Güncellemeler
+1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi zaten güvenmeye çalışmak istiyorum ama kabul etmiyor ne dersem diyeyim kabul etmiyor bir türlü
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece 1 saatlik istedim çok mu yahu bende ona verdim baktım vermemekte kararlı şifremi değiştirdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu şifre verme olayı bana hep saçma gelmiştir. Yapan her türlü yapar. Gizlemek isteyen de her türlü gizler. 1 saatligine alsan nolcak mesaj vs varsa siler. Birilerinden mesaj gelmesinide bi sekilde engeller zor değil
Ya işte ağzını aramak için 1 saatlik dedim ama şöyle engelleme birini takipçi azalırsa takip belli olur her şekilde anlaşılır yani kaldı ki benden çok ama çok istedi bir şey vardı bunun çok ısrar etti o kadar istedi cnsllk degik buarada neyse ben bunun ağzını aramak için dedim tamam olur kabul etmiyor vermiyor yani yok
O kadar istediği şey olmasına rağmen yak
Kaldı ki kendisi demişti şua kendisi vermiyor
Yok yani engel değilde konuştuğu biri varsa bana bugün yazma der yine engelled
Orası öyle ama kimse canım değil haa bacım bizin iliskimiz daha ileriye tasnmadi derse de sorarlar ne alaka diye
Ben bu kadar ısrarla istememeismi anmamıyorum grupta desem arkadaşlarıyla işte grubu da yok doğru düzgün arkadaşlarının mesajlarını silsin 1 saatlik ne olmuş yani yahu
Bilmiyorum ben olsam bende vermem sevgilime ama erkekler genelde verirler seninki ilginç olmuş
Masil alabilirim ki
Vermiyosa trip at onuda cekmiyosa yol ver gitsin
Sen alır mıydınız
Alır miydin
Bilmem ben istemezdim yaa ben kendimde vermezdim ondanda istemezdim. Guvenmiyorsam zaten direk bitirirdim. Çünkü baksamda şüphem azalmayacak.
Ya ne alaka yaa 😂😂 yıllarca dostun olan insana bile güvenmediğin durumlar olmuyor mu kimseye tam anlamıyla güven fuyamazssin sonuçta kocan değil yıllardır sevgilin değil ya seninle konuşurken başkalarıyla konuşup senin zamanını boşa harcıyorsa bi de benim böyle isteme nedenim biraz şüpheye düştüm ben arama motorunda 3 kız vardı arkadaşı aratmış ara ara bundan bakarmış önceden de demişti hatta da bu instagram mezvsu geçince ben ilk kez şahit oldum diyim
Video açayım dedi şu an hangi dakika da konuşuyorsak çekeyim dedi düşündüm istese silerdi silmemis
bunun bir tık üstü telefona takip programi yüklemek. daha da üstü yok. çok iğrenç ilişkileriniz var. sorsan kıskanç değilim dersin
Ne alaka aw ya uzak mesafede insan annesinebabasina güvenemiyor bazen yamuk yiyor beni kandirmadigini nerden bilicem ona zaman yaraticam diye her gün bi ton azar yiyorum ona zama ayırıyorum vakit harcıyorum bu kadar ısrarla vermek istememesi kaldı ki başlarda kendisi demişti ben verdim ama o vermedi sonradan ne değişti insan bu kadar ısrarcı olunca korkuyor benden çok istediği bir şey vardı kaç zamandır istediği ben yoo diyordum tamam dedim ben yapicam sende ver yok yani kabul etmedi
sen onun için o kadar zaman ayırıyorsun. bu çift kişilikolduğundan mantıken o da senin harcadığın kadar zaman harcıyor. ona verdiğin değeri zamanı kullanarak açıklaman doğru değil. aynı zamanda onun senin hesabına bakıp da kendi hesabını sana vermmeesi de doğru değil. hesapların biribirine verilmesi doğru değil tamam ama verilecekse de iki taraf da vermeli. bu konuda haklısın. evet
Bana kişisel özel vs hiç böyle bi savunmada bulunmadı bulunca okey de birde şüphe düştü arama motorunda 3 kız var güya arkadaşı aratmis İnterneti cekmiykr diye tamam bende bakarım arada meraktan eski olunca ama meraktan başka bj durum yok erkeklerin bakması bana normal gelmiyor
Geçmiş olsun aldatılıyorsun aşko
Ben bile bilmiyorum Instagram şifremi... 🤣🤣
Başkalarıyla konuşuyor
Nerden biliyosun
Başka ihtimal yok
Oysaki aşk ölene kadar
Konuştuğu kızlar vardır
Zannetmiyorum a aslında
Sakladığı bir şey olmasa neden vermesin
Demi yaa diyor arkadaşlarımla konuşmalar var
Yalan kız sohbeti olmasa anında verirdi
Nasıl kız sohbeti
Sende baya bir saflık var belli adam aldatmakta haklı mk
Ml misin kız sohbeti derken kızlarla mi sohbet ediyor arkadaşlarıyla mi kız sohbeti ediyor
Kimin mal olduğu belli ahahahs şifreyi alamamış sevgilim diyo hala 😃😃😃
Boznuzlarını cilalayim mi
En doğrusunu yapiyor