22 yaşındayım 18 yaşında benden hoşlandığını ve yaş farkı sorun olmadığını söyleyen erkek arkadaşım var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ablası yaşımdayım ilk başta şaka yaptığını düşündüm ama ciddi çaresizim aşık olduğunu vazgeçmeyeceğini söylüyor ama yanlış olduğunu fikir ayrılıkları yaşayacağımızı anlatamıyorum ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
4 yas aslında çok önemli değil ama o yas grubu için demiyorum bunu 30 civari olsaydi kişinin olgunlunluguna gore değerlendirilebilirdi ama bu yas gruplarında saglikli bir beraberlik olmaz istersen dene yinede yaptiklarimizin pismanligi geçer yapmadiklarimizin asla
11 Yorumla- 6 ay
24 yaşındayım İstanbul WhatsApp 05071665093
En İyi Cevaplar
+1 yıl3 yas kucuk ile olmuştu..
Zor tatlım Olgun bir Kadinsan gelemiyorsun onun çocuksu hallerine..
Hele ki 18 cok kucuk..01 Yorumla- 6 ay
24 yaşındayım İstanbul WhatsApp 05071665093
+1 yılsen o kişinin adını soyadını adresini bir irtibat numarasını bana özelden gönder ben ona çok güzel yaşadıklarmı özet geçerim otomatikmen sendne uzaklaşır :D
04 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler yazık çocuğa empati kurun bnce
- +1 yıl
çünkü aynı durumu yaşadım ben iyi bilirim ben 21 yaşındayım manitam 24 yaşındaydı ondan söyledim.
- +1 yıl
Anldım olumlu olumsuz. Ne geçti eline peki
- +1 yıl
olumlu olarak tecrübe edindik hayatımızda olumsuz olarak 1. aileler karşı çıkacaktır.
2. çevrendekilere farklı bakacaktır. 3. sen ondan bir kademe önde olacaksındır hep hayati ondan bir kademe daha fazla yaşamış olacaksın onun yaptığı davranış sana göre çoçukca gelecek belki ona göre olması gereken bana göre hep o yaşına göre davranmıyordu orası ayrı konuda :D çok zor o arkadaşın çok ağır olması lazım çok iyi tecrübesi olması lazım ki aradaki 3 yılı kapatsın yaş önemli mi bence önemli değil kafalar uyuşsun yeterki ona bakarsan kız 18 erkek 30 yaşında evleniyorlar ama bence yaş farklı maximüm +-5 oynamalıdır.
+1 yılDüşünceleri olgunsa yani yasindan büyük dusunuyorsa bende esitsiniz demektir
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
53Cevap
4 yaş var arada annelik diyosunuz ben 21 yaşındayım kız arkadaşım 27 o bana annelik yapmıyo o na göre küçük olabilirim ama sizin çevrenizdeki insanlar erkek büyük kadın ufak şeklinde olduğu için farklı gelio alışılmış durum değil yani önemli olan olgunluk valla
10 Yorumla18 yaşında bir erkek mantıklı düşünemez bence... kadın aklıyla erkek aklı bir değildir erkekler bir adım geriden gelir düşünce fikir açısından... her yerde söyleniyor uzun soluklu bir ilişki için erkek kadından büyük olmalıdır diye... en az 3 yaş büyük olmalı... bence o şu an kalbiyle mantığıyla değil başka yeriyle hareket ediyor tam ergenlik zamanları bence iyi düşün derim... ben senin yerinde olsaydım kesinlikle istemezdim...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olgunluk dönemi denilen bir dönem vardır her insanda o yüzden bu söylediğiniz yaş aralığında bence olmaması gereken bir durum. 30lu yaşlarda olmuş olsaydınız mümkün olabilirdi ama söylediğiniz yaşta olmaması gereken bir şey.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. asla zaten erkeklerin hepsi çocuk gibi geç olgunlaşıyor bide benden kuçuğuyle mi uğraşcam kız :):) elinden tutar lunaparka gideriz artık :):)
25 Yorumla- +1 yıl
Lunapark. Kesin peşinde koşucam sutunu iç uyu diye 😊
- +1 yıl
Üzülür benim yuzumden hayata kusmesini de istemiyorum. Ergenlik donemi
- +1 yıl
En iyisi yaşayarak öğrenmesi bu iyi fikir saol
+1 yıl16 yaşında kız 50 yaşındaki zengin erkeğe "aşık" olunca sorun yok, 18 yaşındaki erkek 22 yaşındaki kıza aşık olunca sorun mu var? Toplumsal normları skem. :/
20 Yorumlaerkekler genelde geç olgunlaşır ama.. tabiki hepsi değil.. bir bakarsın.. konuşması, niyeti falan.. olabilir..
00 Yorumla
+1 yılilk başlarda sorun olmaz, ama ilişki ilerledikçe sende farkına varacaksın ki olmuyormuş ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünüyorum ama bırakmıyor
- +1 yıl
ilk başta bırakmaz tabi zamnla ondan olgun bir şekilde davranmaya başla ters düşmeye başla bak nasıl bırakacak
+1 yılSorun olmaz diye düşünüyorum ama 18 yaşında bir çocuk nasıl olgun olabilir ki hele günümüz çağında onunla incitmeden konuşun derim
00 YorumlaO hatayi bir kez yaptim sakin sende yapma ferim cok cocuk oluyolar resmen cocuk buyutuceksin
01 Yorumla- +1 yıl
Bundan korkuyorum. Ya kırmak istemiyorum.
