Buna hiç inancım yok yıllardır ve başarabilenlere şaşırıyorum.
İnsan nasıl eşit bir şekilde sever ve sevilir?
Şart mıdır?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna hiç inancım yok yıllardır ve başarabilenlere şaşırıyorum.
İnsan nasıl eşit bir şekilde sever ve sevilir?
Şart mıdır?
Bence değil ama olsun diyenler varsa, Karşılıklı sevgi ve ilişkilerde saygı ve değer verme temel bir unsurdur. Her iki tarafın da birbirine saygı duyması, düşüncelerini önemsemesi ve değer vermesi önemlidir. Her iki taraf da eşit bir şekilde değerli hissetmelidir. Açık ve sağlıklı iletişim, ilişkilerdeki eşitlik ve sevgi paylaşımının temelini oluşturur. İki taraf da duygularını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini açıkça ifade etmeli ve dinlemelidir. Eşit bir şekilde sevgi paylaşmak için iletişimde karşılıklı anlayış, empati ve adil bir şekilde dinleme önemlidir. İki taraf da ilişkide ortak çıkarlar, hedefler ve aktiviteler bulunmasını sağlamalıdır. İlişkide eşitlik sağlamak için, her iki tarafın da birbirinin ilgi alanlarına saygı göstermesi ve ortak paylaşımlar yaratması önemlidir.
Ben her şeyin karşılıklı olduğuna inanırım, ne kadar ilgi gösterirse mesela karşı taraf ben de o kadar gösteririm. Bir taraf fazla sevip diğer taraf az sevince zaten yürümüyor. Ama dediğini bulmak da zor.
Cevap
2Cevap
Böyle bir şey yok. Bir taraf daha fazla sever ve hep üzülen odur.
Gerçek aşk bir rüya gibi bence yaşasan bile eninde sonunda bitiyor kalıyon mal gibi o yüzden yok bence
Kimse kimseyi eşit bir şekilde sevemez sadece bir taraf iyi rol yapar
İyi mi kötü mü bilemem
Seni seven birini seversen
Öyle bişi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?