Güncellemeler
+1 yıl
O kadar ciddi konuşuyor ki içim sıkılıyo valla
Güncellemeler
+1 yıl
Ve mesela geç saate kadar konuştuk dün dedim sohbet esnasında senin için bu saate kaldım ama artık dayanamıyorum uyusam olur mu gibi ya da konu açıldı herkesle sevgili olmuyorum ya da herkesle bu şekilde konuşmuyorum diyorım oda normal yaklaşıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sapık olabilir
Nasıl yani
Yakın arkadaş iseniz o kadar abes bir durum değil ama sevgilisi yine de kıskanabilir. He bir yerden tanıştıysanız zaten sıkıntılı
İlkokuldwn yakın arkadaş değiliz
Hmm. Peki samimiyetiniz naısl gelişti?
Bilmiyorum ilk konuşmadan beridir sık konuiuyoruz ama o çok ciddi konuşıyo sıkılıyorum
O kadar sıkılıyorsan muhabbeti kes o zaman ya da uygun bir üslupla söylemen lazım ama bu da söylenmez ki çocuğun mizacı öyleyse yapacak bişey yok yani. Ciddi derken yürüme gibi rahatsız olduğun bir durum oldu mu, yoksa mizacı ciddi anlamında mı diyorsun?
Konuşması ciddi ama seksi çocuk takılıyoeım
Ama sevgilisi var
Evet bende anlamadım
Sende çocuğa karşı boş değilsin sanırım. Sevgilisiyle arası nasıl anlatıyor mu hiç?
Evet çok iyi olduğunu söylğyo bende alttan onun yanlış davrandığını anlatmaya çlaılıylrum ama anlamıyor
O zaman sohbeti kesmelisin. Yani sizin aranızdaki ilişki sevgiliymiş gibi gidiyorsa doğru ve hoş olmaz.
Sencr öyle mi gidiyor
Bilmiyorum ki aranızdaki ilişkiyi. Ciddi derken mizacı ciddi olduğu için sıkılıyorum mu, yoksa sanki flörtmüşüz gibi ciddi davranıyor mu onu anlamadım.
Flörtöz nasıl ciddi davrsnırki
Ne bileyim ben. Senin yazdıkların çelişiyor gibi. Hem ciddi konuşuyor sıkılıyorum diyorsun, hem seksi buluyorum diyorsun. Özel geçmemizin sakıncası var mı senin için acaba?
Bende bir kızla tanışmıştım tatil dönüşü komşumuzun yeğeniydi. Sadece 1 kere yüzyüze geldik elektrik oldu aramızda. İlk görüşte aşk gerçekmiş dedim o an. IG istedim falan yazdım bir süre sonra buna kaynaştık falan kendi numarasını verdi meğer sevgilisi varmış bilmiyordum. Sonra bir şekilde lafı geçti öğrendim. Çok üzülmüştüm ama içime attım hiç çaktırmadım devam ettik konuşmaya. Yanlış bişey görmüyordum bunda çünkü sevgilisini anlatıyordu ğzüldüpünde kaütğpünde bişey oldupunda bende aynı şekilde. Sebgislide aşırı kıskanıyordu beni. Sonra bunlar ayrdılı benim sevgilim falan oldu onun oldu derken. Biz tabi hep konuşup dertleşiyorduk. Sonra ben canım gibi çıkma teklifi ettim. Reddetti falan önce sonra sevgili olduk bir şekilde 8 ay falan sürdü bitti sonra mesafe ilişkisi ne kadar dayanabilir? Bunu anlattım biz rahatsız değildik memnunduk halimizden sonra da bitti gitti. Sen eğer rahatsız oluyorsan sohbeti kesmeni öneririm. Zaten nasibiniz varsa her türlü bir yerde karşılaşırsınız bu hayat böyle
Sevgilisi olan bi insanla neden konuşursun ki zaten
Arkadaşız
Olsun benim sevgilim arkadaşıyla konuşsa gece geç saate kadar kıskanırdım
Alttan anlatmaya çalışıyprum beyefemdiye o bana güveniyor diyip anlamıyor.