doldu, ağladım. Gözgöze geldim, heyecanlandım. YAZIK BANA, ASLA BİR ARAYA GELEMEYİZ.
Aşık olunca böyle mi oluyor? Yoksa sadece hoşlantı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden asla bir araya gelemezsiniz? Ve neden ağlıyorsun adamı görünce gözün de yanıyor
Gözüm yanmadı, bende o yüzden sordum soruyu hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor daha önce aşık olmamıştım, sevgilim de olmadı. İlk defa birini görür görmez çok etkilendim ve istemeden ağladım. Neden ağladım bilmiyorum. Tanışmamız imkansız, ara sıra uğruyor.
O seni fatketti mi?
Hayır farkında değil
Bekar değil mi bu adam? Eğer bekarsa neden imkansız olsun ki? Bence ilgisini çekmek için bir şeyler yapmalisin
Aslında sık sık ya da en azından ayda bir kaç defa bir araya gelebilseydik o zaman şansımı denerdim.
Yoo istersen yılda 1 kere denk gel. Adamın ilgisini cekmelisin. Bekarsa tabi
Bekar. Hayırlısı ya...
Eğer soruyorsan bu aşk mı diye aşk değildir daha önce birini sevdinmi bilmiyorum ama aşk çok farklı bir duygu
Yok hiç aşık olmadım daha önce o yüzden bu kadar etkilenmem ve istemeden beni ağlatması, çok güzel bi çocuktu çünkü 1 tane kusur yoktu, bu aşk mı diye merak ettim sadece:)
Peki niye görünce ağlıyorsun hiç sevgilin olmıycak gibi mi düşünüyorsun
İstersen mesaj at sana yardımcı olayım
Her gördüğümde ağlamıyorum tabi, sanırım o yüzden sebebi hiç beraber olamayız. Etrafta bir ton yakışıklı erkek var, o tamamen ideal tipim ama biz asla beraber olamayız. Galiba bu beni ağlattı.
Anladım ama şunu da aklından çıkarma eğer kaderinse kaderinde o çocuk varsa elbet bir gün aranızda bişy olur sen diyorsan ki çok seviyorum etkileniyorum diye falan dikkatini çekmeye çalış
Doğru dedin. Hayırlısı ya...
Aynen canım adam evlimi ve sen kaç yaşındasın ki hiç sevgilin olmamış yaşın daha küçük galiba
Evli değil bekar. Ben 24 yaşındayım.
Hmm anladım istersen güzel falan giyin çalıştığı yerde dolaş okuyorsa okuduğu okulun oralarda gez dolaş ama hep güzel giyin süslen falan ama çokta abartma istersen yaz bana ben sana yardımcı olabilirim
Teşekkürler
Rica ederim😊
Göz dolması farklı bir seviye herhlde
Evet ya ilk defa başıma geliyor ne oluyor lan dedim, tamamen ideal tipimdi kendisi sanırım o yüzden oldu.
Aşk böyle bir şey değil
Direkt çık söyle. Sen, ben, çiftleşmek de anlar o.
Hajfjskdkkhsajfjdn
Değil
Ilımınız nasıl
Her şey sıfır, imkansız gibi bir şey otobüste ara sıra denk geldiğin, aynı semtte oturduğun yabancı biri gibi düşün. Tanışmak imkansız. Zaten ayrı dünyaların insanıyız. Sadece bu beni istemeden ağlatan yoğun his aşk mı onu merak ettim.
İmkansız biri ya, boş ver.
Bana bırak