+1 yılya cocuk sana aşık olabilir de ben benden küçükle yapamazdım
00 YorumlaŞahsen hayır. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor hem fiziksel hem zihinsel. Bir kaç yaş büyük olması (beş yaşa kadar) tercihimdir. Erkekler hep çocuk gerçi ama :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir ben de kendimden küçükleri beğeniyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Değişik. Bnde olgunlardan hoşlanıyorum. İşte kararsızım
Cevap sahibi+1 yılO zaman kalbinin sesini dinle istemediğin bir ilişkiye başlaman kötü olabilir hem senin için hem onun için.
- +1 yıl
Şimdi ben ikinize göre olgun statüsündeyim. Cevaplayan sen de küçüksün, daha ne küçüğü.
Geçmişte 34-35 yaşında kadınlarla ilişkim oldu ama ikimiz de yetişkindik. Senden küçüğü çocuk oluyor sanki?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir sen hepimizden büyüksün diye sadece senin tercihlerin önemli konumda diye bir şey yok, liselileri beğeniyorum olamaz mı?
Kadın gözü ile nasıldır bilmem ama bence Olgun kadın ile olmak çok keyifli
02 Yorumla- +1 yıl
Neresi keyifli annelik mi yapsın istiyosunuz
+1 yılAşkın yaşla ne alakası var, bir kadının 3-5 yaş faxla olması bişey ifade etmez. Erkek 10 yaş büyük olunca iyi oluyorda kızlar 3-5 yaş büyük olunca ne olacak !!!
00 Yorumla
+1 yılDuygularını karıştırmadan düşünüp karar ver. Ki buda olumsuz sonuç yaratıcaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
Karar veremiyorum. Kırılmasın istemiyorum
- +1 yıl
Onu düşünerek yola çıkarsan sen yıpranıcaksın. En mantıklısı yolları ayırmak. Yürümüyo bir yerden patlak veriyo vs vs. yol yakınken uzaklaştır.
- +1 yıl
Puufff aynen en iyisi bu galiba saol
Sen olayı kafanda bitirmiştin zaten. Bence Yaş konusuna fazla takılmaman gerekiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Kararsızım kırmak istemiyorum. Ergenlik. Sonuçta bizde geçtik o yollardan benim yuzumden yanlış bir şey yapmasın istemiyorum
Bayanlar daha çabuk olgunlaştığı için ilk zamanlar olmasa da ileride biraz sorun teşkil edebilir.
10 Yorumla
+1 yılulasabilecegi her yeri blockla neapcan baska? sacmalama allaaseb
09 Yorumla- +1 yıl
@HatunUkala dovsekmi
- +1 yıl
@leonidas2014 varsan varim :D haha
- +1 yıl
Sen varsan her turlu@HatunUkala
- +1 yıl
18 yasinda cocugu mu dovcez :D bence bos verelim @leonidas2014
- +1 yıl
@HatunUkala tamam o zaman
- +1 yıl
haha soz dinliosun aferin :P @leonidas2014
- +1 yıl
@HatunUkala buyuk olsa dalacaksin, korktum ben
- +1 yıl
@leonidas2014 :DD hata yapmayana niye daliyim sende hee :D
- +1 yıl
:-) tamam tamam @HatunUkala
Coluk cocukla uğraşma derim seni çok incitir pisman eder
14 Yorumla- +1 yıl
Bncede aça ders alması lazım nasıl yapıcam
- +1 yıl
Bnce hayattan aşktan ders alması lazım naıl olcak ki bole şeyler denemesin yaşına göre davransın ve yaşıtlarıyla ilgilensin
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya ne var bunda sanki 10 yas var aranizda 4 yastan hic bisey olmaz sevmeye sevilmeye devam.
010 Yorumla- +1 yıl
Çocuk ama daha hayattan dersini almamış kii
- +1 yıl
Tm reşit ama duşuncelerimiz farklı ablalık mı yapıcam ve o yaşta kardeşim var
- +1 yıl
Evet ablanım dedim buyuk duruyor spor yapıyor kuçuk durmuyor vucudu yerinde ama aklı çocuk
- +1 yıl
Benim yuzumden yanlış bir şey yapmasını istemiyorum sebebi bn olmak istemiyorum
- +1 yıl
Ben 2 yıllık ilişkiden yeni çıktım ve kolay kolay güvenemiyorum
+1 yılYaşımdan büyüksede küçüksede bir erkekle sevgili olmam :D
00 Yorumlabuyuk konusmayayım ama tercıh etmezdım. zaten erkekler daha gec olgunlasıyor, sana uyum saglayamaz
00 YorumlaErkek büyük olmamalı. Arada 1 yaş olsa tamam ama 4 yaş cok.
00 Yorumlakabul etme bence.. olmaz yapamazsın.. üzülürsünüz ikinizde
00 Yorumlaben genel olarak erkeklerle sevgili olmuyorum kanks ^^
00 Yorumla
+1 yıl18 den sonra yaş tırtlıyor sorun değil yani. ama kendimden 10 yaş büyük biriyle de aşk yaşamak istemem. yaşamam demiyorum istemem.
