Dün tanıştım Instagramdan biraz ilişki konularına falan girdi düşüncelerimizi paylaştık kafamiz uyuşuyor oda benim düşüncelerimi beğendi işte senin böyle düşündüğünü öğrendiğim için seni kaybetmek istemem değer görürsem sonuna kadar severim öyle böyle, geceden beridir sadiklik dürüstlük pozları veriyor yavaş ol biraz dedim samimiyet kurmaya çalışıyorum sana kendimi tanıtmak kanıtlamak istiyorum vs diyor. Samimi olduğunu düşünüyorum ama arada bir ikilemede giriyorum. Acaba amaci çoğu erkek gibi keklemekmi yoksa istisnalarda olabilirmi bu kadar ısrarcı ve tutumlusuna ilk defa denk geldim birazda sizden görüşleri alayım🤭
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledim ahqhshuaha 2 kişi bile yetti eyw
İlk günden gelecek ile ilgili planlar kuran ve ciddi düşündüğünü söyleyen erkekten olur mu?
Hızlı giden atın ile başlayan bir atasözü vardır bilir misiniz?😄 böyle büyük büyük hayaller kuran ve kurduran insanlar hep hayalkırıklığı olurlar. Fazla inanmayın...
Valla bence saçmalık etmişsin hem de büyük saçmalık. Hakaret saygısızlık vs. gormedigin kişiyi baştan engellemek nedir. Çocukça şeyler. Eee bi tanı noluyor yemeyecek ya, zaten sanalmis iyice tanımadan bulusmazsin olur biter, belki aşktan sıkıldı hiç aradığını bulamadı şimdi level atlayıp hemen ne olacaksa hızlı olsun deyip ciddi düşünmek istiyor. Kimseyle ilişkisi olmayan acemi aşıksa ee bu da guzel bisey sadece senin olur öylesi. Biraz yaşın ilerleyince daha iyi anlayacaksın. Daha öyle kaygisiz takilanlar yerine sana net konuşan kişileri baştan tanımadan kaybetme derim ben. Ayrıca sezgilerinle de hareket et. burada ne yazdığına bakıp insanların sonra kendi hayatin hakkında onlara göre uyup da rastgele kesin karar vermenden iyidir...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru diyosun ama benimde içime o tarz bir his düşmemişti yani kimseyle uğraşacak tanışıp tanıyacak kafada değilim rahatsız oluyor gibi hissediyorum engel atmak biraz sert kaçmış olabilir ama ben buna derdimi anlatmaya çalışırken bile bana evet doğru söylüyorsun ama ben geleceğimizin olacağını düşünüyorum onu yaparız bunu yaparız tarzı cümleler kuruyor biraz hayal dünyasında yaşıyor sanki bilemiyorum içime kurt düşürdün sende şimdi
Belli ki duygulara önem veren geri dönüp düşünüp değerlendiren naif birisin. içinden ne seziyorsan, onu yap. Şans biraz da. Ama herkes bi kere dinlenmeyi hakeder, zararı yoksa dursun düşün ortak ilgi alanlarına falan bak o zamana kadar yuzyuze görüşme, uyarsa kendiliginden bir arkadaşlık gelisirse samimi olursun, baktın kişiliği uymuyor sana o zaman mesafe koy, belki bilmiyordur hayal dunyasindadir herkes aşktan anlayacak diye bir şey yok ki sen öğretirsin. Yeter ki istikrarlı ve kafanın uydugu biri olsun.. Sezgilerin de yönlendirici olur. Ona göre hareket et...
Bence iletişimi kes, buluşunca olumsuz geçerse başına musallat olma ihtimali var. Takıntılı olabilir konuştuğu sözlere bakacak olursak, samimiyet kurmadan bitir.