İş ortamında bir çocuktan hoşlandım ama benimle dalga geçiyor gibi geldi. Sizce öyle mi, ne yapmalıyım?

Kısa sohbetler yaptığımız bir çocuktan hoşlandım ama korkudan durum içime sinmiyor. Kendisi sosyal ve çevresinde kız arkadaşları var ayrıca spor yapıyor. Bir süre sohbet ettik beni yemeğe davet etti ancak ben utancımdan gidemedim. Sonra instagramdan takip isteği attım kabul etti. Hikaye, post vs beğendi ama ben hala ona karşı çok soğuğum. Şık giyinip geldiğimde danışmadaki bayan"ne güzel olmuşsun" deyip ona da bir bakış attı o da utandı. Sürekli ondan kaçış manevraları yaptım o da benden utanıyor. Eziliyorum gibi hissediyorum duygularımı da ifade edemedim diye. Yanlış kişiyi seçtiğimi biliyorum ama ona açılmalı mıyım? Bazen göz göze geliyoruz yanımdan geçerken bazen konuşmak istiyor bazen de çekiniyor. Kızlar dedikodusunu yaptılar yanımda, kızın birisi buna sanırım yürümüş gibi ama o kendisinden taviz vermemiş. Ama aralarında bir şey olduğundan şüpheleniyorlarmış. Beni mi kıskandırıyorlar? İnsanlar bu kadar kötü mü olmuş? Ondan bahsettiler baya ben sormadan. Ortak arkadaşlarımız da var onlar da garipsiyor sanırım ne yapmalıyım? 7 gün sonra oradan ayrılıyorum, ama ona instagramdan açılmayı düşünüyorum. Yemek teklifini telafi etmeli miyim? Çok suçlu hissediyorum ama hala hoşlanıyorum. Önerileriniz neler? Gitmeden son gün konuşsam mı, ne kaybederim?

İş ortamında bir çocuktan hoşlandım ama benimle dalga geçiyor gibi geldi. Sizce öyle mi, ne yapmalıyım?