00 Yorumlaerkekler büyük olsa dahi bazen çocuklaşabliyorlar bebekleşebiliyorlar. yani arkasından dolaşıp toplaman gerekbiliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce onu tart yani sana gerçekten aşık mı ilerleyen zamanlarda öğrenirsin.
00 Yorumla
+1 yılben kendimden buyuk isterdim acikcasi :x ama bir iki yastan bisey olmazdi :)
00 Yorumla
+1 yılakıl yaşda değil baştadır
hoşuna gittiyse problem yok00 Yorumla
+1 yılYok ya gerçi çocuksu olmak bence + ama 1 yas olsa falan sorun değil yinede sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılben yasca küçük kıla oluyorum çıtır taze ve daracık oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim benden 1 yaş küçük ama göstermiyo yaşını o yuzden sorun yok. seviyosan yasi takma derim canisi
00 Yorumlaolmaz o iş kız dediğin küçük olacak büyüklük taslama bari ablası :D
04 Yorumla- +1 yıl
Bence de ama ablanım diyorum annelik yapamam diyorum olsun anne gibi davran diyor ve bırakmıyor peşimi
- +1 yıl
Olmaz olur mu okuyor bir de okulda bir suru. Kız vardır diyorum. Onlar bni anlamıyor diyor. Bni en anlıyorsun diye tutturdu
Ablasi yasindayim diye dusunursen olmaz. eger sende birseyler hissediyorsan devam et dogru yoldasin.
00 Yorumlaerkegın daha buyuk olması lazım bence tecrube erkekte olması lazım. D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılYa olgun seversiniz
ya da yaşca kuçuk nasıl bir yaratıksınız?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. inan bu hiç problem değil.
01 Yorumla
+1 yıl1 yaş belki onun dışında olmaz
00 Yorumlaparka götür gezdir :)
10 YorumlaKalbin ne diyor sen onu söyle?
02 Yorumla- +1 yıl
Belirsiz olgun seviyorum 30 kadar iyidir de bnden kuçuk olunca yok işte
+1 yılOna yaşıtı olan birini ayarla
00 YorumlaCinsel anlamda sorun olabilir
00 Yorumlatecrübe et , hallerini beğenmezsen bırakırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle olabilir
+1 yılbenim benden büyük sevgililerim oldu.
05 Yorumla- +1 yıl
Kafa yapınız uydu mu peki
- +1 yıl
tabiki uydu, ukalalık yapmak istemem ama ben kültürrüme sohbetime hareketlerime güvenirim, çok kitap okurum film izlerim, dolayısıyla sevgilime bahsedecek bişeyleri sürekli bulurum. bu sebebten dolayı gayette hoş sohbetlerin olduğu ilişkiler yaşadım.
- +1 yıl
Sen onun için iyi örnek olursun
- +1 yıl
kadın büyük odluğu zaman herşey daha lezzetli daha güzel, mantıklı sohbet, aktivite bol, ğelenmek daha iyi, sevişmek daha tatlı, gülmek daha lezzetli :)
- +1 yıl
Anladım
yaninda annesi gibi gezersin 😏
00 Yorumlakadın yaşı büyük olursa zengin olurmuşsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi annelik yapıcam
Erkek her daim büyük olmali
11 Yorumla- +1 yıl
Bnde o fikirdeyim ama hayat işte ne çıkarcağı belli değil karşına
+1 yılönemli olan yaş değil duygulardır bu işlerde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Arada çok ciddi bir fark yok. Bir dene
00 Yorumlaolmam ben olgunlardan hoşlanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim de 4 yaş büyük sevgilim vardı sorun olmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Unutmasını olmayacağını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. bence olma yaşı küçük olanın şeyide küçük olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAblasi ver bikerede sevinsin cocuk, sevaptir ;)
00 Yorumla
+1 yılolmam..
oylelerine kardes gozuyle bakiyom :DD00 Yorumlazamanla ter eder zaten.
10 Yorumla
+1 yılCok fazla bir yas farkiniz yok bence
04 Yorumla- +1 yıl
Ama ablasıyım ve o yaşta kardeşim var
- +1 yıl
O yasta kardesinin olmasi son derece normal bu kadar sorun etme. Ama su bir gercek erkekler yas olarak biraz gec olgunlasir kizlara gore. Belki bu durumda sorun yasarsiniz. Ama kendini yetistirmis kisilik sahibi bisiyse sorun yasamazsiniz sanirim
- +1 yıl
İnş. Ama hayata yeni ogreniyor ama bn sadece psulası olucam
- +1 yıl
O zamanhic uzatmayip yol vereceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenden küüçük olmamalı bence
00 Yorumla Sktiri ck gitsin biletin tasasi senimi umursuyor
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri