Erkek arkadasimin annesi tarafindan istenmiyorum?

Merhabalar. Düşüncelerinizi benimle paylaşmanız çok önemli. Başlıktan anlaşıldığı gibi istenmiyorum. Çok tatlı çok güzel bir ilişkim var sevgilim okadar iyi biri ki kendimi çok şansli hissediyorum. Oda beni çok seviyor bebeği gibi her şeyden sakınıyor. Bu arada yaşlarımız 32 ve 37. Aklımızda evlilik var ama akışına bıraktık ufak ufak tanışmalar olsun dedik. Ben ailemle tanıştırdım çok sevdiler. Ancak aynı şeyi erkek arkadaşımın annesi için söyleyemeyeceğim. Tanışmaya gittiğimde bile ignore edildim beni tanımak bile istemedi. Daha önce evlenmiş boşanmış olmamı kabul etmiyorlar. Sevgilim için sorun değil o çok normal bakıyor böyle şeylere. Neyse annesi daha tanımaya çalışmadan uygun değil demiş ( ayrıca kadın tipimde beğenmedi artık nasıl bir gelin hayal ediyorsa). İlişkine de devam edersen tasını tarağını topla git bu evden demiş. Bir insan bir anne nasıl böyle katı olabiliyor anlamış değilim. Ben de bir annenin evladıyım kim ister ki çocuğu boşansın? Çok kırıcı.. Sonuçta herkesin başına gelebilecek bir şey. Tek tesellim sevgilimin beni bırakmaması gerekirse evi terk ederim dedi. Hiç dinleme tanıma şansı vermiyor.. Sizce ne yapmalıyız?

Erkek arkadasimin annesi tarafindan istenmiyorum?