Boyunuz yüzünden reddedildiniz mi?

Incel Türk erkeklerin sürekli reddedilme sebebi olarak boyunu gösterdiğini görüyorum. Ciddi ciddi "sen çok kısasın sevgili olamayız" diye red mi ediyo sizi hayatınıza giren her kız? Öyle Bi merak ettim

Bi kadın olarak benim için 1.70 uzun boy mesela, kendiyle aynı boyda ya da daha kısa kisilerle birlikte olmuş arkadaşlarım da var. Yani sorununuz sadece boyunuz mu sizce? Boyunuz kısa diye birkaç defa reddedilmek normal hadi demek ki kriterleri olan insanlara denk geliyosunuz, tamam. Ama nasıl karsilastiginiz bütün kadınlar sadece boya bakiyor diye herkesin öyle olacağını düşünüp kompleks yapiyorsunuz, boya bakmam diyene de inanmiyosunuz?

Ya birde, insanların kriterleri vardır ama cidden aşık olduklari zaman gram önemi kalmıyor. Sevdiğinden Tamamen farklı Bi görüntüye sahip erkeklerle sevgili olan kadınlar da oluyo mesela

Bu konudan şikayetçiyseniz bence boyunuzu kafaya takmayı kesin ve bir birey olarak kendinizi gelistirin. Ozguven kazanın
Birde beraber olmak istediğiniz kız profilini biraz değiştirin mesela. Ortalama (!) kızlarla da konuşun, gözünüzü çekin biraz yükseklerden
Maalesef güzellik standartlari diye bir şey var. Ben de onlara uymayan Bi kızım. Bu yüzden de benimle adam akıllı ilgilenen hiç erkek olmadı. Ve tek böyle olan kız ben degilimdir muhtemelen. Sadece belirli tip kızlara odaklanmak yerine sizin tipiniz olmayan kızlara da şans vermeyi deneyebilirsiniz mesela
Her şeyden önce karakter sahibi olun ve kadınları da birer insan, birey olarak görün. Bence gelir gerisi
Boyunuz yüzünden reddedildiniz mi?